hm mam 21 rokov,nevyzeram zle skor by som povedala ze celkom dobre:-)aspon to tak tvrdia ostatni:-)som priatelskej povahy so zmyslom pre humor...som narocna a vzdy do bolo tak ze ti chalani co chceli mna som nechcela ja a tich co som chcela ja ma povazovali za dobru kamaratku:-(nikdy som nebola zamilovana a s tym aj suvisi to ze som panna:-(tak neviem ci mam cakat na lasku alebo vystartovat po nejakom:-)???!!!
je normalne ze mam 21 a som este panna???
Moja teta si zo seba stále robila srandu, že je panna a má 4 deti:-)))
-----natali-----samozrejme ze som v znameni panny:-)asi to bude aj tym:-)no co uz,panna do smrti:-))
HA ticha voda brehy mije.Ja sa nebojím že teraz nič-ale skor toho že potom bude toho vela!!!
Moja draha si uplne v poriadku, ziaden strach. Ja sama som o poctivost prisla v 23 rokoch, tiez si myslim,ze nevyzeram najhorsie, a nudzu o napadnikov som nemala..jednoducho medzi nimi nebol ten pravy..nechaj si cas..vsetko pride spontanne..a tak je to aj najlepsie, ver mi
RICA::::ake si znamenie???ja som znamenie panna a v tvojich nazoroch sa velmi zhodujem:-)som na tom tak isto...
-------jatyon-------
a posles mi ho do anglicka:-)?ci to ma vyjde draho...xixi???asi si ho radsej kupimm tam....xixi
jeden problem si "vyriesila" a uz sa nakopili dalsie ... :-)
hehe, danka, lenze teraz mas INE problemy ..............
ja mam tiez 21 a do stvrtka som mala rovnaky problem...
Rica ziadne stresy :) je to uplne v poriadku :)