je normalne ze mam 21 a som este panna???

Príspevok v téme: je normalne ze mam 21 a som este panna???
Rica

hm mam 21 rokov,nevyzeram zle skor by som povedala ze celkom dobre:-)aspon to tak tvrdia ostatni:-)som priatelskej povahy so zmyslom pre humor...som narocna a vzdy do bolo tak ze ti chalani co chceli mna som nechcela ja a tich co som chcela ja ma povazovali za dobru kamaratku:-(nikdy som nebola zamilovana a s tym aj suvisi to ze som panna:-(tak neviem ci mam cakat na lasku alebo vystartovat po nejakom:-)???!!!

fifa

Jasad ľutujem ťa.
Ved čo je vlastne sex, je to normálna ľudska potreba,a je na každom kto sa kedy ako a s kym rozhodnre.Vieš ony to možno nechcú stratiť na zástavke autobusu.To že sú panny nezanamená že su handicapované.Sex je pekný a ešte ked to robíš s niekým koho ľúbiš.Možno dosiahnu raz v sexe,to čó sa tebe dosiahnúť nepodarí za celý život.

lienocqa

radsej si pockaj na lasku o to to bude krajsie a lepsie...nemam s tym skusenosti,ale povedala mi to sestra a vsade sa to aj v dievcenskych casopisoch docitas...prajem ti aby si si skoro niekoho supa nasla a bolo to super a ostali spolu do konce zvota :-))

majuška

Suhlasim s ixiiik,petom a s brandonom.
Ja mám 23, som ešte panna a z tohto hladiska som štastná. Poznam chalana, ktorý má tiež 23 a ešte nič nemal. A sme uplne normálny. Mám susedu, ktorá sa vydávala ako 21 ročná, teraz má 3 deti a je s nervami nakonci. Detská stále vrieskajú, majú 2 roky a 3 roky, z toho má dvojičky. Chodím jej vypomáhat, lebo inac by sa z ním uplne zbláznila. A ked som sama, možem si aspom uzívat pokoj, klud a slobodu...

crazynka:)

Jasad, podla mna to vobec nie je chore, vsak nie kazdy zacina zo sexom v 17-18. Lepsie prist o to neskor s clovekom, ktory nas lubi ako s niekym kto vobec nestal za to.

daphne

ale v 25 nechcem byť už ani ja panna-to už len podla znamenia, je to fajn byť panna v zverokruhu ked si panna,da sato obrátiť nasrandua vyhnuť sa takodpovedi na intimnu otázku

daphne

je to uplne normálne.mám 22, aj celkom pekná a inteligentná a tiež som panna, 5 mojich kamaratiek (pekných a inteligentných)v mojom veku tiež.bolo obdobie, ked som s tým mala problém, ale prešlo to.nebudem predsa spať s niekým len preto aby som už nebola-je to detinské.Musíš si z toho urobiť prednosť a nie komplex.ked sa ma na to opýtaljedenj chalan (s ktorým to medzi nami iskri)nedala som mu priamu odpoved, aj ked sa poznáme rok, možno to tuší, ale nevie na 100%.a ak mu to poviem, tak až ked pôjde do tuhého.2 týždne sme po zoznámení spolu chodili, potom sa rozišiel.raz som sa ho opýtala,či som bola málo povolná,len pokrutil hlavou a povedal,že som dovolila tolko kolko som uzNALA ZA VHODNé A NA TOM NIE JE NIč zlé.nesmial sa a ani ma neurážal, len si ma doberal, že som frigidná a ja som sa smiala,ako ma presviedča.teraz by ma presvedcil, ale nemáme možnosť sa stretnuť.nuž,jeho smola, lebo ak pride niekto kto mi za to bude stáť tak neviem...chlap pre život uprednostní pannu ako promiskuitku.
pre to jedno dievča13-ročné-panna neznamená, že sa ešte nebozkávala,opýtaj sa mamy

phoenix

nie!! si normálna..v tejto dobe je to tak že ked máš už 17 a si panna si out ale to len medzi rovesníkmi(ale aj tými kt. si myslia že ked sa vyspia s čo najviac ženami /mužmi su velký hrdinovia --ale práve naopak!!)..ale skuotčný muži si cennia pannestvo nesmierne..teda aspon podla mna...moj názor je takýto : nemáš sa za čo hambiť prváe naopak!!!aj mne často chýba niekto vedla mňa..za kým môžem kedykovlek prísť..ten kto mi poskytne plece na ktorom sa môžem vyplakať..a ovela viac a hlavne more lásky..nejde len o sex..ale o vzájomnu dôveru, porozumenie a lásku..(17r.)

trikss

Ahoj. SI normalna. ja som o panenstvo prisla s niekym, koho som uz nelubila, i ked som to tak nechcela. A teraz mam priatela,ktoreho skutocne velmi lubim a prve milovanie s nim bolo uzasne.. (bolo to po 3 rokoch, co som stratila panenstvo). vtedy som si tak povedala, ze by to bolo este krajsie, ak by to bolo moje skutocne poprve.. Ak chces, napis mail.