proosim vas co pomaha na odreniny?? lebo som sa korculovala a spadla som a mam odreniny na oboch nohach este aj na rukach ... prosim poradte nieco co na to zabere .... pllls dost to boli :(((
Odreniny!
aha, takze to nie je tak, ze by boli nejake verzie napr. pre deti alebo s niecim navyse? ja sa v tom vobec nevyznam. maloco by som aj doma nasla na taketo veci.
ako myslis jeden druh? no je jeden, ale pouzivat ho mozes na rozne typy ran.
dakujem za tip:) a to je len jeden druh? no akoze mne sa to stalo prvykrat. ja netvrdim, ze som nemehlo a padam stale.
no na take male rany je dobry alfasilver, ten sa mi osvedcil. rany mas zahojene rychlejsie a mozes pokracovat v behu hned :D akoze mna to nejak neobmedzuje, ale tak niekto moze byt citlivejsi vseobecne, tak moze pomoct.
pady by ta mali praveze posilnit :D a zase si myslim, ze to nie su take rany, ktore by ta v pohybe nejakym sposobom obmedzovali. pokial si nevyvrtnes clenok napriklad.
pravdaze neodradilo:) co by som to bola za bezca :D tebe ked sa stane uraz, tak sa prestanes hybat/cvicit nadobro?
presne tak, asfalt dava kolenam dost zabrat, malokto si to vsak uvedomuje, takze na toto pozor. tak hlavne, ze uz si zahojena :D aj si si dala od behu pauzu, ci pokracujes normalne a neodradilo ta to velmi? ;-) vsetko je mozne.
Tak beh po asfalte je všeobecne dosť risk aj čo sa kolien týka.
jasne, ze sa to stane kazdemu. a vies co, uplne sa s tym viem stotoznit, nakolko som si len nedavno dokazala rozbit koleno na rovnej ceste :D zle som doslapla alebo co. odvtedy si davam uz velky pozor a hlavne - nebehavam uz po asfalte.
ano, predstav si, ze behavam:) po asfalte mam vyslovene zakazane behavat kvoli kolenu. staci mala chvilka nepozornosti a potknes sa o cokolvek, v mojom pripade to bol konar. myslim, ze to sa moze stat ozaj komukolvek, aj skusenemu bezcovi.