proosim vas co pomaha na odreniny?? lebo som sa korculovala a spadla som a mam odreniny na oboch nohach este aj na rukach ... prosim poradte nieco co na to zabere .... pllls dost to boli :(((
Odreniny!
Tak vies si pomoct aj s jazvami, ale ta koza nebude uz 100% - ne hladka ako predtym. A vies tomu aj zabranit, tak naco si do toho budes zbytocne rypat.
akoze ja viem, ze sa to lahko hovori, ale fakt to nie je dobre si skriabat. mozu sa ti jazvy porobit.
Ja si to zvyknem aj tak dost nepekne rozskrabat, viem, som jak decko v tomto, neviem si pomoct vtedy, nepomaha proste nic, skriabem sa jak o zivot.
ako mne az tak nevadia, pokial nestipu samozrejme :D doma ich nemam, to by som sa zblaznila. horsie je to, ked ideme niekam k vode, to sa ich neviem zbavit.
presne toto je u nas kazdorocna zalezitost. akoze uz je to lepsie ako po minule roky, ja netusim, kde sa tie komare a odkial stale beru, kadial prechadzaju. vonku na nas nepomahaju ani repelenty :D to je proste absolutne zufalstvo.
Momentalne mame dost problem s komarmi, cakame na sietky, ale bez vetrania to proste nejde, neviem si predstavit v tychto dnoch, ked uz je teplejsie, spat pri zatvorenom okne, ja by som zomrel. Pozeram aj pred spanim, ci tam nemame dake komare nenachadzam nic. A rano sa zobudim total cely dostipany. Aj na to to viem pouzit?
Primárne je, ale vieš ho použiť v podstate na čokoľvek. Dokonca aj popáleninu.
gimbaska a ten je urceny vyslovene na odreniny alebo?
ja to už akosi tiež veľmi neriešim. skôr doprajem deťom tú starostlivosť ako sebe :D ale hej, keby mám nejaký ekzém, tak by som veci asi najskôr prediskutovala s kožným lekárom.
no ja ked neviem, co to na tej kozi konkretne je, tak som dost opatrna, pre istotu.