dá sa schudúť aj bez diét!

Príspevok v téme: dá sa schudúť aj bez diét!
vanesa!

naco drzat diety?jest malinko a to iba zeleninu a same zdrave jedla ked doteraz ste to tak nerobili?
ja mam vysku 175 a vahu som mala 73,5 mozno na prvy pohlad vela ale mam ploche brucho, trosku boky a stehna inak niesom tucna...ale rozhodla som sa schudnut 10 kil a vyformovat postavu...schudla som 2,5 kg a to pomalinky kedze jem uuuuplne vsetko co mi pride do cesty...sladke, mastne, slane..proste vsetko...z bokov som dala dole 5 cm a zo stehien 2 cm...a ziadnu dietu nedrzim...
kazdy den som lahsia o 0,2 bez diet...ked jem straaasne vela vahu si drzim ked sa trolinku brzdim tak chudnem

freid

vanesa .. no a ty si zase raz nepochopila ironiu v mojom prispevku.
Naco si to sem vlastne davala, ked nemienis zverejnit svoj super secret VIP dvojmesacny postup :DDDD

vanesa!

no ty si potom asi trolinku hlupucka ked si nepochopila ze tym citanim sa clovek velmi vela dozvie a potom vie ako schudnut aj bez hladvania

freid

he a ja som nevedela, ze od citania sa heentak chudne ... idem citat .. co odporucas .. roman .. najlepsie 500stranovy ???? :-))

vanesa!

a to si myslis ze ked chces schudnut musis zmensit porcie ako si povedal/a pre kojenca???

hahahhahahahahhahahhahha...noo tak to si veeeelmi na omyle...

vanesa!

jem normalne rezen s ryzou, paradajky, papriku, cokoladu, jogurty, vselico, parky, sem tam salninku, pizzu....

freid a vies na co je napriklad dobry grep???

freid

mas to tu napisane dost bezprednetne .... . ň,,naco by si sem davala postup na ktory si prisla po 2 mesiacoch ".. ?
Tak naco si sem vobec pisala ???
Jasne, ze hned kazdeho zaujme, ze ako si to docielila ... aj ked este sa nemas s cim chvalit.. .
Jasne jes vsetko krizom krazom ... a chudnes ... ale to asi musis jest asi tak porcie pre kojenca. 2 cipsy ... stvorcek cokolady .. stvrt jablka... .
PCHE

knjaz varggoth

ide o to aky mate metabolizmus...a ten samozrejme kolise...da sa chudnut aj ked budete jeste denne 5000kcal a da sa aj ked to bude 1000 je to individualne...ked jete vela casom sa metabolizmus zrychli a nechudnete ani nepriberate...ked potom nieco vyradite zacnete chudnut.to je ta vec koli ktorej zavidite kamaratkam ktore su chude a zjedia toho za vagon..zle diety su tie pri ktorych sa hladuje pretoze telo si po case upravi metabolizmus tak aby vystacilo aj s tym malom co ma, preto je dobre to cyklovat aby sa metabolizmus sem tam "nakopol" najidealnejsia a zdrava dieta su sacharidove vlny ...lenze treba ju poctivo dodrziavat