hm mam 21 rokov,nevyzeram zle skor by som povedala ze celkom dobre:-)aspon to tak tvrdia ostatni:-)som priatelskej povahy so zmyslom pre humor...som narocna a vzdy do bolo tak ze ti chalani co chceli mna som nechcela ja a tich co som chcela ja ma povazovali za dobru kamaratku:-(nikdy som nebola zamilovana a s tym aj suvisi to ze som panna:-(tak neviem ci mam cakat na lasku alebo vystartovat po nejakom:-)???!!!
je normalne ze mam 21 a som este panna???
for laura2: Bola si zvedava na sex az v manzelstve. Vies o tom, ze to je tak, ze manzelstvo je neplatne, ked je muz impotentny? Moj osobny nazor je, ze sex by mal byt uzasnym vyvrcholenim manzelskeho zivota. Rica, pockaj si na toho praveho, vydaj sa za neho. Potom budes mat ovela krajsi zazitok zo sexu s milovanou osobou ako s nejakou platonickou laskou.
cawte ja budem mat v octobri 13 a nemozem poxopit 21 rocnemu peknemu divcatu ze sa ete nikdy neboskavala boj a sa boskavam uz od 11 ale ja mam troxu iny zivot velmi rada by som sa púorozpravala s nejakou osobou je jedno aky ma osod ci uzu nemala nikdy prvu pusu bo nieco viac.......xcem len aby ste vedeli ze ja nie som ,,salene bratislavske dievca " dakujem odpiste
NNNNNNEEEEEEEE
ahoj nelam si tym hlavu.Ja som mala 18 ked som mala prvy pohlavny styk.Mala som toho chlapca rada,bol ku mne velmi mily,ohladuplny no az casom som zistila ze ho nelubim.V tedy som ho lubila.Teraz mam priatela ktoreho nesmierne lubim.Spavame spolu a nie je to kvoli sexu.Niekedy len tak lezime a pozerame sa na seba.Tym vsetkym chcem povedat,ze nie je dolezite kedy o to prides,je dolezite ci to urobis z lasky,z toho ze toho cloveka milujes z celeho srdiecka.Pockaj si na tu chvilku aj keby to malo byt do 30-tky alebo viac.Nic tym nestratis.Ja som stastna aj ked som to stratila skor no v mysli som mala naozajstny sex az teraz.Cas - vek nezalezi.Zalezi s Kym!!!!!!
ahoj Rica. Nic si z toho nerob. Ja som chalan, mam 24 a tiez som este nemal nic vaznejsie s dievcatami. Cas vsetko ukaze. Naco sa ponahlat...
Rica, stratit panenstvo tak, ze po niekom vystartujes nie je najlepsi napa:) No a co, ze si este panna, aj moja kamoska je a tiez ma 21 rokov. Setri si to pre niekoho, kto bude za to naozaj stat.