dá sa schudúť aj bez diét!

Príspevok v téme: dá sa schudúť aj bez diét!
vanesa!

naco drzat diety?jest malinko a to iba zeleninu a same zdrave jedla ked doteraz ste to tak nerobili?
ja mam vysku 175 a vahu som mala 73,5 mozno na prvy pohlad vela ale mam ploche brucho, trosku boky a stehna inak niesom tucna...ale rozhodla som sa schudnut 10 kil a vyformovat postavu...schudla som 2,5 kg a to pomalinky kedze jem uuuuplne vsetko co mi pride do cesty...sladke, mastne, slane..proste vsetko...z bokov som dala dole 5 cm a zo stehien 2 cm...a ziadnu dietu nedrzim...
kazdy den som lahsia o 0,2 bez diet...ked jem straaasne vela vahu si drzim ked sa trolinku brzdim tak chudnem

xy2

no fakt si serieš do huby,že vraj si sa prišla podeliť o to ako si schudla, a pritom sa tu len všetkým vysmievaš a urážaš ich.

trpaslik =)

kocky citam tu ako sa hadate...booze ved kaslite na to.=)

ked je vanesa! baba co ju prezyvaju kira tak vazne nehovori hluposti ja som vdaka jej radam rychlo schudla a papala som ako ona hovori vsetko

freid

vanesa! a kto by na taky zazrak nereagoval... .
Pozri prakticky si mi ukradnuta .. a urcite aj ja tebe ale..
Prisla si sa podelit ?????
Aby ta nepotrhalo o tej tvojej ochoty ....

vanesa!

ja som sem neprisla aby bol niekto na mojej strane...iba som prisla sa podelit o to ze sa da jest uplne vsetko a chudnut a aby sa zbytocne ludia netrapili dietami...

nemusel nikto reagovat