naco drzat diety?jest malinko a to iba zeleninu a same zdrave jedla ked doteraz ste to tak nerobili?
ja mam vysku 175 a vahu som mala 73,5 mozno na prvy pohlad vela ale mam ploche brucho, trosku boky a stehna inak niesom tucna...ale rozhodla som sa schudnut 10 kil a vyformovat postavu...schudla som 2,5 kg a to pomalinky kedze jem uuuuplne vsetko co mi pride do cesty...sladke, mastne, slane..proste vsetko...z bokov som dala dole 5 cm a zo stehien 2 cm...a ziadnu dietu nedrzim...
kazdy den som lahsia o 0,2 bez diet...ked jem straaasne vela vahu si drzim ked sa trolinku brzdim tak chudnem
dá sa schudúť aj bez diét!
babena co pytala radu nech mi napise svoj mail...
nooo vidis vanesa, uz mas slusne spytanie ... .
ano vaneska aj ja sa ta slusne, co najsrdecnejsie pytam AKO ????
:-P
ale vaneska veď pred chviločkou si napisala,že ked sa ta niekto slušne opata,ako si to dosiahla,tak povieš,no a teraz ti je to zas jedno....fuj,fakt si sereš do huby,alebo robiš z huby rit
neposielajte prispekvky do tejto temy!
ojojooooj noo tuzba schudnut je u vas privelka...preto sa chovate jak zakomplexovane deti
ked chceš it na pokec,tak chod na inu stranku
ok vanesa tak sa ta slusne pytam ako si to dosiahla..pre mna je to nieco neuveritelne moct jest vsetko a schudnut a nedokazem si to ani len predstavit..ale ak poznas nejaky zazracny recept tak budem iba rada ak sa tu on podelis:}
je mi jedno ci chce alebo neche niekto rady!
nezmenila??????a to vždy jedla tolké ovocia stravovala sa tak ako ti niekto napisal,že to máš jest???a co to potom je????si na hlavu!!!!!
jaaaj ty trubka .. uz sa ta tu minimalne jedno dievca ... normalne slusne opytalo .. a ty???
ze nevies preco by si tu mala davat postup na ktory si dosla po dvoch mesiacoch ... . ze tebe nikto nedaval linky... .
Series si do ust - s prepacenim .
A pochybujem, ze po tom ako si sa tu predviedla bude chciet niekto rady prave od teba ....