Odreniny!

lucyda

Nie, nie je, ja osobne to používam na rôzne veci, aj na zarastený necht mi už pomohol, čiže mne sa fakt osvedčil.

Renculaa

Nie, že mohlo, ale aj je :) Ono dokonca zabíja baktérie, vírusy a plesne, takže niečo na ňom rozhodne bude ;-) Ja si takto veľa zvyknem čítať a hlavne o produktoch, ktoré mám doma a ktoré aj reálne používam.
Treba mať prehľad o tom, čo používame na svoje telo.

lucyda

Radoslavka, Alfasilver som dcére striekala na tie kolená, to som mala doma, nekupovala som nič iné, toto viem, že zaberie a super, už to má úplne v pohode, pekné. Pleseň na chodidlách našťastie nemala :)

majcino

Vidíš, odreniny z kúpaliska mám zakaždým aj ja, a to ani nemusím byť malý :D To tak akosi patrí k tomu, neviem sa tomu vyhnúť :D A podaktorí v tom bazéne sú proste bezohľadní.

Renculaa

Áno, môže byť, ja mám rovnaké spomienky spred pár rokov, takže ma celkom aj prekvapuje, že sa tam doteraz vôbec nič nezmenilo, žiadna rekonštrukcia, nič. Veď to vôbec nie je bezpečné. A pokiaľ ma pamäť neklame, tak ani voda nebola najpríjemnejšia, čo sa teploty týka.

lucyda

My sme boli včera s dcérou na kúpalisku v Chalmovej. Neviem, či ste tam už niekto boli, ale katastrofa. Nohy, chodidlá dorantané dcéra aj ja. Ale moje dieťa aj kolená, to už však nebol problém kúpaliska, ale jej nešikovnosť :D Po kom to asi len má :D