proosim vas co pomaha na odreniny?? lebo som sa korculovala a spadla som a mam odreniny na oboch nohach este aj na rukach ... prosim poradte nieco co na to zabere .... pllls dost to boli :(((
Odreniny!
a ked ho dlhsie nepouzivas, tak to je okej? nevadi to?
No mne sa ešte nestalo, že by som v lekárni napríklad na ten Alfasilver nenatrafila. Kupujem len ten, čo sa teda rán týka, viem, že ho v prípade potreby (keď sa mi zase minie), viem dokúpiť hocikde.
Záleží aj kde pozeráš. Ja už ozaj niekedy len v internetových lekárňach nakupujem, lebo tiež bývam veľakrát sklamaná, že tam proste nenájdem, čo potrebujem, keď idem takto do kamennej prevádzky.
len ci aj v lekarni daco najdes, niekde maju akoze strasne slaby vyber, len zakladne veci, lieky a dost. ani teplomer som u nas naposledy nezohnala :D
No veď a práve preto je asi vhodné používať niečo, čo už tú dezinfekciu rovno obsahuje, takže to nemusíš riešiť zvlášť, také praktické riešenia sú najlepšie.
ja sa priznam, akoze mne malokedy napadne nieco hned vydezinfikovat, to nerobievam uplne zakazdym.
Tak nejde len o dezinfekciu, aj keď áno, aj to je jeho výhodou, ale tak celkovo najrýchlejšie hojí rany by som povedala. Aspoň teda z toho, čo som už stihla poskúšať.
ako myslis silnejsiu dezinfekciu ako je toto?
No za mňa môžem povedať, že nič účinnejšie fakt doma nemám.
akoze pokial si to zdravotny stav nevyzaduje, tak si len toto nastriekas takmer na cokolvek a dobre bude. pri vaznych stavoch je jasne, ze treba radsej zast k tomu lekarovi, ale na taketo veci je to super prostriedok.