je normalne ze mam 21 a som este panna???

Príspevok v téme: je normalne ze mam 21 a som este panna???
Rica

hm mam 21 rokov,nevyzeram zle skor by som povedala ze celkom dobre:-)aspon to tak tvrdia ostatni:-)som priatelskej povahy so zmyslom pre humor...som narocna a vzdy do bolo tak ze ti chalani co chceli mna som nechcela ja a tich co som chcela ja ma povazovali za dobru kamaratku:-(nikdy som nebola zamilovana a s tym aj suvisi to ze som panna:-(tak neviem ci mam cakat na lasku alebo vystartovat po nejakom:-)???!!!

daša

Mať 21 a byť paana nie je až taká katastrofa.Katastrofu z toho robí okolie, hlavne "tzv."kamatátky.Keď príde čas tak o TO prídeš.

kitkat

mam 17, vyzeram jak slapka, ale nie som. a tiez som nemala sex. ani po tom netuzim. staci, ze vyzeram ako slapka. :D

vrana

O nic neprichadzas, ja som nou bola az do sobasa v 23 rokoch. Mam dobreho manzela, krásneho syna a zijem si s vedomím, ze som bola pre manzela prva a on pre mna tiez.

:-)

Len aby si, mila Rica, nedopadla tak, ze sa Ti to naprvykrat prilis zapaci a potom : a)bud budes lutovat, ze si nezacala skor alebo b)budes spavat s kde-kym, aby si to dobehla. A napriek tomu, ze si sa setrila a vsetci to tu tak ocenuju, stane sa z Teba slapka alebo hned otehotnies, lebo budes absolutne neskusena.......:-)

alfa

ja mám 32 a tiež to tak volako skoro navlas vyzera ako u Teba milá Rica :)
Neboj, dá sa žiť krásne aj bez sexu. Niekedy mi je samému smutno, ale to len niekedy...

salome

Rica, nepodliehaj tlaku sprostých amerických filmov a chvalenkárskych kamarátov. 21-ročná panna je úplne normálna vec. Sex nie je fenomén, za ktorým treba ozlomkrky utekať. Ja osobne som rázne proti predmanželskému sexu, lebo viem o čom hovorím. Nemysli na to, proste si užívaj život a dávaj si pozor. Lebo náhle nepremyslené rozhodnutia môžu poznačiť celý život. Maj sa...

homer

Aj ja som si myslel,že prvé milovanie bude o "TOM"Ale skutočnosť je iná.Mal som aj iné možnosti a na tie som sa aj pripravil.Moje skúsenosti sú dosť bohaté ale každé milovanie je iné. Nežnosť,nežnosť a ešte raz nežnosť.Tý mäsiari si to nezaslúžia

kvetka

Ja som mala 22. Aj ked som mala predtým príležitosť - čakala som na toho pravého. Prišlo to a ja nič neľutujem. Bolo to krásne a stálo za to počkať na neho. On bol na tom rovnako tak sme sa aj pekne pobavili a nemáme si preto nič vyčítať. Nemá cenu púšťať sa do toho, kým si si nie úplne istá.