Odreniny!

Renculaa

Záleží, čo ťa trápi, napríklad na popáleniny, škrabance, štípance, rôzne odreniny, na tieto veci je veľmi účinný. Aj na rôzne iné rany, a to aj v prípade, že mokvajú.

lujziara

Lucyda, aké pekné vianočné pozadie :D Na čo všetko ho používaš? Neviem teda, že na čo je vhodný a pri čom je lepšie zase použiť napríklad radšej niečo iné.

lucyda

Za mňa je lepší tento, lebo narozdiel od akutola je aj antibakteriálny, čo asi pri tej dezinfekcii rany skôr uvítaš :)

shimuri

no tak makeup uz vobec nie, vsak to vlhko len podporuje rast bakterii a plesni. to by som sa asi aj bala pouzivat potom. co sa liekov tyka, tak je to asi este horsie, kedze sa uzivaju vnutorne.

0mema

Najst suche a chladne miesto je podla mna zaklad.
Lieky by mali byt ulozene na mieste s teplotou, ktora sa nemeni, idealne 15-25 °C. A takisto sa treba vyhnut miestam s vysokou vlhkostou ako je kupelna napriklad, lebo ja uz som sa s tym stretla, ze ludia zvyknu mat lekarnicku aj tu.

lucyda

Tak ja takéto veci mávam tiež stále na rovnakom mieste, proste v skrinke, kde mám lieky, mám aj všetko ostatné, t.j. aj veci na ošetrovanie.