je normalne ze mam 21 a som este panna???

Príspevok v téme: je normalne ze mam 21 a som este panna???
Rica

hm mam 21 rokov,nevyzeram zle skor by som povedala ze celkom dobre:-)aspon to tak tvrdia ostatni:-)som priatelskej povahy so zmyslom pre humor...som narocna a vzdy do bolo tak ze ti chalani co chceli mna som nechcela ja a tich co som chcela ja ma povazovali za dobru kamaratku:-(nikdy som nebola zamilovana a s tym aj suvisi to ze som panna:-(tak neviem ci mam cakat na lasku alebo vystartovat po nejakom:-)???!!!

tina

pozri sa na to z tej lepsej stranky aspon nemusis lutovat, ze sa to stalo s niekym kto nestal za to. Ja budem mat o mesiac aj par dni tiez 21 a som panna. Vobec mi to neprekaza, pretoze viem, ze ked to konecne raz urobim tak s niekym, kto si ma bude vazit a nebude ma chciet len na jednu noc. Tak hlavu hore, si uplne normalna a ak ti niekto tvrdi opak, tak ho jednoducho ignoruj, len ti zavidi, ze mas viac rozumu ako mal on/a :-)

dusan

Neboj si v poriadku.Je vo vsetko o.k. ja mam 26 este som panic. A aj kazdy sa mi naivne smeje, ale ja som presvedceny ze to je spravne. A od sprostakou ktory pisu ze by s teba urobili zenu nic si nerob, lebo oni vedia ze so sexom je to ako s klzackou. Nevedia sa na nej zastavit a s tym prestat. To plati pre tych ktori neziju v manzelsve jednoducho povedane smilnici.

anonym_6981

no ja mam 19 a som panna a tiez mi to strasne vadilo, az kym so si nezacala vazit samu seba...a ziskala som zdrave sebavedomie, nie toto je v zivote podstatne...ale to co ma clovek v hlave!cim viac mas v hlave, tym menej ta trapi to, ci si panna alebo nie si.

vlado

Neblázni. Mať tak Tvoje problémy. Keď budeš dostatočne zrelá a nájdeš toho pravého ono to príde... Ale prísť - o to- len preto, aby si o to prišla? To si nevážiš sama seba ??? Keď sa stretneš s niekým Tebe príjemným, sympatickým, skús sa na tú tému s ním otvorene pozhovárať. Ak je zrelý, bude vedieť správne reagovať a bude si Ťa aj vážiť... Myslím to vážne...

nebo

To nemyslis vazne,preco by to nemalo byt normalne,to nie je frajerstvo prist co najskor o poctivost,mala by si si to vazit,

miso

Ahoj, mozno nebudes verit ale ja mam rovnaky proble:-))) Ak budes poznat spravnu odpoved napis mi, ale ja si myslim ze natom nieje nic zle aspon si ta bude tvoj nastavajuci viac vazit, no nie?? A ak sa ti niekto posmieva mozno ti v skutocnosti iba zavidi pa a drzim palce