proosim vas co pomaha na odreniny?? lebo som sa korculovala a spadla som a mam odreniny na oboch nohach este aj na rukach ... prosim poradte nieco co na to zabere .... pllls dost to boli :(((
Odreniny!
No presne, ja som tiez taka ze radsej mat doma do zasoby ako potom stresovat, ked sa nieco stane. Hlavne pri detoch clovek fakt nikdy nevie, staci sekunda a uz riesis odreniny alebo horsie..
- veď a hlavne keď potrebuješ reagovať rýchlo, v podstate hneď pri úrazoch.
Ono je asi fajn mat take nieco po ruke ako potom rychlo daco zhanat a kupovat :)
Pôjdem si ho tiež kúpiť, nech ho mám doma. Veď človek nikdy nevie, kedy bude také niečo potrebovať.
Ja som sa tiez informovala a tu mi poradili raz Alfasilver a odvtedy vlastne pouzivame doma iba to. Takze nevediet a pytat sa nie je vobec hanba, co je na tom :)
- tak myslím si, že komu záleží aspoň trochu na tom, čo si na seba dáva, tak si to asi pozrie. je dosť divné také niečo neriešiť a byť ľahostajný voči veciam, ktoré používam.
Tak niekto to zlozenie absolutne necita, vies?:) Poznam aj takych, ktori sa tym vobec neobtazuju.
Ja sa tiež veľa vecí učím za pochodu. Skúšam, testujem, niekedy to vyjde, niekedy nie. Ale teda hlavne si nedám na ranu nič agresívne, to zloženie ti veľa napovie.
- priznám sa, že ja sa pýtam, len pokiaľ sa jedná o moje deti. inak veľmi nezvyknem riešiť a preháňať. ale tak každý sme iný, jasné. na to tie fóra predsa existujú.
Vela ludom je trapne sa pytat. Ale urcite lepsia alternativa ako urobit hlupost jednoznacne. Zdravie mame predsa len jedno.