proosim vas co pomaha na odreniny?? lebo som sa korculovala a spadla som a mam odreniny na oboch nohach este aj na rukach ... prosim poradte nieco co na to zabere .... pllls dost to boli :(((
Odreniny!
mame so starkou momentalne take patalie, ze je odkazana na nas a takmer sa nehybe. takze istotne budeme riesit aj taketo veci. ale radsej sa pytam teraz ako potom, ked bude mozno neskoro alebo si to nevsimneme.
no zaklad je asi polohovanie, ale tak mozu sa vytvorit aj tak, co som pocula. aj ked sa telo spravne a pravidelne polohuje, sanca tam je.
Anetkaanett, my sme toto riešili u strýka a veru nie je to nič príjemné. Aspoň teda usudzujem z toho, ako mi to opisoval, ja osobnú skúsenosť teda nemám. A áno, lieči sa to dosť podobne.
tak podla mna to uplne to iste nie je, aj ked je to v podstate rana...
mal uz niekto z vas alebo vasich blizkych niekedy prelezaniny? lieci sa to rovnako ako odreniny?
Tak je to 125ml, čo nie je úplne málo :) Vydrží to dosť dlho, samozrejme závisí od toho, ako často ho používaš, logicky. Ale nedávno som napríklad videla v lekárni aj úplne maličké balenie, to mohla byť nejaká 50-tka, si myslím. Niekomu by mohlo stačiť aj to.
A aké veľké je to balenie, prosím ťa? Zdá sa mi to akési maličké, to asi rýchlo miniem :D
Záleží, čo ťa trápi, napríklad na popáleniny, škrabance, štípance, rôzne odreniny, na tieto veci je veľmi účinný. Aj na rôzne iné rany, a to aj v prípade, že mokvajú.
Lucyda, aké pekné vianočné pozadie :D Na čo všetko ho používaš? Neviem teda, že na čo je vhodný a pri čom je lepšie zase použiť napríklad radšej niečo iné.
Ved to, toto mas zaroven aj ako dezinfekciu.2v1 :)