Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

je normalne ze mam 21 a som este panna???

Príspevok v téme: je normalne ze mam 21 a som este panna???
Rica

hm mam 21 rokov,nevyzeram zle skor by som povedala ze celkom dobre:-)aspon to tak tvrdia ostatni:-)som priatelskej povahy so zmyslom pre humor...som narocna a vzdy do bolo tak ze ti chalani co chceli mna som nechcela ja a tich co som chcela ja ma povazovali za dobru kamaratku:-(nikdy som nebola zamilovana a s tym aj suvisi to ze som panna:-(tak neviem ci mam cakat na lasku alebo vystartovat po nejakom:-)???!!!

kackac

Ja ti zavidim, ze si ete panna. Ja som onho pisla v 16 rokoch a bolo to hrozne...Dlho potom, ked som mala sex s inym, bolo to o nicom a mne sa to vobec nepacilo...bola som este decko a nevedela som si to vychutnat...Az teraz, ked mam 20 si to viem vychutnat naplno:))) Lebo uz to vnimam trochu inak. Vtedy to bolo aj tak len koli nemu a teraz to robim aj pre seba:)))Takze, bud rada a tes sa na to:)

Saša

ahoj rica,
ja som prisla o pannenstvo az ked som mala 22 rokov a 9 mesiacov. bolo to s clovekom ktoreho lubim a nelutujem, ze som cakala az tak "dlho". je tu uzasne

mirek

ty pocuj..mat tvoje problemy...a co Hladomor v Afrike (september 2005) ?? ..ked to ma prist, tak to pride ani sa nenazdas ako.. a ked nie tak aj tak dobre :)

bracka

aj tak si myslim ze keby si zverejnila fotku, tak by to isto iste vela veci vysvetlilo.. ale neboj, ide predsa o povahu :)

momona

ja mam 17 a nie som panna, ale je medzi nami nejaky rozdiel? vsetci sme ti isti ludia...urcite pockaj na lasku, nemas sa za co hanbit...a chalani maju panny radi

mária

Myslím, že by si mala byť na to hrdá. Ja mám 22, a tiež som panna. A teším sa z toho. Počkám si až do manželstva.A navyše, nezdá sa mi, že je sa za čo hanbiť. Máme predsa výsadu darovať svoje pannenstvo niekomu koho budeme ľúbiť najviac na svete a v istote a bez strachu, že to zneužije. Teda buď na to hrdá, a nebojsa, ten pravý príde.

lantana

ak je to tvoj jediny problem mozes byt rada...ludia sa pytaju co maju robt ked maju vazne choroby a ty sa pytas, ci si normalna, ked si panna v 21. Asi nie si ked sa to pytas.

expertka

hej!kým neskúsis, nevies, o co pricházas, sex je nieco normálne a krásne, žijes, len raz a ty strácaš cas?nik ti nemôže zaručiť, že hned nájdes pravého.ale nevyskúšaš, tak nemáš, každá skúsenosť ťa posúva,dalej vpred, a ty nežijes, len sa tak tváris!!!úbohé