Odreniny!

gimbaska

no ano, kazdy jeden sportovec sa uz stretol s niecim podobnym, to je predsa jasne :D s tym sa musi pri akejkolvek fyzickej aktivite ratat.

Otiz

Je mi ľúto, že si sa pri korčuľovaní zranil a máš modriny na oboch nohách aj na rukách. Na zmiernenie bolesti a opuchu je dôležité aplikovať ľad na zranené miesta po dobu 15-20 minút každé 1-2 hodiny počas prvých 48 hodín. Takisto sa odporúča používať kompresné obväzy a udržiavať postihnuté oblasti vyvýšené. Ak sa bolesti nezlepšujú alebo ak sa objavia ďalšie príznaky, mal by si navštíviť lekára. Tento problém je už v top search medzi športovými zraneniami, takže mnoho ľudí sa stretlo s podobnými situáciami a našlo užitočné rady.

vveronicka

vsak to nikto ani netvrdi, ze sa o seba nestaras alebo co, to sa moze stat kazdemu, niektore veci ovplyvnit jednoducho nevies. neviem teda, co si si na to uz dala alebo si to riesila rovno u pedikerky ci ako? a vobec, nie je takato "procedura" nakladna?

Renculaa

No ale ja to nechápem, proste o nechty aj nohy všeobecne sa riadne starám, pravidelne strihám, nohy natieram, všetko. Neviem, ako som k tomuto prišla, ešte som to nemala.

Majus46

To je podla mna samozrejmost pri vsetkom. Proste taky prvotny, zaciatocny krok. Potom uz to riesis dalej, ak nepomahaju zakladne pripravky.

thesuccesstalks

Welcome to TheSuccessTalks, your premier destination for inspiring stories and cutting-edge insights in the world of business and beyond. We celebrate the triumphs of entrepreneurship, spotlight the journeys of successful businesswomen, and delve into the dynamic realms of advertising and sports. thesuccesstalks.com

citruska

moznosti mas viacero, hlavne to treba vydezinfikovat. a len to nijak nepreliepaj, neprekryvaj. malo by to byt v pohode.