proosim vas co pomaha na odreniny?? lebo som sa korculovala a spadla som a mam odreniny na oboch nohach este aj na rukach ... prosim poradte nieco co na to zabere .... pllls dost to boli :(((
Odreniny!
Nie, nie je, ja osobne to používam na rôzne veci, aj na zarastený necht mi už pomohol, čiže mne sa fakt osvedčil.
Lucyda, a to je iba na odreniny?
Nie, že mohlo, ale aj je :) Ono dokonca zabíja baktérie, vírusy a plesne, takže niečo na ňom rozhodne bude ;-) Ja si takto veľa zvyknem čítať a hlavne o produktoch, ktoré mám doma a ktoré aj reálne používam.
Treba mať prehľad o tom, čo používame na svoje telo.
no ono by to mozno pomohlo aj na tu plesen, treba skusit niekedy. je tam striebro, mohlo by to byt ucinne.
Radoslavka, Alfasilver som dcére striekala na tie kolená, to som mala doma, nekupovala som nič iné, toto viem, že zaberie a super, už to má úplne v pohode, pekné. Pleseň na chodidlách našťastie nemala :)
Vidíš, odreniny z kúpaliska mám zakaždým aj ja, a to ani nemusím byť malý :D To tak akosi patrí k tomu, neviem sa tomu vyhnúť :D A podaktorí v tom bazéne sú proste bezohľadní.
V prvom rade asi dezinfekcia. Uff, ale nastastie u nas plesen veru nie, toho sa neskutocne tazko zbavuje.
A co na tie nohy z kupaliska? Plesne ste odtial nemali? Lebo moje dieta chytilo, bohuzial.
Áno, môže byť, ja mám rovnaké spomienky spred pár rokov, takže ma celkom aj prekvapuje, že sa tam doteraz vôbec nič nezmenilo, žiadna rekonštrukcia, nič. Veď to vôbec nie je bezpečné. A pokiaľ ma pamäť neklame, tak ani voda nebola najpríjemnejšia, čo sa teploty týka.
My sme boli včera s dcérou na kúpalisku v Chalmovej. Neviem, či ste tam už niekto boli, ale katastrofa. Nohy, chodidlá dorantané dcéra aj ja. Ale moje dieťa aj kolená, to už však nebol problém kúpaliska, ale jej nešikovnosť :D Po kom to asi len má :D