je normalne ze mam 21 a som este panna???

Príspevok v téme: je normalne ze mam 21 a som este panna???
Rica

hm mam 21 rokov,nevyzeram zle skor by som povedala ze celkom dobre:-)aspon to tak tvrdia ostatni:-)som priatelskej povahy so zmyslom pre humor...som narocna a vzdy do bolo tak ze ti chalani co chceli mna som nechcela ja a tich co som chcela ja ma povazovali za dobru kamaratku:-(nikdy som nebola zamilovana a s tym aj suvisi to ze som panna:-(tak neviem ci mam cakat na lasku alebo vystartovat po nejakom:-)???!!!

tea

A preco by to malo byt nenormalne? Toto nepochopim...urcite nie si jedina, poznam minimalne 2 a nikdy ich nenapadlo, ze by to bolo nenormalne...Nenormalne by bolo, vyspat sa s niekym, len preto, ze sa citis stara...

syma

no aj ked som o panenstvo prisla v 22, co som uz pisala som "skorpion", ze by vynimka potvrdzovala pravidlo, tak ci onak myslim ze o nic neprides ak si to nechas na tu spravnu chvilu

adika

Moj prvý s ním som bola zasnubená, vyspala som sa s ním lebo som verila že to bude prvý a posledny, smola...nebol,rozišli sme sa po 4,5 roku pol roka pred svadbou, v decembri sa vyspal s mojou sesternicou...bla tiež panna,...život ťa naučí, veľa šťastia

iza

rica,to si trafila do čierneho.
Mne to občas kamošky hovoria,že je toľko mužov,kt.maju o mna záujem(viem o tom) ale vraj sa mi boja aj prihovoriť,lebo si myslia,že budú odmietnutý.Vraj posobým veľmi vyrovnane,tak,že nikoho nepotrebujem ku šťastiu a že by mi nik nevyhovoval!!
Myslia si,že na mna nemajú.(A pritom sa cítim ako úplne obyčajné dievča)

rica

no tak vidis a je to vyriesene...:-))ale mozme za to kedy sme sa narodili??!!mozno je to aj tym,ze VRAJ posobime nedostupne..tak ja neviem:))