proosim vas co pomaha na odreniny?? lebo som sa korculovala a spadla som a mam odreniny na oboch nohach este aj na rukach ... prosim poradte nieco co na to zabere .... pllls dost to boli :(((
Odreniny!
A cim to je? Akoze zrazanlivostou alebo cim presne?
Ale ved kazdy robi, ako vie. A mozno sa to zrovna takemu rychlejsie zahoji ako tebe :D Aj v tomto to mame kazdy inac. Niekomu sa proste rany hoja rychlejsie.
Ja viem, ze vela ludi si to prekryva facom alebo gazou alebo proste niecim, co doma najdu, ale podla mna to vobec netreba, praveze by sa to ani nemalo prekryvat.
No to ozaj stačí len ten Alfasilver na to nastriekať a nechať voľne dýchať.
To teda hej, skor by som to ani nezakryvala nic. Ved ak je clovek len tak doma, tak je to fakt zbytocne. A tej rane to teda absolutne ani trosku nepomoze.
Ale to by som rozhodne nedavala rovno fac na akukolvek ranu. Radsej kusok gazy alebo co a potom fac, ved to musi byt extremne neprijemne, ked sa ti to nalepi na to. Davat do potom dole, to musi byt celkom vyzva.
Niekedy stačí málo, keď je to len také drobné, povrchové. Ani fáč netreba.
Hlavne, ze ho osetris potom :D To je dolezite. Hadam ho nenechas vykrvacat predsa :D
No to je pravda, nikto nema na konte tolko urazov ako moj muz u nas doma :D Ale tak uz to berieme s rezervou.
No to mas tak, niekedy staci chvilka nepozornosti a je uraz na svete :D Raz darmo, chlapi su ako velke deti, nespravis s tym nic :D:D