proosim vas co pomaha na odreniny?? lebo som sa korculovala a spadla som a mam odreniny na oboch nohach este aj na rukach ... prosim poradte nieco co na to zabere .... pllls dost to boli :(((
Odreniny!
Tak ono asi nie je dobre nejak prehnane reagovat pri nejakom uraze alebo na druhej strane to uplne ignorovat.
Niekomu je to mozno jedno a neriesi. Vacsinou su to vsak asi chlapi, ale tak aj tam su vynimky, lebo poznam aj takeho, co riesi kazdu jednu hlupost a s kazdou jednou malickostou aj ide k doktorovi. Fakt ludia su rozni :)
az na to, ze prirodzene zahojenie moze trvat kludne aj dvakrat tak dlho.
Pokiaľ sa dá, tak nezaliepam. Tá rana má dýchať, hojiť sa nezakrytá, prirodzene.
Naplasti su skor take placebo. Detom to davam tiez iba tak, aby sa nepovedalo, ze som ich neosetrila :D
akoze mozno to niekto rad pouziva, ale ja mam na to iba nervy :/ bud sa to odlepuje neustale alebo to nefunguje ale ze vobec. aj ked su niecim napustene, nemam pocit, ze by to nejakym sposobom pomahalo.
A co sa naplasti tyka? To sa vobec niekomu aj osvedcilo? :D
Krem je istotne lepsie ako mast. Niekto by povedal, ze je to to iste, ale vobec nie. Kremy sa tak nemastia, vedia sa vstrebat rozhodne lepsie. Neznasam mastnu pokozku.
to je skor asi len o tej preferencii by som povedala. kazdemu vyhovuje nieco ine.
Viem, že je sprej aj krém. Ale neviem, čo z toho je účinnejšie.