Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Odreniny!

semario

Veľmi zvláštne napísané a nie, absolútne to nevyzerá ako reklama :D Neviem, ako ti obuv pomôže k tomu, aby si sa vyvaroval odreninám, ale okej.

Yobo Robo

Ja som sa dlhý čas stretával s odreninami na nohách z pracovnej odbore. Dlho som hľadal čo s tým, skúšal rôzne púdre a podobné blbosti. Pomohlo mi až, keď som skúsil novú značku pracovnú obnovu. Nechcem robiť reklamu, ale za mňa jednznačne ľahká pracovná obuv z www.ardonsk.sk. Odreniny sú preč.

Renculaa

Áno, dávam bežne. Moje decká si to vkuse škriabu, takže toto dosť pomáha, aby sa to celkovo rýchlejšie zahojilo...

stracenka

Inak, dávate to aj deťom na štípance alebo radšej niečo iné? Ja by som to vyskúšala, ale neviem, či je to úplne vhodné na bodnutia od hmyzu. Máte skúsenosť?

stracenka

Poznám aj takých, čo si povedia veď to prejde a idú ďalej, len potom sa divia, že sa im to zapáli alebo dlho nehojí. Každý to máme inak no :)

semario

Ono to je asi aj o tom, ako je človek nastavený. Tiež nás tak rodičia odmala učili, veď už ako deti sme sa hrávali, že sme ošetrovali plyšákov a podobné veci. Takže na tom asi niečo bude.

lompaska

no ved aj to je viac, nez dost :D niekto si nedava nic a zije. tym nechcem samozrejme povedat, ze je to tak spravne:)

Renculaa

Ako ja si tiež dávam Alfasilver na kadečo, môže to byť kľudne aj malý škrabanec :D Ale to je tak všetko, čo preto spravím, úplne to stačí si myslím. Teda zahojí sa to vždy rýchlo.

semario

Chápem, ale tak sú ľudia, čo si potrpia na takúto prípadnú kontrolu alebo prehnane riešia každý záder či škrabanec. Len som chcel poradiť.

lompaska

tak zalezi asi ako male mas dieta, ja uz toto pri desatrocnom napriklad riesit absolutne nepotrebujem. uz ho beriem vo vela veciach ako dospelaka.