proosim vas co pomaha na odreniny?? lebo som sa korculovala a spadla som a mam odreniny na oboch nohach este aj na rukach ... prosim poradte nieco co na to zabere .... pllls dost to boli :(((
Odreniny!
Presne tak, sú rany povrchové, ktoré máš zahojené raz-dva a sú rany hlbšie, ktorým troška trvá, kým sa zacelia, "uzavrú". Ale čo som si všimla, tak je všeobecne dosť individuálne, ako rýchlo sa rany hoja. Niekomu rýchlejšie, niekomu o dosť pomalšie.
Ziadna rana ti asi nezmizne za noc veru, ale take tri dni niekedy ozaj stacia. Zalezi aj na tom, o aku ranu ide samozrejme.
Presne, niekedy uz len ten pocit, ze s tym nieco robis, pomoze. Dieta sa ukludni, aj ty mas lepsi pocit... Ja tiez necakam, ze rana zmizne za noc, ale ked to vyzera tak, ze by sa mohlo zapalit, radsej tomu trochu pomozem...
Aj keď možno hneď nevylieči, ale troška sa ti uľaví, to je tiež úspech.
tak podla mna nic nie je natolko zazracne, aby ti ranu zahojilo hned po prvom raze. ale raz by mohli veru nieco take vymysliet :D
Slovo oskretina pocujem teda prvykrat :D Ale teraz k veci - ako casto to treba teda striekat, aby sa to rychlejsie zahojilo? Pretoze raz zrejme nestaci.
No ja zvyknem davat alfasilver hlavne ked je oskretina cerstva alebo ked to vyzera, ze by sa to mohlo zapalit. Neriesim kazdu modrinu, ale ked sa fakt skaredo odrie, tak radsej streknem. Nestipe to, co je fajn, lebo inak by som asi pocuvala rev este hodinu :-D A zatial sa rana nikdy nezapalila, takze za mna skvela vec do domacej lekarnicky.
A co take sa moze davat idealne aj viackrat denne?
Jasne, ono celkovo ked clovek najde nieco, co mu funguje a je setrne aj k detskej pokozke, tak pri tom rad zostane. Ja sa uz riadim hlavne tym, co detom nezavadzia, co ich nestipe a co mozem pouzit aj viackrat denne bez problemu.
ano, presne, aj ja sa casto spolieham na to, co mi poradia v lekarni, hlavne ak je nieco nove alebo nie som si ista. a fakt, alfasilver je super, to je uplne ok aj pre deti. ja mam tiez skusenost, ze sa tie rany skor zahoja bez nejakeho problemu a vobec nestipe.
hlavne ak sa to da pouzivat aj pri detoch, je to dost vyhoda, lebo vacsina dezinfekcii je fakt dost neprijemna:) nie to este pre deti, ktore sa hned boja. takto sa aj im hned ulavi, ked to neboli a nemusia sa bat pri aplikacii.