hm mam 21 rokov,nevyzeram zle skor by som povedala ze celkom dobre:-)aspon to tak tvrdia ostatni:-)som priatelskej povahy so zmyslom pre humor...som narocna a vzdy do bolo tak ze ti chalani co chceli mna som nechcela ja a tich co som chcela ja ma povazovali za dobru kamaratku:-(nikdy som nebola zamilovana a s tym aj suvisi to ze som panna:-(tak neviem ci mam cakat na lasku alebo vystartovat po nejakom:-)???!!!
je normalne ze mam 21 a som este panna???
ja mam vacsi problem,mam 22 a som tiez panna,no nie preto ze nechcem ale preto ze nemozem.mala som viacej priatelov ale nikdy to neslo.teraz mam 2roky chlapa a nic...sex hej to je jasne,ale pohlavny styk nam nejde.nemoze sa do mna dostat,vzdy sa stiahnem.bola som aj u gynekologicky,no vraj je vsetko ok.ma niekto tiez taky problem?
je to normalne. ja som o to prisla v 19 a dnes mam (24r.)pocit ze som kludne mohla pockat. az teraz si to totiz viem poriadne vychutnat. nic ti neutecie :)
Je to úplne normálne. ja som začala sexuálne žiť tiež v neskošom veku a som rada, že sme s manželom zažili ten prvý krát spolu. Uvidíš, že nič nestrácaš. A tie, ktoré píšu že nežiješ, to vôbec nie je pravda.Každý človek je iný...
Bonificia, zivot mas este pred sebou, nenechaj to tak. Terapia ti moze pomoct, vyhladaj psychologa.
bolo to obdobie kratko po maturite a vsetky moje spoluziacky uz neboli panny...len ja som bola panna a uz som chcela o to prist...isli sme s triedou na rozluckovy vylet a tam som sa zoznamila s jednym chalanom(plavcik v hoteli)...bol pekny ale nechcela som sa s nim hned vyspat...ako sme sa tak bozkavali...zrazu vybral toho svojho a zacal byt drsny...znasilnil ma...bolo to hrozne...teraz ked mam 27 rokov a sa milujem vobec to nepovazujem za rozkos...sex sa mi vobec nepaci...je to urcite tou mojou traumou..mozem si za to sama...viem...ale ma to stve..ze som bola taka hr br...a teraz mam zo sezu akurat tak velke nic.takze bud trpezliva!
Ked je clovek zalubeny je to o to krajsie. Netreba sa do nicoho bezhlavo rutit. Ale tiez nemusis cakat ako sipkova Ruzenka. Ten princ by Ta nemusel najst.. "vysielaj pozitivne signaly". Niekedy treba chlapa, co sa ti paci, trochu "nakopnut".
Je to uplne normalne.Nemas sa za co hanbit.
Ja som 22 rocny chalan, tiez panic. Tiez nevyzeram najhorsie, nie som najhlupejsi. Problem tiez nie je v tom, ze by som bol hamblivy. Proste si vyberam, nie je dievca ako dievca. Zatial som vhodnu nenasiel, a nie je sa preco ponahlat, baby tu budu furt. Teraz sa viac venujem sportu, stretavam sa s kamaratmi a pod. Malo by ti zatial stacit vedomie, ze chalani o teba zaujem maju.