proosim vas co pomaha na odreniny?? lebo som sa korculovala a spadla som a mam odreniny na oboch nohach este aj na rukach ... prosim poradte nieco co na to zabere .... pllls dost to boli :(((
Odreniny!
Ja som ho pouzila v tych prvych dnoch, ked je pokozka zacervenana a podrazdena, v takom stave mi to prislo fajn, nakolko sa rychlo aplikuje, nedrazdi a pokozka sa pekne upokojila. Cize za mna kludne mozes, celkovo sa mi to s nim rychlejsie zahojilo.
používala som ho na kadečo, ale na toto ešte nie. vieš si to ale dohľadať, našlo mi, že sa používa aj na to.
Je prosím vás vhodný aj na zapareniny?
Toto je asi troska iny pripad, ale ano, chapem, co tym chces povedat. Pokial niekomu nevadi, ze ho to bude trapit o cosi dlhsie, tak nemusi pouzivat nic, to je samozrejmost.
Jasne, treba tomu pomoct urcite. Tak to mas so vsetkym, aj ked ti vitaminy chybaju, treba telu dopomoct.
Ja si pomáham keď tak tým Alfasilverom, čo som spomínal. Inak mám tiež pocit, že kedysi to bolo celkovo s tým "samohojením" oveľa lepšie. Prirodzene sa mi rany zahojili veľmi rýchlo.
Zlatikaa, to asi kludne moze byt, pretoze to vnimam aj na sebe. V poslednej dobe sa mi tak zhorsila imunita a tak celkovo mam problem s hojenim vo vseobecnosti.
Jasne, to je taky ten prvy krok, potom uz moznoze na to netreba ani nic, ale toto je zaklad.
Veď a presne preto je tá dezinfekcia taká dôležitá, ja to stále hovorím.
Kazdemu sa to hoji inac, a to aj vtedy, ked clovek robi vsetko spravne. Ja osobne si nemyslim, ze to ma nejaky suvis so zrazanlivostou. Velku ulohu tu ale podla mna zohrava aj samotna imunita, aj bakterie, lebo staci mala infekcia a hojenie sa dokaze velmi spomalit.