hm mam 21 rokov,nevyzeram zle skor by som povedala ze celkom dobre:-)aspon to tak tvrdia ostatni:-)som priatelskej povahy so zmyslom pre humor...som narocna a vzdy do bolo tak ze ti chalani co chceli mna som nechcela ja a tich co som chcela ja ma povazovali za dobru kamaratku:-(nikdy som nebola zamilovana a s tym aj suvisi to ze som panna:-(tak neviem ci mam cakat na lasku alebo vystartovat po nejakom:-)???!!!
je normalne ze mam 21 a som este panna???
ja mam 22r. a som panna, a teším sa keď to budem robiť s niekym koho naozaj ľúbim
ahoj Rica,myslim si ze ked mas 21 rokov a si pannna,tak to je super.nie je to nic nenormalne.mas teraz ovela vacsiu hodnotu pre svojho buduceho manzela,lebo sa mu budes moct odovzdat cela a cista,len pre neho.On si ta bude v srdci ovela viac vazit,ako keby si uz mala sex.je super ze aj take dievcata existuju.
expertka mala svoj názor, ale nie dobrý. Akoby tí,ktorí hneď neprídu o panenstvo ani nežili.Len preto že nesexujú???
Bohatý život majú ľudia,ktorí majú veľa priateľov, ktorí majú bohaté myšlienky,ktorí vedia čo chcú, robia čo ich byví a majú z toho radosť.Ktorí našli zmysel života,nežijú len pre seba,ktorí sú vzácny ostatným pre to,alé sú osobnosti.A nato nemusia prísť o panenstvo ešte keď aú decká!
Mila zuzka, dakujem za tvoj prispevok a za to, ze si sa zverila so svojou skusenostou. Viem, ze musim uvolnit ten psychicky blok, nastastie priatel na mna nenalieha a je nezny. Este raz dik a prajem ti uz len prijemne zazitky.
mimi a danulik: ja som niekedy mala tiez tento problem a tiez aj smolu na blbeho prveho frajera. Kedze sa nemohol asi tak polroka do mna dostat,lebo som vzdy dole "zasekla", tak mi to raz urobil nasilu a to až tak, ze som sa mohla od bolesti poskladat, neskor k tomu prislo krvacanie a moje depky.. (trvalo to asi rok) myslela som si, ze som frigidna... potom som sa s nim rozisla, ale problem nabral take obratky, ze ziadny z mojich potencialnych frajerov sa do mna nedokazal dostat, tak som vzdy zvolila radsej rozchod ako pracovat na vztahu... toto iste sa mi stalo aj pri terajsom priatelovi... vztah bol poriadku az do vtedy, ked neprislo na to, ze by sme sa mohli milovat... priatelovi som sa priznala s mojim problemom... sice mi na zaciatku neveril a myslel si, ze si vymyslam... ale ked som mu aj porozpravala o pristupe mojho byvaleho a aj o dalsich pokusoch, tak mu nebolo vsetko jedno... my dvaja sme zacinali tak, ze sme sa dlhe hodiny iba maznali a moj priatel sa so mnou dole hral... postupom casu do mna dostal jeden prst bez bolesti.. potom aj dva prsty... a asi tak po roku sme sa spolu 1x milovali... ale aj dodnes sa bez predohry nemohneme z miesta... nestracajte nadej,len to chce trenig, trpezliveho partnera a hlavne treba vypinut hlavu... je to hlavne psychicky problem... ak mozem este poradit tak sa skuste aj sami zo sebou hrat bez frajerov a spoznavajte seba a co vam robi dobre a co nie... len to netreba silit a netreba si z toho robit depky... je to dlha cesta,ale stoji zato... mne po case aj pomohol vibrator, ktoreho mi daroval byvali z trucu,ked zistil, ze chodim s mojim terajsim zo slovami: "ze nech si to teda uzijem"... ani nevie aku sluzbu mi urobil... ked som nebola s frajerok, tak som trenoval sama... na zaciatok mozte aj pouzivat pri hrani aj lubrikacny gel, ale hlavne volte taky,ktory je aj proti infekciam...
mimi, tiez mam taky problem a uz som zufala. priatel je moj prvy chlapec, s ktorym sa chcem milovat. Hrozne ho lubim a pokusame sa o to uz vyse pol roka,ale nejde to, boli ma to, nepomohlo mi ani opit sa. gynekolog mi povedal, ze som v poriadku. ale priatel je nastastie velmi nezny a trpezlivy, vidiet, ze mu na mne zalezi. Mila mimi, drzim ti palce, verim, ze sa ti to coskoro podari (a dufam, ze aj mne).
asi to bude fakt o psychike,no mozem sa akokolvek uvolnit a nemysliet na to aj tak to nejde.aj sme sa opili ako nam poradila gynek.ale nepomaha ani to.ked uz do mna vnika tak sa pomaly skriabem po stene co to tak boli a tak sa spotim,ze musim ist pod sprchu
mimi, myslím že jeto psychika, asi máš veľké obavy, musíš jednoducho vypnúť a len vnímať a nezľaknúť sa, keď sa k "tomu" schyľuje