proosim vas co pomaha na odreniny?? lebo som sa korculovala a spadla som a mam odreniny na oboch nohach este aj na rukach ... prosim poradte nieco co na to zabere .... pllls dost to boli :(((
Odreniny!
A aké veľké je to balenie, prosím ťa? Zdá sa mi to akési maličké, to asi rýchlo miniem :D
Záleží, čo ťa trápi, napríklad na popáleniny, škrabance, štípance, rôzne odreniny, na tieto veci je veľmi účinný. Aj na rôzne iné rany, a to aj v prípade, že mokvajú.
Lucyda, aké pekné vianočné pozadie :D Na čo všetko ho používaš? Neviem teda, že na čo je vhodný a pri čom je lepšie zase použiť napríklad radšej niečo iné.
Ved to, toto mas zaroven aj ako dezinfekciu.2v1 :)
Máte prosím skúsenosti so sprejom Akutol? Či je účinný alebo sú to len vyhodené peniaze.
no tak makeup uz vobec nie, vsak to vlhko len podporuje rast bakterii a plesni. to by som sa asi aj bala pouzivat potom. co sa liekov tyka, tak je to asi este horsie, kedze sa uzivaju vnutorne.
Ja napríklad v kúpeľni nenechávam vôbec nič. Ani šminky, tiež sa to vie po nejakom čase znehodnotiť.
Najst suche a chladne miesto je podla mna zaklad.
Lieky by mali byt ulozene na mieste s teplotou, ktora sa nemeni, idealne 15-25 °C. A takisto sa treba vyhnut miestam s vysokou vlhkostou ako je kupelna napriklad, lebo ja uz som sa s tym stretla, ze ludia zvyknu mat lekarnicku aj tu.
Tak ja takéto veci mávam tiež stále na rovnakom mieste, proste v skrinke, kde mám lieky, mám aj všetko ostatné, t.j. aj veci na ošetrovanie.