Odreniny!

olivka1987

Tak vies si pomoct aj s jazvami, ale ta koza nebude uz 100% - ne hladka ako predtym. A vies tomu aj zabranit, tak naco si do toho budes zbytocne rypat.

raddko

Ja si to zvyknem aj tak dost nepekne rozskrabat, viem, som jak decko v tomto, neviem si pomoct vtedy, nepomaha proste nic, skriabem sa jak o zivot.

vveronicka

ako mne az tak nevadia, pokial nestipu samozrejme :D doma ich nemam, to by som sa zblaznila. horsie je to, ked ideme niekam k vode, to sa ich neviem zbavit.

slivca

presne toto je u nas kazdorocna zalezitost. akoze uz je to lepsie ako po minule roky, ja netusim, kde sa tie komare a odkial stale beru, kadial prechadzaju. vonku na nas nepomahaju ani repelenty :D to je proste absolutne zufalstvo.

raddko

Momentalne mame dost problem s komarmi, cakame na sietky, ale bez vetrania to proste nejde, neviem si predstavit v tychto dnoch, ked uz je teplejsie, spat pri zatvorenom okne, ja by som zomrel. Pozeram aj pred spanim, ci tam nemame dake komare nenachadzam nic. A rano sa zobudim total cely dostipany. Aj na to to viem pouzit?

zimka

ja to už akosi tiež veľmi neriešim. skôr doprajem deťom tú starostlivosť ako sebe :D ale hej, keby mám nejaký ekzém, tak by som veci asi najskôr prediskutovala s kožným lekárom.