proosim vas co pomaha na odreniny?? lebo som sa korculovala a spadla som a mam odreniny na oboch nohach este aj na rukach ... prosim poradte nieco co na to zabere .... pllls dost to boli :(((
Odreniny!
ano presne, to je asi najvacsi problem pri tych agresivnejsich dezinfekciach, potom ta vysusena koza a niekedy aj pomalsie hojenie, lebo je narusena prirodzena ochranna vrstva...
samozrejme zalezi aj od typu rany, niekde to bez dezinfekcie proste nejde.
áno, alkohol ti to síce vydezinfikuje, ale aj parádne vysuší.
no to je pravda, to ani mne nerobi dobre, hrozne to vie vysusovat pokozku...nepomahaju potom ani kremy na premazanie.
..ja tiez citam vzdy vsetko, co kupujem.. ale tak myslim, ze pokial to neobsahuje alkohol, tak je to v poriadku na tie rany..
ja som nikdy nemala potrebu si davat na kozu nic, vsak dost tych chemikalii uz davame na seba, vratane parfumov, sprchovych gelov a podobne, ale pokial to neobsahuje nic take iritujuce, tak preco nie. ale samozrejme citam, co kupujem.
nielen na to, ale fakt čokoľvek, akákoľvek boľačka. hojí to rýchlo. nezvykol som používať nič, ale teraz keď mám toto, tak super, skráti to čas hojenia určite.
- na kadečo, neskúšal si? aj na popáleniny používam. menšieho rozsahu samozrejme :D
Pomaha na co konkretne?
veľakrát aj v lekárni poradia niečo nové a účinné a fakt nie len s tým zámerom to predať.