naco drzat diety?jest malinko a to iba zeleninu a same zdrave jedla ked doteraz ste to tak nerobili?
ja mam vysku 175 a vahu som mala 73,5 mozno na prvy pohlad vela ale mam ploche brucho, trosku boky a stehna inak niesom tucna...ale rozhodla som sa schudnut 10 kil a vyformovat postavu...schudla som 2,5 kg a to pomalinky kedze jem uuuuplne vsetko co mi pride do cesty...sladke, mastne, slane..proste vsetko...z bokov som dala dole 5 cm a zo stehien 2 cm...a ziadnu dietu nedrzim...
kazdy den som lahsia o 0,2 bez diet...ked jem straaasne vela vahu si drzim ked sa trolinku brzdim tak chudnem
dá sa schudúť aj bez diét!
trpaslík,ale keď ani nevieš ako sa tu na nej bavím=))...
kikulka ... :DD ja sa zabavam na nej ... serie si do huby kazdym prispevkom viac a viac :DD
no fakt si serieš do huby,že vraj si sa prišla podeliť o to ako si schudla, a pritom sa tu len všetkým vysmievaš a urážaš ich.
kocky citam tu ako sa hadate...booze ved kaslite na to.=)
ked je vanesa! baba co ju prezyvaju kira tak vazne nehovori hluposti ja som vdaka jej radam rychlo schudla a papala som ako ona hovori vsetko
vanesa! a kto by na taky zazrak nereagoval... .
Pozri prakticky si mi ukradnuta .. a urcite aj ja tebe ale..
Prisla si sa podelit ?????
Aby ta nepotrhalo o tej tvojej ochoty ....
ty si sa prišla podeliť,no ale nehovor,veď to tajíš jak top secret
vanesa radšej pôjdem do škôlky,tie deti tam majú isto viac rozumu ako ty
ja som sem neprisla aby bol niekto na mojej strane...iba som prisla sa podelit o to ze sa da jest uplne vsetko a chudnut a aby sa zbytocne ludia netrapili dietami...
nemusel nikto reagovat
myslela som si, ze to spravis cez maily... .
Ta ,,babena" mozem byt pokojne aj ja .. :DD. jaj si mimo.
.. my sme zakomplexovane deti ...
a ty na svojej strane, nemas ani jedneho cloveka... .