hm mam 21 rokov,nevyzeram zle skor by som povedala ze celkom dobre:-)aspon to tak tvrdia ostatni:-)som priatelskej povahy so zmyslom pre humor...som narocna a vzdy do bolo tak ze ti chalani co chceli mna som nechcela ja a tich co som chcela ja ma povazovali za dobru kamaratku:-(nikdy som nebola zamilovana a s tym aj suvisi to ze som panna:-(tak neviem ci mam cakat na lasku alebo vystartovat po nejakom:-)???!!!
je normalne ze mam 21 a som este panna???
ja si myslím ze na tom nije nic nezvycajne ked si este panna aj ked mas 21 rokov.ja som tak isto stara a tiez som este milovanie nezazila, aj ked prilezitosti som uz mala dost.no jednoducho som to tak necitila.chcem pockat na toho koho budem ozaj lubit-a nevravim ze to musi byt aj moj partner na cely zivot.ja len jednoducho musim byt presvedcena že toho dotycneho lubim....
vies co, ja som mala sex prvy krat v dvadsiatich dvoch, pretoze dovtedy som sa toho viac menej bala alebo som sa nedela odhodlat a take tie veci. toho "praveho" som vsak stretla az o tri roky...samozrejme, ze mi natom nejak extra nezalezi, ale rozmyslala som aj nad tym, ake by to bolo fain prave s nim po prvy krat...takze zbytocne sa do nicoho nehrn
nemas sa kam ponahlat pokial si neni o tom rozhodnuta ze to chces a zabudni aj na tie recicky cakaj na toho praveho to pride samo a ty budes citit teraz je ten pravy cas som pripravena
to je normalne pockaj si na toho praveho skôr či neskôr sa ukaže a potom to rob aj tri krat za den stoji to za to
to je normalne pockaj si na toho praveho skôr či neskôr sa ukaže a potom to rob aj tri krat za den
jejda...a co je na tom?? to je normalne...
bezna vec, mam 23 a tiez som este kundu nazivo nevidel, iba na obrazku :))
ludi, ktori zacinaju skoro sexualne zit a chvastaju sa poctom vystriedanych partnerov uprimne lutujem