Odreniny!

lucyda

My sme boli včera s dcérou na kúpalisku v Chalmovej. Neviem, či ste tam už niekto boli, ale katastrofa. Nohy, chodidlá dorantané dcéra aj ja. Ale moje dieťa aj kolená, to už však nebol problém kúpaliska, ale jej nešikovnosť :D Po kom to asi len má :D

majcino

No veď práve :D Stále nenosíš ochranné rukavice napríklad že? :D Niekedy sa to ovplyvniť úplne nedá :D

Renculaa

Nemyslím si, že sa pri behu vieš až tak veľmi zraniť, aby si nevedel aspoň odkráčať domov. ;-) Doma sa už ošetríš, to je najmenej. Isto by som si ale nič so sebou nebrala, veď ja si dokonca ani fľašu s vodou na beh neberiem, zavadzia mi to a človek by vlastne ani piť počas behu nemal. Mne osobne sa potom beží ťažšie, žalúdok mám celý na vode, to je o ničom. Tekutiny doplním až doma.

valermo

Mon12ika netvrdím, že mne je to dvakrát príjemné, ale tak keď treba, tak to spravím a hotovo, neriešim. To, že mne sa z toho dvíha žalúdok je druhoradé.

majcino

Ak beh cez les, tak istotne nie sám a keď je už takmer šero, nie je to bezpečné. Môžeš sa zraniť, stratiť, proste čokoľvek.

mon12ika

No ja akonáhle vidím krv, tak kolabujem :D A je úplne jedno, či ide o moju krv alebo niekoho iného :D Neviem, neviem, keby sa mi dačo prihodí niekde na samote u lesa počas behu :D

majcino

Tak ja tiež behávam, ale teda ani vo sne by mi nenapadlo si niečo na ten beh vziať :D Pokiaľ sa neprizabijem, tak si myslím, že vydržím až domov, kým si to neošetrím. Ale tak už som zistil, že ľudia sú rôzni, no :D Už ma asi nič neprekvapí.