naco drzat diety?jest malinko a to iba zeleninu a same zdrave jedla ked doteraz ste to tak nerobili?
ja mam vysku 175 a vahu som mala 73,5 mozno na prvy pohlad vela ale mam ploche brucho, trosku boky a stehna inak niesom tucna...ale rozhodla som sa schudnut 10 kil a vyformovat postavu...schudla som 2,5 kg a to pomalinky kedze jem uuuuplne vsetko co mi pride do cesty...sladke, mastne, slane..proste vsetko...z bokov som dala dole 5 cm a zo stehien 2 cm...a ziadnu dietu nedrzim...
kazdy den som lahsia o 0,2 bez diet...ked jem straaasne vela vahu si drzim ked sa trolinku brzdim tak chudnem
dá sa schudúť aj bez diét!
poslednu spravu som nepisala ja!
pochybuj si o com chces..mna to nezaujima!!!
vanesa ďakujem,nevedela by som žiť bez tvojho odpustenia=)...ale trochu alebo trochu dost pochybujem o tvojej inteligencii
uz len posledna vec, odpustam vam a prajem vam skutocne uprimne, aby ste sa zbavili tej zavisti a nekydali na normalne inteligentne dievca, ktore je o cosi chytrejsie ako vy a nemozete to stravit
no to mas super =)co sa tyka diet je asi 90 dnova najlepsia..no podla mojho nazoru pretoze pri nej schudne asi kazdy..=)
ale co je problem bab ze chu schudnut hned a neche sa im cakat 90 dni =(
trpaslík ja som na delenej strave asi 5 mesiacov,ale už nechcem chudnúť,mám 50kg a 160cm,najprv som začala 90 dňovou dietou,držala som ju 50 dní a chudla som 8kg,teraz sa stravujem podla delenej stravy,jem viac ako pri 90dňovej,aj sladkosti,tie su moja slaba stránka a schudla som ešte 2 kg za mesiac,ale snažím sa už jesť tak ako pred diétou,lebo stále chudnem a už nechcem
ano, vanesa, asi ta to prekvapuje, ale akekolvek zamerne organizovanie stravovania sa nazyva dieta.
ci uz z hladiska casoveho (kedy jes, alebo v akom poradi), obsahoveho (co jes) alebo objemoveho (kolko jes).
moc si toho zjavne neprecitala, ked mas taketo zakladne rezervy v terminologii.
ty si myslela dietou asi nejake obmedzovanie stravy typu denne jedno jablko a polku nizkotucneho jogurtu :)
sa cudujem ze sa s nou bavite.kaslat na nu.
a kolko sa vam uz podarilo baby schudnut?
ty si dobré decko možno 14-ročné,lebo rozumná kočka by takéto sprostosti tu nepísala.dobre že tie prázdniny už končia
ale no vaneska a nezabudni si vziať bábiky so sebou,nech máš komu kaleráby do hlavy kydať...ale bude mi smutno=))
bože baby,my sme ale zázračné,no fakt všetky...xaxa