proosim vas co pomaha na odreniny?? lebo som sa korculovala a spadla som a mam odreniny na oboch nohach este aj na rukach ... prosim poradte nieco co na to zabere .... pllls dost to boli :(((
Odreniny!
tak nie je veľa prípravkov, ktoré môžeš používať všeobecne na všetko, takže o to viac si cením, keď také niečo objavím :D je to praktickejšie ako mať 100 vecí v šuplíku a každú na niečo iné a vlastne ani nevieš, ktoré na čo slúži.
No pokiaľ je to také praktické a univerzálne, tak hej, netreba ani uvažovať a berieš ho automaticky do rúk :)
cokolvek, co prislo, nikdy som nejak nerozlisovala, co to je. stal sa mi uraz, hocikde - doma, vonku, pouzila som ho a dobre. niekedy nad tym netreba nejak velmi premyslat :D
Alanitka, dávala si sem Alfasilver. Používaš ho napríklad aj na také háklivejšie ranky alebo len povrchové veci skôr?
tak ľudia sú rôzni, tiež nepoužívam všetko to, čo ostatní.
najhorsie je, ze vela ludi berie starostlivost o pokozku ako nieco povrchne, ale pritom je to nas najvacsi organ a denne dostava zabrat. slnko, stres, prostredie, absolutne vsetko sa na nej podpisuje.
Poskytujeme pôžičky záujemcom, ktorí hľadajú pôžičku v dobrej viere. Potrebujete vážne naliehavú pôžičku? Potom ste na správnom mieste. Poskytujeme podnikateľské pôžičky, osobné pôžičky, kontaktujte nás so žiadosťou o pôžičku, aby sme splnili vaše požiadavky a vyriešili finančné problémy. E-mail:
luciestrosova80@gmail.com
No to je fakt nebezpecne, ale vsak ti ludia sa zbadaju, ked budu mat tak 40+.
Veľakrát si ani neuvedomujeme, aká je tá koža pre nás dôležitá:) Takisto aj to opekanie sa na slnku...Niektorí ľudia extrém.
to je jedno, ako to vnímaš, o pokožku sa musíš starať v akomkoľvek veku. a pokiaľ sa dá, tak čo najšetrnejšie.