hm mam 21 rokov,nevyzeram zle skor by som povedala ze celkom dobre:-)aspon to tak tvrdia ostatni:-)som priatelskej povahy so zmyslom pre humor...som narocna a vzdy do bolo tak ze ti chalani co chceli mna som nechcela ja a tich co som chcela ja ma povazovali za dobru kamaratku:-(nikdy som nebola zamilovana a s tym aj suvisi to ze som panna:-(tak neviem ci mam cakat na lasku alebo vystartovat po nejakom:-)???!!!
je normalne ze mam 21 a som este panna???
A preco by to malo byt nenormalne? Toto nepochopim...urcite nie si jedina, poznam minimalne 2 a nikdy ich nenapadlo, ze by to bolo nenormalne...Nenormalne by bolo, vyspat sa s niekym, len preto, ze sa citis stara...
Také dievča to je drahokam.Je ich málo.
Stretnút sa to už áno.
no aj ked som o panenstvo prisla v 22, co som uz pisala som "skorpion", ze by vynimka potvrdzovala pravidlo, tak ci onak myslim ze o nic neprides ak si to nechas na tu spravnu chvilu
Baby, aj tá moja kamoška, ktorá je ešte panna a má 21 je v znamení panny. Asi na tom niečo bude...
KuCuTe ty si normal???
Dnes je všetko možné, aj normálne aj IN!!!!
Len ty asi nie!!
normalne moze byt vselico,ale toto normalne nie je!
rica,to si trafila do čierneho.
Mne to občas kamošky hovoria,že je toľko mužov,kt.maju o mna záujem(viem o tom) ale vraj sa mi boja aj prihovoriť,lebo si myslia,že budú odmietnutý.Vraj posobým veľmi vyrovnane,tak,že nikoho nepotrebujem ku šťastiu a že by mi nik nevyhovoval!!
Myslia si,že na mna nemajú.(A pritom sa cítim ako úplne obyčajné dievča)
no tak vidis a je to vyriesene...:-))ale mozme za to kedy sme sa narodili??!!mozno je to aj tym,ze VRAJ posobime nedostupne..tak ja neviem:))
rica,mam,ale keď si mám vybrať s kým, tak ma to prejde! Riešim to inak