Odreniny!

syllona

To bolo skôr asi myslené tak, že si to človek nazbiera v predstihu do zásoby a nasuší, nie až keď ti to treba, to už je asi neskoro :D Ale ďalšia vec je, že asi by som sa na tie liečivé bylinky nedokázala spoľahnúť.

zuzinata

Taki vasnivi zberaci, hubari, lesnici a neviem co este mozno maju nejake vychytavky, ktore im realne aj pomahaju pri takychto neduhoch :D Kazdy sa ale rad do hory nevyberie a uz vobec nie s dakou otvorenou ranou na tele :D

stanka292

vela ludi skusa aj kadejake bylinky na rany, comu ja teda napriklad nerozumiem, lebo to ma asi najlepsi ucinok, ked si to sam nazbieras a vyvaris, z lekarne mne osobne nezaberalo nic.

danielka216

niekedy staci malo, ze len proste vidi, ze to nic nie je, ked napriklad osetrujes sama seba alebo tak :) kazde dieta je ale ine, treba skusit rozne metody :D

sticka

mna teda ale dost trapi, ze aj ked sa mojmu dietatu nieco stane, tak sa strasne vzpiera a mam problem mu osetrit aj uplne obycajnu, banalnu ranu. stve ma to a uz vobec neviem ako nanho. ako mu vysvetlit, ze je to proste potrebne.

zuzinata

Jasne, klamala by som, keby som tvrdila, ze nam sa to v zivote nestalo :D Ci uz na kolobezke, na preliezkach, proste kdekolvek. Ale tak musim si zaklopat, nastastie nic vazne ani raz. Bezne urazy, pri ktorych sa clovek nemusi obavat, ci dieta nema nejake vnutorne zranenia alebo daco podobne.

danielka216

samozrejme. to je proste zakon schvalnosti. otocis sa a je to, zle sa hned stane. alebo ked je dlho ticho, tak vies, ze to nie je dobre znamenie :D to ale nemusi znacit uraz, pravdaze, ale ze dieta nieco proste vyvadza :D

syllona

Všetci, ktorí mali deti, vedia, že zakaždým ich ustrážiť nevieš. Ak si to ešte nepočula, dospelý človek starajúci sa o svoje ratolesti má aj kopu iných povinností v domácnosti :) Takže niekedy je to ozaj nereálne a stane sa, že na chvíľu nedáš pozor.

kiabka

Tak ja uz mam velke deti, takze na jednej strane som aj celkom rada, ze toto riesit nemusim :D Ale ked clovek dava pozor, tak sa nema coho obavat.