dá sa schudúť aj bez diét!

Príspevok v téme: dá sa schudúť aj bez diét!
vanesa!

naco drzat diety?jest malinko a to iba zeleninu a same zdrave jedla ked doteraz ste to tak nerobili?
ja mam vysku 175 a vahu som mala 73,5 mozno na prvy pohlad vela ale mam ploche brucho, trosku boky a stehna inak niesom tucna...ale rozhodla som sa schudnut 10 kil a vyformovat postavu...schudla som 2,5 kg a to pomalinky kedze jem uuuuplne vsetko co mi pride do cesty...sladke, mastne, slane..proste vsetko...z bokov som dala dole 5 cm a zo stehien 2 cm...a ziadnu dietu nedrzim...
kazdy den som lahsia o 0,2 bez diet...ked jem straaasne vela vahu si drzim ked sa trolinku brzdim tak chudnem

vanesa!

a to akoze znamena ze si dam mastne a za tym sladke?????

ja to nejem jedno za druhym..

jeeezisi toto je detsky pokec s vami!

freid

vanesa!
pises prazdne slova...
asi ta musim zacitovat, kedze uz nevies co si pisala pred par hodinami :D

,,schudladla som 2,5 kg a to pomalinky kedze jem uuuuplne vsetko co mi pride do cesty...sladke, mastne, slane..proste vsetko.
Prepac, ze som pouzila len ine vyrazy ....
To tvoje hahahaha je trapne :-)

chudnúca

a načo to tu teda vypisuješ,kto je nato zvedavý ked nechceš napísať ako sa ti to podarilo? tu si vačšinou ľudia pomahajú a nie sa len chvália

vanesa!

vy ste banda zakomplexovanych chudnucich bab..hahha...az na rozplakanie...ako chcete schudnut a zerete zeleninu a kila vam nejdu dole!!!hahah tak vam treba...lebo ste hlupe 14 rocne dievcatka...ktore si otvoria bravo girl uvidia chudu babu a uz maju ideal..jaaaj dievcatka dievcatka