proosim vas co pomaha na odreniny?? lebo som sa korculovala a spadla som a mam odreniny na oboch nohach este aj na rukach ... prosim poradte nieco co na to zabere .... pllls dost to boli :(((
Odreniny!
Tak ale asi ani s tymi naplastami to nemusi byt uplne prijemne :D Tiez to musi ominat, pretoze to je proste v tej topanke nieco navyse. Aspon ja to takto mam.
Ale naplasti tiez asi nie su uplne top riesenie, ci? Aj ked co ine si tam dat, aby to netlacilo a aspon nejakym sposobom sa dalo v tej topanke prejst :-D
odreniny z topanok su uplne to najhorsie. vsade ich clovek znesie, ale nie na nohach, to je proste masaker :/
No ja to riešim najmä pri behu, základ je proste správny a kvalitný typ obuvi. Ono tam veľmi ani nejde o značku ako o to, akú majú podrážku. Toto je pre mňa prevencia:)
Tak a co budes nosit chranice do konca zivota ci ako? :D Aka ina prevencia proti tomu moze existovat, skutocne netusim :D
A neprenieslo sa ti to do dospelosti? :D Lebo z takého niečoho sa podľa mňa vyrásť ani nedá :D
Pri odreninách si asi nikto ťažkú hlavu nerobí, ale tak asi je na mieste aj nejaká tá prevencia, ja si dávam už extrémny pozor :D Ako malá som bola strašné nemehlo, vkuse modriny, pády, úrazy.
No tak vseobecne som to myslela :) Ano, aj taketo veci, proste musis byt aj ty fyzicky fit, aby si sa dokazala riadne postarat, inak to nejde. To som si uz uvedomila.
A co take mas na mysli? Akoze ked ma boli hlava, tiez neviem s tym uplne na 100% fungovat, ale to ma kazdy inak by som povedala.
Tiez som taka bola velakrat, ze mi bolo jedno takmer vsetko, co sa mojej osoby tykalo, ale tak ked nie je v pohode mama, tak nie su ani deti, no nie?