Odreniny!

slivca

presne toto je u nas kazdorocna zalezitost. akoze uz je to lepsie ako po minule roky, ja netusim, kde sa tie komare a odkial stale beru, kadial prechadzaju. vonku na nas nepomahaju ani repelenty :D to je proste absolutne zufalstvo.

raddko

Momentalne mame dost problem s komarmi, cakame na sietky, ale bez vetrania to proste nejde, neviem si predstavit v tychto dnoch, ked uz je teplejsie, spat pri zatvorenom okne, ja by som zomrel. Pozeram aj pred spanim, ci tam nemame dake komare nenachadzam nic. A rano sa zobudim total cely dostipany. Aj na to to viem pouzit?

zimka

ja to už akosi tiež veľmi neriešim. skôr doprajem deťom tú starostlivosť ako sebe :D ale hej, keby mám nejaký ekzém, tak by som veci asi najskôr prediskutovala s kožným lekárom.

Sammy

To mozem potvrdit, ja uz si to davam takmer na kazdy kozny problem :D Ani neviem, co to je, ale siahnem automaticky po nom a osvedcil sa kazdy raz :D

gimbaska

no ja sa priznam, mne suche teplo nepomaha ani na tie krize, mi pride, ze uz som voci tomu imunna. co sa ale tych odrenin tyka, tak tam ti taktiez nepomoze, vyskusaj napriklad Alfasilver, ten je na to skvely.

slivca

myslim si, ze to tak myslene nebolo :) suche teplo je urcene mozno na bolest krizov, sije a podobne. istotne nie na odreniny a podobne rany, to by si si velmi nepomohla :D