je normalne ze mam 21 a som este panna???

Príspevok v téme: je normalne ze mam 21 a som este panna???
Rica

hm mam 21 rokov,nevyzeram zle skor by som povedala ze celkom dobre:-)aspon to tak tvrdia ostatni:-)som priatelskej povahy so zmyslom pre humor...som narocna a vzdy do bolo tak ze ti chalani co chceli mna som nechcela ja a tich co som chcela ja ma povazovali za dobru kamaratku:-(nikdy som nebola zamilovana a s tym aj suvisi to ze som panna:-(tak neviem ci mam cakat na lasku alebo vystartovat po nejakom:-)???!!!

sliverri

mam susedu ktora ma asi petdesiat a este je stale panna...,asi este stale caka na toho praveho....,to len tak z druhej strany...

susiv

Ak Ťa Rica ten "nejaký" pozná ako náročnú a Ty "vyštartuješ", môže sa stať, že ho vystrašíš a nakoniec budeš sklamaná. Chápem tak trošku Tvoje pochybnosti, ale naozaj nemusíš mať obavy. Hlavne ostaň aj naďalej prirodzená, priateľská a uvidíš sama, že si o nič neprišla. Raz sa ten odveký problém, ktorý spomínaš, že on chcel Teba, ale Ty nie a naopak, zosúladí ;) Ak chceš mať na prvé milovanie aj neskôr krásne spomienky, neber ho ako šport, ale ako prirodzenú súčasť lásky, možno sa Ti bude zdať aj akási jej nádherná nadstavba :) Nepochybujem, že sama rozpoznáš, kedy už ÁNO. Nebudeš mať dôvod váhať a pôjde to samé od seba, krásne a prirodzene. Držím palce ;)

xx

Ja som presne ako to dievča,len mám 28.Vždy to bolo iba jednostranné-bud chcel on alebo ja.Nikdy som ale nezapochybovala,že ešte stretnem vhodného partnera,až minulý rok.Prestala som verit,už nehladám.

iridis

neviem preco kazdy chce byt normalny... Existuje na to pravidlo alebo...?skoda, ze take otazky nekladu kocky co v 15ke kocikuju babo a tvaria sa, ze nevedia odkial sa vzalo.

syma

nie to nemala byt rada ako byt "in", ale poukazanie na to, ze mladi si vymyslaju nieco, co je podla nich to "in" a potom sa vsetci tinedzeri snazia to splnit aby sa necitili menejcenne