proosim vas co pomaha na odreniny?? lebo som sa korculovala a spadla som a mam odreniny na oboch nohach este aj na rukach ... prosim poradte nieco co na to zabere .... pllls dost to boli :(((
Odreniny!
Starká má preležaniny? A to už ako dlho trvá?
presne tak, my si tym prechadzame prave so starkou. aj chvilu dobre bolo, aj sa jej to zase vratilo.
ale to si asi nemyslela vazne, vsak? ved vo vacsine pripadov sa toto stava prave vtedy, ked je clovek imobilny, teda po nejakom uraze, chorobe a podobne. takze sa logicky, nevie pohybovat. vtedy sa to deje, je to celkom bezna vec v takomto pripade.
- to ako veľa musí človek ležať, aby také niečo dostal?
logicky mi vychadza, ze obsahuje striebro. mozno ho pouzit aj na prelezaniny napriklad? pomoze to alebo to tym mozem este zhorsit?
Možno aj imunitou, ale tak hlavne treba zvoliť také produkty, ktoré ti aj reálne napomáhajú k rýchlejšiemu hojeniu. Mne dosť v tomto vyhovuje Alfasilver, a to som už toho akože viac poskúšala, ale toto za mňa asi najlepšie.
a cim myslis, ze to je? imunitou mozno?
Presne tak, sú rany povrchové, ktoré máš zahojené raz-dva a sú rany hlbšie, ktorým troška trvá, kým sa zacelia, "uzavrú". Ale čo som si všimla, tak je všeobecne dosť individuálne, ako rýchlo sa rany hoja. Niekomu rýchlejšie, niekomu o dosť pomalšie.
Ziadna rana ti asi nezmizne za noc veru, ale take tri dni niekedy ozaj stacia. Zalezi aj na tom, o aku ranu ide samozrejme.
Presne, niekedy uz len ten pocit, ze s tym nieco robis, pomoze. Dieta sa ukludni, aj ty mas lepsi pocit... Ja tiez necakam, ze rana zmizne za noc, ale ked to vyzera tak, ze by sa mohlo zapalit, radsej tomu trochu pomozem...