naco drzat diety?jest malinko a to iba zeleninu a same zdrave jedla ked doteraz ste to tak nerobili?
ja mam vysku 175 a vahu som mala 73,5 mozno na prvy pohlad vela ale mam ploche brucho, trosku boky a stehna inak niesom tucna...ale rozhodla som sa schudnut 10 kil a vyformovat postavu...schudla som 2,5 kg a to pomalinky kedze jem uuuuplne vsetko co mi pride do cesty...sladke, mastne, slane..proste vsetko...z bokov som dala dole 5 cm a zo stehien 2 cm...a ziadnu dietu nedrzim...
kazdy den som lahsia o 0,2 bez diet...ked jem straaasne vela vahu si drzim ked sa trolinku brzdim tak chudnem
dá sa schudúť aj bez diét!
ja neviem kto je chudnuca!!
ja som povedala ako som to docielila...tym ze nedrzim diety a ze som vela citala...
preco by som tu mala davat postup na ktory som prisla pocas 2 mesiacov?
vanesa!
ze si pisala aj pod nickom chudnuca? presne tie iste rady, taktiez nepovie ako to docielila..
ale mas pravdu, ze diety netreba.. ale zasa prezierat sa ti urcite nepomoze :) a cvicenie ti tiez len prospeje a urychli chudnutie.. treba si len najst pravidelnost v tom vsetkom :)
mas pravdu :) vies, ja uz citam clanky, prispevky a vsetko mozne o chudnuti asi tak tri mesiace.. a este som sa nerozhodla pre nejak sposob chudnutia.. teda idem zacat cez skolu.. teraz mam absolutne rozhadzany rozvrh.. takze nemozem sledovat cas, kedy jem a tak.. ale tiez sa neobmedzujem, pretoze viem, ze keby som sa teraz zacala, v buducnosti, po ukonceni nejakej tej diety by som si to vynahradzala v enormnom mnozstve.. ale ja pridam aj cvicenie.. pretoze cvicit ma bavi :) bavi ma ten pocit po nom.. aka si spotena a vies, ze si pre seba spravila nieco dobre :)
chcela som dat len ludom radu nech nedrzia diety ze to ide aj bez nich...
ked chce niekto vediet ako to dosiahnut nech cita...nebudem ti davat linky mne ich tiez nikto nedaval a prisla som k nim v priebehu 2 mesiacov...
kazdy je lenivy a chce len nadiktovat co a ako robit...len aby schudol...lenze kazdy clovek ma iny organizmus!
a nemohla by si tu popisat ten sposob? alebo aspon poslat linky na stranky, ktore si citala :) teda ak to nie je velkyy problem :)
no chudnuca je jedna holka, kt. tiez pise, ze chudne stale a tiez papa take veci ako ty.. a ze necvici..
neviem o aku chudnucu ide...
stale sa stravujem ako aj perd tym...len viem ako a kedy...a ake ovocie jest aby sa ti urychlilo spalovanie...to je vsetko..diatna dieta...ziadne makanie v posilke...
kto vela cita vela aj vie!
ale aj tak neviem ako... co si zmenila, ze si zacala chudnut? a ako si sa stravovala dovtedy?
inaaak.. nie si ty nahodou ta "chudnuca" ?
ako?
2 mesiace som studovala o chudnuti a citala velmi vela veci co robia ludia zle a co im naopak prospieva...a nepustala som sa bezhlavo do diet co tu niekto zverejnil...
nie necvicim, iba sem tam robim pracu v dome a okolo domu...
tak ako si zacala chudnut? cvicis alebo co?