proosim vas co pomaha na odreniny?? lebo som sa korculovala a spadla som a mam odreniny na oboch nohach este aj na rukach ... prosim poradte nieco co na to zabere .... pllls dost to boli :(((
Odreniny!
tiez som za taky ten rozumny zaklad.nemusim mat doma polovicu lekarne, ale par veci na bezne drobnosti sa podla mna urcite oplati. hlavne ked sa nieco stane vecer alebo cez vikend a nechce sa cloveku hned utekat do lekarne. pri rane, odrenine alebo podobnych malickostiach je fajn mat aspon nieco poruke.
Netreba to zase preháňať. Vždy máš doma aspoň niečo, čím si ranu ošetríš najprv, aj keď len provizorne. Neskôr vyriešiš a ošetríš poriadne. :) Nikdy nie je tak zle... :D
neviem si predstavit, ze doma nic nemam. treba nieco mat, nikdy nevies, co sa ti prihodi, nie kazdy ma lekaren hned po ruke. a co v takom pripade?
Niekto nemá nič a dá sa tak fungovať :D Alebo teda poskromne a vystačí si.
menej je viac ako sa hovori :) netreba toho mat doma vela, len proste nech je to ucinne a efektivne.
Nemám toho veľa. Ozaj len základné veci, nakoľko som to nikdy nejako neriešila. Ale teda určite si veľmi rada nechám poradiť:)
a čo také na rany máš doma?
A kto by na to patlal 1000 vecí, keď to netreba a ani sa to neodporúča? Toľko toho doma zase ani nemám :D
a ved to vsetko aj tak nema clovek sancu vyuzit a spotrebovat. myslim akoze na jednu ranu vsetko naraz davat, to asi nie je uplne najstastnejsi napad.
Áno, poznám to :D A nemám to rada. Bežne sme takto fungovali so všetkým možným, ale už sa snažím minimalizovať všetko, čo sa len dá.