Odreniny!

Renculaa

Ja stále dokupujem potrebné veci, ale aj tak sa vždy vyskytne situácia, ktorá ma presvedčí o tom, že mi aj tak niečo chýba :D Každý jeden raz.

erittrea

Dá sa všetko, keď sa chce. Respektíve keď je to potrebné. Len samozrejme je nutné mať na to aj to vybavenie doma, tá domáca lekárnička je základ.

Pravda5642

Láska je obojsmerná vec, ktorá musí do seba hlboko plávať a zároveň milovať bezpodmienečne. Moje manželstvo bolo krásne, ale urobila som chybu, ktorá viedla k rozchodu medzi mnou a manželom a ona mi zanechala zlomené srdce, no chcel som ju späť, ale nebolo to pre mňa ľahké Našťastie ma jedna pani nasmerovala k veľmi milému a silnému čarodejníkovi Dr. Ogudu, ktorý mi pomohol obnoviť moje manželstvo, teraz ma môj manžel miluje a váži si ma viac, ďakujem veľmi pekne, naozaj si vážim, že o vás budem ľuďom hovoriť aj naďalej. Môžete ho kontaktovať na jeho adrese:: {DROGUDUTEMPLE @ AOL . COM} Ďakujem neskôr

shimuri

tiez si nemyslim, ze by tam nieco zanedbali. a dalsia vec je, ze to ani nemuseli byt prelezaniny. ci az taka odbornicka si na taketo veci a videla si to uplne zblizka?

erittrea

Môže to byť fakt vážne, v nemocnici som bola na izbe s jednou staršou paňou, ktorá toto mala a mala obrovské rany na chrbte. A pochybujem, že by ju v nemocnici nepolohovali.

Renculaa

Ver mi, že to by ste si všimli. Veď sa o ňu staráte dennodenne, polohujete ju, umývate asi tiež, takže to by bolo vidieť. A pokiaľ ozaj neleží len v jednej polohe, tak je dobre.

anetkaanett

mame so starkou momentalne take patalie, ze je odkazana na nas a takmer sa nehybe. takze istotne budeme riesit aj taketo veci. ale radsej sa pytam teraz ako potom, ked bude mozno neskoro alebo si to nevsimneme.

shimuri

no zaklad je asi polohovanie, ale tak mozu sa vytvorit aj tak, co som pocula. aj ked sa telo spravne a pravidelne polohuje, sanca tam je.

Renculaa

Anetkaanett, my sme toto riešili u strýka a veru nie je to nič príjemné. Aspoň teda usudzujem z toho, ako mi to opisoval, ja osobnú skúsenosť teda nemám. A áno, lieči sa to dosť podobne.