proosim vas co pomaha na odreniny?? lebo som sa korculovala a spadla som a mam odreniny na oboch nohach este aj na rukach ... prosim poradte nieco co na to zabere .... pllls dost to boli :(((
Odreniny!
Anetkaanett, my sme toto riešili u strýka a veru nie je to nič príjemné. Aspoň teda usudzujem z toho, ako mi to opisoval, ja osobnú skúsenosť teda nemám. A áno, lieči sa to dosť podobne.
tak podla mna to uplne to iste nie je, aj ked je to v podstate rana...
mal uz niekto z vas alebo vasich blizkych niekedy prelezaniny? lieci sa to rovnako ako odreniny?
Tak je to 125ml, čo nie je úplne málo :) Vydrží to dosť dlho, samozrejme závisí od toho, ako často ho používaš, logicky. Ale nedávno som napríklad videla v lekárni aj úplne maličké balenie, to mohla byť nejaká 50-tka, si myslím. Niekomu by mohlo stačiť aj to.
A aké veľké je to balenie, prosím ťa? Zdá sa mi to akési maličké, to asi rýchlo miniem :D
Záleží, čo ťa trápi, napríklad na popáleniny, škrabance, štípance, rôzne odreniny, na tieto veci je veľmi účinný. Aj na rôzne iné rany, a to aj v prípade, že mokvajú.
Lucyda, aké pekné vianočné pozadie :D Na čo všetko ho používaš? Neviem teda, že na čo je vhodný a pri čom je lepšie zase použiť napríklad radšej niečo iné.
Ved to, toto mas zaroven aj ako dezinfekciu.2v1 :)
Máte prosím skúsenosti so sprejom Akutol? Či je účinný alebo sú to len vyhodené peniaze.