Odreniny!

kmina

No pokiaľ je to také praktické a univerzálne, tak hej, netreba ani uvažovať a berieš ho automaticky do rúk :)

alanitka

cokolvek, co prislo, nikdy som nejak nerozlisovala, co to je. stal sa mi uraz, hocikde - doma, vonku, pouzila som ho a dobre. niekedy nad tym netreba nejak velmi premyslat :D

kmina

Alanitka, dávala si sem Alfasilver. Používaš ho napríklad aj na také háklivejšie ranky alebo len povrchové veci skôr?

alanitka

najhorsie je, ze vela ludi berie starostlivost o pokozku ako nieco povrchne, ale pritom je to nas najvacsi organ a denne dostava zabrat. slnko, stres, prostredie, absolutne vsetko sa na nej podpisuje.

Lucie Strosova

Poskytujeme pôžičky záujemcom, ktorí hľadajú pôžičku v dobrej viere. Potrebujete vážne naliehavú pôžičku? Potom ste na správnom mieste. Poskytujeme podnikateľské pôžičky, osobné pôžičky, kontaktujte nás so žiadosťou o pôžičku, aby sme splnili vaše požiadavky a vyriešili finančné problémy. E-mail:

luciestrosova80@gmail.com

Renculaa

Veľakrát si ani neuvedomujeme, aká je tá koža pre nás dôležitá:) Takisto aj to opekanie sa na slnku...Niektorí ľudia extrém.

zdravicko19

to je jedno, ako to vnímaš, o pokožku sa musíš starať v akomkoľvek veku. a pokiaľ sa dá, tak čo najšetrnejšie.

alanitka

no ved ja som presne taka ista. neviem, cim to je :-) ci to je ozaj len tym vekom, ze sa clovek takto zmeni, netusim :D