proosim vas co pomaha na odreniny?? lebo som sa korculovala a spadla som a mam odreniny na oboch nohach este aj na rukach ... prosim poradte nieco co na to zabere .... pllls dost to boli :(((
Odreniny!
A aj to zvyknes preliepat este potom?
Ved prave. To asi nema rad nikto. Mne ale na toto pomaha Alfasilver napriklad. Co sa tyka ran vseobecne, tak mam dobru skusenost, lebo hoji rychlo.
no idealne je, ked sa ti take nieco stane v lete, to si nasuchnes slapky a nejako uz prejdes. ale v topankach je to maximalne neprijemne. neznasam to.
Tak ale asi ani s tymi naplastami to nemusi byt uplne prijemne :D Tiez to musi ominat, pretoze to je proste v tej topanke nieco navyse. Aspon ja to takto mam.
Ale naplasti tiez asi nie su uplne top riesenie, ci? Aj ked co ine si tam dat, aby to netlacilo a aspon nejakym sposobom sa dalo v tej topanke prejst :-D
odreniny z topanok su uplne to najhorsie. vsade ich clovek znesie, ale nie na nohach, to je proste masaker :/
No ja to riešim najmä pri behu, základ je proste správny a kvalitný typ obuvi. Ono tam veľmi ani nejde o značku ako o to, akú majú podrážku. Toto je pre mňa prevencia:)
Tak a co budes nosit chranice do konca zivota ci ako? :D Aka ina prevencia proti tomu moze existovat, skutocne netusim :D
A neprenieslo sa ti to do dospelosti? :D Lebo z takého niečoho sa podľa mňa vyrásť ani nedá :D
Pri odreninách si asi nikto ťažkú hlavu nerobí, ale tak asi je na mieste aj nejaká tá prevencia, ja si dávam už extrémny pozor :D Ako malá som bola strašné nemehlo, vkuse modriny, pády, úrazy.