hm mam 21 rokov,nevyzeram zle skor by som povedala ze celkom dobre:-)aspon to tak tvrdia ostatni:-)som priatelskej povahy so zmyslom pre humor...som narocna a vzdy do bolo tak ze ti chalani co chceli mna som nechcela ja a tich co som chcela ja ma povazovali za dobru kamaratku:-(nikdy som nebola zamilovana a s tym aj suvisi to ze som panna:-(tak neviem ci mam cakat na lasku alebo vystartovat po nejakom:-)???!!!
je normalne ze mam 21 a som este panna???
Je to normalne, ale to, ze cakat do manzelstva........ Ja sa zenit nebudem, a to ma akoze znamenat, ze potom nesmiem sexovat cely zivot? to sa musim ozenit? Mam 26, pred rokom si ma "čapsla" jedna kočka, mne sa zapacila, a skocila iskra, vyse polroka sme spolu chodili, a rozpravali sa o vsetkom, aj sme si povedali, ze kedy by sme sa mohli nejako po prvy raz milovat.... Moja draha nemala problem na mna pockat, pretoze ja som bol panic, a neskuseny, a kedze som si povedal, ze to najvzacnejsie dam niekomu koho milujem, a nechcel som tak skoro.... a stale sme neuzavreli manzelstvo... po polroku na nas prisla tuzba a tak sme sa navzajom odovzdali jeden druhemu do narucia :-)
milujeme sa, ked mame chut a tak, aby sme boli podla moznosti obaja spokjni.
nezalezi na tom co chces, alebo nechces, ono pride, to co ma prist, len si najskor uvedom, ze chces o to prist s niekym, s kym sa nepoznas mesiac, dva, tri, ale "otestuj" si chlapa, dokedy je na teba "ochotny" pockat, a ci nieje vychcany.... samozrejme ze dnes asi uz nefrci 2-3 roky... ono to mozno bude svedcit o serioznosti tvojho partnera. nenechaj sa namotat na reci typu: chcem ta, lebo ta milujem, a ty ma nechces, lebo ma nemilues... to su sprostosti.... a prvy sex pre teba aj tak nebude uplne najpohodlnejsi, najkrajsi, a najfantastickejsi a najodviazanejsi :-)
Vsetko je ok, len my ludia sa nejako kamsi stale ponahlame.....
tot vsjo
ja mam rovnaky "problem" len mam 19... tiez sa mi to niekedy nezda normalne ale verim ze vsetko je tak ako ma byt. drzim ti palce aby si nasla toho praveho...
ahoj. Ja mam tiez ten problem, presne ten isty. Niekedy ma to aj stve, ale vsak hadam to raz pride. Asi treba len cakat, neviem. Takze tak. Fakt si z toho nic nerob. Je to normalne a urcite nie sme len dvaja ;)
tak to si sa teda pekne odsudil sam :) ked nepoznas nic lepsie ako sex, tak to hovori o vsetkom
A enviete nahodou na co cakat? Dnes uz je ina doba ako kedysi, dnes to robi kazdy s kazdym na ulici, v parkoch, na diskotekach, no neviem este kde. Treba si uzivat kym sme mladi, lebo na starobe sa bude o tom rozpravat aky som bol, bola sprosta ze si som si neuzil pokial sa dalo. Je pekne ked clovek na to caka, ale aby necakal do dochodku!!! Treba s tym raz zacat a uz neprestat. Nepoznam nic krajsie ako SEX
herecka z priatelov BIBI mala sex az v 31
"zuzana" -takze ten problem ma aj meno? skoda ze som o tom nevedel skor... totiz som sa rozisiel v minulosti uz s dvoma pannami, kedze som sa do nich nedostal...zrejme to bude tak ako pises...mne to fungovalo vzdy len so skusenejsimi dievcatami, asi to chcelo viac trpezlivosti, hmmm
to je normalne kamaretova sestra je uz vydata rok ma 24r a je stale panna,chudak chlap:))