Odreniny!

martinka27777

nemyslim si, ze by to nejakym sposobom vadilo, ale ak mas nieco urcene, predpisane lekarom, tak asi by bolo fajn sa poradit samozrejme aj s nim.

marinka548

treba si odskusat a odsledovat na vlastnej pokozke, ci si s tym ok, ale ked je raz dane, ze nesposobuje ziadne tazkosti ani reakcie, tak to tak proste bude. to znamena, ze je to vhodne pre akykolvek typ pokozky.

vveronicka

vobec neslo o to, ze by som bola leniva alebo co, ale zaujimala ma proste osobna skusenost. lepsie je to takto popisat ako ked si to precitam niekde na stranke.

envelin

Veronicka, to zasa nie je taká novinka a vieš si to nájsť aj na internete, ak by si veľmi chcela. Ale nejdem rýpať :) Niekomu sa jednoducho hľadať nechce. A čo sa toho spreja týka, tak tiež ho mám doma a nejako to neriešim, proste keď mám takýto nejaký problém, tak len nastriekam a hotovo:)

Domka24

Myslím, že to je taká samozrejmosť by som povedala - proste odstrániš nečistoty, ak si napríklad spadla alebo tak, že to máš aj špinavé. Ale inak by som to asi len pretrela čistým uterákom a nejak extra neriešila.

vveronicka

prosim vas, kto pouziva Alfasilver na rany, je potrebne pred pouzitim si tu danu oblast nejakym sposobom ocistit?

hedviga1884

tak predpokladam, ze ked to nejak extremne neboli, tak to nebude take zle. pri vacsich bolestiach by som uz asi vyhladala odbornu pomoc, inak taktiez nemam potrebu ihned utekat na pohotovost.
ale ludia su vselijaki.