Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

je normalne ze mam 21 a som este panna???

Príspevok v téme: je normalne ze mam 21 a som este panna???
Rica

hm mam 21 rokov,nevyzeram zle skor by som povedala ze celkom dobre:-)aspon to tak tvrdia ostatni:-)som priatelskej povahy so zmyslom pre humor...som narocna a vzdy do bolo tak ze ti chalani co chceli mna som nechcela ja a tich co som chcela ja ma povazovali za dobru kamaratku:-(nikdy som nebola zamilovana a s tym aj suvisi to ze som panna:-(tak neviem ci mam cakat na lasku alebo vystartovat po nejakom:-)???!!!

lucinuska

Ahoj,
mam 20 a este som sa nebozkavala,tiez nevyzeram zle a ked niekomu poviem,ze som sa ani nebozkavala,tak mi vobec neveri a vacsinou si ludia myslia,ze som sa uz aj milovala.
Neviem stale cakam na niekoho,mozno vysnivaneho.Nehcem len tak venovat niekomu svoj prvy bozk alebo sa s niekym milovat,len preto,ze 16 rocne baby to uz davno maju za sebou.
Ale je tu vzdy ten pocit,mam uz tolko a tolko a ani pusa.
Mozno prezivas to iste.V tomto potrebujem poradit aj ja.
Drzim palce nech pride ten pravy a je to s nim nadherne.

heheh

preco by to nemalo byt normalne?:)
ja som napr nebola zalubena este tiez,ale akosi mam vymedzene hranice...niekedy to clovek jednoduxo xe...preto som zla?heh nie...kazdy ma na to svoj nazor..

tima

ahoj. vobec na tom nie je nic zle. to kedy prides o to je na kazdom cloveku, ved sme predsa vsetci odlisni a kazdi to citi inak, ale ked ti mam povedat z vlastnej skusennosti tak som pockala na toho, s ktorym som to neolutovala a dodnes som s nim. a som rada, ze som rada, ze som to nespravila s niekym, s kym by som to neskor lutovala. vies niekomu to je jedno, hlavne aby to uz mala za sebou, aby nemala ten stit panna, ale ja osobne si myslim, ze zena by sa za to nemala vobec hanbit! ale to je na tebe. vela stastia.

laura2

Byt PANNA nie je "choroba", je uplne v poriadku ked dievca(zena) caka a rozmysla s kym bude mat prvy sex.Je to otazka presvedcenia, zrelosti ale aj potreby. Sak sexualita je uplne prirodzena a tak isto tuzba po sexe. U vacsiny zien je to trocha komplikovanejsie - na sex potebuju aj lasku...chlapi to maju trocha jednoduchsie (mozno) oni to delia na sex a lasku a niekedy tieto veci nemaju spolu nic spolocne, ale cest vynimkam lebo su aj zrelsi, ktori to citia rovnako ako my.Ono je tazke povedat kedy je ten spravny cas,ale myslim ze ked ten cas pride tak to clovek jednoducho citi. Takze cakat na "toho praveho" sa urcite oplati, ale tak ako tu uz niekto spomenul "len nie do dochodku"!!!! Tym chcem povedat, ze sa netreba na nic hrat..a zbytocne partnera natahovat, lebo kazdy (ci je to chlap alebo zena) ma jedny "nervy" :-))(aj ked v tomto pripade nejde asi o nervy ... :o))
No a este k tomu "cakat do manzelstva" tiez je to indiviudalne, a prevazne to asi zavisi od presvedcenia ale podla mna je toto blbost. (teraz som asi dost ludi poburila, tak sa to pokusim vysvetlit ako to vidim ja)
Co ked bude vsetko fajn "len" sex bude v manzelstve o nicom ?!Vobec nie je prizemne povedat ze je to pomerne dolezita zlozka vztahu, ktora musi fungovat aby vsetko ine bolo OK...tak co potom? Inak tu by ma zaujimal nazor tak pls. odpiste...majte sa papa

bublinka

Jaaaj,krasne sa to cita,ale zial realita je ina...chlapy bahnu po pannach..viem to z vlastnej skusenosti.Aj ja este panna.Tiez mam dakedy pocit,ze sa vyspim s hocikym /nie az tak doslova/ len aby som stratila tu nalepku,ze PANNA...co uz..potom mam obdobie,ze sa hnevam na cely svet a mam sto chuti nedat nikomu...to fakt...ZATIAL sa nenasiel,taky,ktory by mi za to stal...hoci prilezitost bola...nie jedna

piskotulienka

podla mna je panenstvo ten najkrajsi dar aky mozno dat chalanovi, ktoreho fakt lubis a s ktorym si myslis, ze sa oplati prezit cely zivot. Ja osobne cakam so sexom az do manzelstva. Vela ludi sa nad tym pozastavuje, ze aka je to hlupost, no je to moj nazor... Podla mna je normalne ak si este nebola zalubena a si pannna..je to spravne a prirodzene :) hadam sa nevyspis s hocijakym len preto aby si nabrala nejake skusenosti..alebo aby si uz mohla hovorit ze si skusena...vsetko ma svoj cas :) len pekne pockaj, ono to pride :)

David

Broňa,krasne,tiez som toho nazoru.Kazdy hlada potesenie v inych veciach a vela z nas prave v takych,ktore nas odvadzaju od praveho stastia.Ako si najdes chalana?Bud sama sebou,ale nauc sa byt zenou.Ste krasne,vyuzivajte to,ale nezneuzivajte.Noste saty,jemne sa malujte,mate krasny usmev,usmievajte sa.Nesnazte sa podobat chlapom,fajcenim,hrubym spravanim,ale chodte po svojej ceste a tu si chrante.Zena,ktora je najmenej napadna,ma krasnu dusu.Ale budte odvazne a nech vas len tak niekto neziska krasnymi ocami a planymi recami.

strazca

Ahoj ja ta celkom chapem,ako to cele myslis.Mam 23 a tiez som panna.Niekedy si vravim, ze som fakt sprosta na co cakam a tak.Ale ked si predstavim nastrocne baby ktore sa do toho vrhaju bez akychkolvek citov a rozumu tak som rada, ze nie som ako oni.Ked budes citit, ze to ma prist tak to spravis a nebudes sa do nicoho nutit.Drzim palce papap