je normalne ze mam 21 a som este panna???

Príspevok v téme: je normalne ze mam 21 a som este panna???
Rica

hm mam 21 rokov,nevyzeram zle skor by som povedala ze celkom dobre:-)aspon to tak tvrdia ostatni:-)som priatelskej povahy so zmyslom pre humor...som narocna a vzdy do bolo tak ze ti chalani co chceli mna som nechcela ja a tich co som chcela ja ma povazovali za dobru kamaratku:-(nikdy som nebola zamilovana a s tym aj suvisi to ze som panna:-(tak neviem ci mam cakat na lasku alebo vystartovat po nejakom:-)???!!!

ondrej

Mila Rica. Nerob si z toho nic.Ja mam 29 a som stale panna.Poradim ti ak ti nie je na to - tak si ju daj zašiť. Ja som to urobila.

lucia

ja si myslím ze na tom nije nic nezvycajne ked si este panna aj ked mas 21 rokov.ja som tak isto stara a tiez som este milovanie nezazila, aj ked prilezitosti som uz mala dost.no jednoducho som to tak necitila.chcem pockat na toho koho budem ozaj lubit-a nevravim ze to musi byt aj moj partner na cely zivot.ja len jednoducho musim byt presvedcena že toho dotycneho lubim....

xxxxxxxx

vies co, ja som mala sex prvy krat v dvadsiatich dvoch, pretoze dovtedy som sa toho viac menej bala alebo som sa nedela odhodlat a take tie veci. toho "praveho" som vsak stretla az o tri roky...samozrejme, ze mi natom nejak extra nezalezi, ale rozmyslala som aj nad tym, ake by to bolo fain prave s nim po prvy krat...takze zbytocne sa do nicoho nehrn

ja

nemas sa kam ponahlat pokial si neni o tom rozhodnuta ze to chces a zabudni aj na tie recicky cakaj na toho praveho to pride samo a ty budes citit teraz je ten pravy cas som pripravena

laco

To,čo máš nie je problém stratiť,ale späť sa už nikdy,ale nikdy nevráti.Drž si to čo máš.Keď tvoril Boh ženu vedl prečo jej dal panenskú blanu.V jednej piesni spieva P.Hammel,že "škoda by si ju bolo vziať".Verím,že Ty to nebudeš.

popo

to je normalne pockaj si na toho praveho skôr či neskôr sa ukaže a potom to rob aj tri krat za den stoji to za to

sp33dy

bezna vec, mam 23 a tiez som este kundu nazivo nevidel, iba na obrazku :))
ludi, ktori zacinaju skoro sexualne zit a chvastaju sa poctom vystriedanych partnerov uprimne lutujem