naco drzat diety?jest malinko a to iba zeleninu a same zdrave jedla ked doteraz ste to tak nerobili?
ja mam vysku 175 a vahu som mala 73,5 mozno na prvy pohlad vela ale mam ploche brucho, trosku boky a stehna inak niesom tucna...ale rozhodla som sa schudnut 10 kil a vyformovat postavu...schudla som 2,5 kg a to pomalinky kedze jem uuuuplne vsetko co mi pride do cesty...sladke, mastne, slane..proste vsetko...z bokov som dala dole 5 cm a zo stehien 2 cm...a ziadnu dietu nedrzim...
kazdy den som lahsia o 0,2 bez diet...ked jem straaasne vela vahu si drzim ked sa trolinku brzdim tak chudnem
dá sa schudúť aj bez diét!
ziadne diety... lebo aj ked si date nejaku dietu s tym, ze ked schudnete sa vratite k povodnim stravovacim navykom, tak aj tak zasa priberiete... takze ziadne diety baby, ale zmena zivotneho stylu.. to je to cim sa chudne... ak na to niekto nema chut, tak nech to nerobi, ale diety nicia zdravie a hlavne hladovanie
Milé dievčatká, zdá sa že každá z vás to robí zle. Ked chcete schudnúť, tak sa hlavne hýbte, a nejedzte. Ved treba trošku potrápiť žalúdok no nemyslíte? jediné heslo na chudnutie je... ak viac priberáš a menej sa hýbeš naberáš, a ak sa viac hýbeš a menej naberáš chudneš...takže dotoho
No ja sa obávam baby že to bez diét nepôjde, alebo to pôjde pomalšie. Ved každá z nás chce mať peknú figúru čo najskôr. No já som začala jesť jedlo bez tuku, a nejedla som stále, ale len občas. No ale je jasné že pri mojom chudnutí mi pomohol zelený čaj. Spaluje tuky a odvodnuje. Pomohol my, a ešte mi aj pomáha. Baby ale potrebovala by som jednu radu že ako schudnúť troščku na tvári ...ak máte niaky nápad tak napíšte na môj e-mail kikulka993@azet.sk...daujem
baby poradte ako zhodit z lytok a stehien? pomaha na to aj stacionarny bicykel ci lepsi je beh? alebo vsetko dokopy?
ahoj martina111, tak mne sa to podarilo. podarilo sa mi schudnut, mam svoju vysnivanu postavu aj hmotnost a uz par mesiacov si to udrziavam. ale ja mam v rodine kila naviac dedicne, takze to vobec nie je zadarmo. kompletne som zmenila svoje stravovacie navyky a zacala celkovo zdravo zit. totiz, dietu som nedrzala, len som od zakladu zmenaila stravovanie a drzim sa toho doteraz- zvykla som si. pravidelne cvicim (ale ozaj pravidelne). a teraz si uz doprajem aj sladke, aj vyprazane sem-tam, ale zas sa snazim to neprahanat. tak sa drzkaj :-)
mam otazku co je to stravovat sa normalne? a co nenormalne?
AHOJTE..KONECNE SA MI PODARILO SCHUDNUT ...TERAZ SA UZ CHCEM STRAVOVAT NORMALNE ...5KRAT DO DNA..ALE BOJIM SA ZE SKORO PRIBERIEM ZE NA MNE BUDE VIDNO SKORO ZMENU CIZE OBAVAM SA JOJO EFEKTU..CO MAM ROBIT AKO MAM ZACAT?PISTE TI,KTORI S TYM UZ MATE SKUSENOST ZE STE SCHUDLI A JETE CO CHCETE A NEPRIBERIETE...KTO MI PORADI?RADA BY SOM JEDLA AJ NIECO SLADKE..LEN SA VAZNE BOJIM ZE SKORO TO DO MNA POJDE...AK BUDEM JEST AJ SLADKE A CVICIT/BRUSAKY,DREPI/MYSLITE ZE PRIBERIEM SKORO??MOJE PARTIE KDE SA MI TUK SKORO UKLADA SU STEHNA A BRUCHO..DAKUJEM S POZDRAVOM MARTINA:)