naco drzat diety?jest malinko a to iba zeleninu a same zdrave jedla ked doteraz ste to tak nerobili?
ja mam vysku 175 a vahu som mala 73,5 mozno na prvy pohlad vela ale mam ploche brucho, trosku boky a stehna inak niesom tucna...ale rozhodla som sa schudnut 10 kil a vyformovat postavu...schudla som 2,5 kg a to pomalinky kedze jem uuuuplne vsetko co mi pride do cesty...sladke, mastne, slane..proste vsetko...z bokov som dala dole 5 cm a zo stehien 2 cm...a ziadnu dietu nedrzim...
kazdy den som lahsia o 0,2 bez diet...ked jem straaasne vela vahu si drzim ked sa trolinku brzdim tak chudnem
dá sa schudúť aj bez diét!
je mi ta uprimne luto...
a straaasne sa na tebe zabavam..hhahahahhaha takto..=)ty budes mat tak 14 rockov...neviem co tu tocis o grepe kto ho akoze je po kazdom jedle???potom tu trepes ze mam 2 mesacny plan...a to ze jem jedno cez druhe to si sitieeez dobre vymyslela...
a ze sa chvalim 2 kilami??je to 2,5 kg za nie dlhy cas a ze mi nejde vaha hore,...za 3 tyzdne je dole aj tych 7,5 a kila nepojdu hore...
chudnuca: isto jedla grep :PPPPPP
no veď napíš ako sa ti to podarilo, čo si teda jedla po jedle?
ja sa s tebou nemienim natahovat ... . Jednoducho tvoje prispevky... ako uzasne sa ti dari atd .. su dost pritiahnute za vlasy... . Zeres jedno cez druhe ... a chudnes ... a co si das grep po kazdom jedne .. nech ti tie kj zabije .. .
No a mna najviac dostalo to tvoje ,,neviem preco by som to tu mala davat ... mne tiez nikto nedaval linky ... a taketo podobne tu vypisujes ... . A pritom sa tu chvalis so schudnutymi 2 kilami ... WOOW :DDDDD.
Boze .. chcela by som vidiet tvoje informacie ...
Si divna cela.
aby si schudla mala by si mat aj nejake informacie o tom ako schudnut a nie len taku ze 5 krat dene jest, vela pit, a hlavne ovocie a zeleninu...
tuk mi udrel na mozog?
hahhahahha
kikulka:
hahahahha a to si ako na to prisla ze som vynasla chudnutie citanim??
vy kolko mate rokov ked neviete pochopit danny text???
vanesa asi ti tuk udrel na mozog
tak toto ma faakt dostalo ty este nevies ani citat?
ja nemam ziadny 2 mesacny postup!hovorila som ze som 2 mesiace citala prispevky, nazory ludi, radila sa s on line odbornikmi, velmi vela clankov som precitala...co sa tyka chudnutia..a az po vsetkom tom som zacala chudnut..
a ne ze mam nejaky 2 mesacny plan...
a keby sii citala aj ty nieco ine a velmi vela clankov a nie len tu tak by si vedela co si mas dat po jedle aby sa ti napriklad rychlejsie spalovali tuky...a plno dalsich a ucinnych veci...ktore som uz aj vyskusala
vanesa ty si génius,vynašla si chudnutie čítaním....ty si mi ale inteligent...freid som s tebou....tá vanesa je nejaka divna a veeelmi