proosim vas co pomaha na odreniny?? lebo som sa korculovala a spadla som a mam odreniny na oboch nohach este aj na rukach ... prosim poradte nieco co na to zabere .... pllls dost to boli :(((
Odreniny!
Klaudi a stačí to? Nič iné netreba?:D
Klaudusinka netreba si to pred kazdym odjazdom privolavat :D
Ved to treba len takto prakticky vyriesit..Naco vymyslat tristo veci:)
- čo sa výletu týka, tak to maximálne hodím do tašky Alfasilver a vybavené:) ako inak by som sa na to mala pripravovať? jedine ak psychicky, lebo výlety s deťmi niekedy ozaj stoja za to :D :D
Nie každý je taký dôsledný a obozretný:) Nikde nie je napísané, že sa ti musí všade niečo udiať, ale bohužiaľ stáva sa to zvyčajne vtedy, keď to nečakáš a keď na to nie si dopredu pripravený.
Ale tak to nie je len o deťoch, ja som dospelá a takisto bez takýchto vecí na výlet neodídem.
No je to tak, ked s detmi, tak jedine s plnymi taskami a beriem vsetko rad radom, aj to, co si myslim, ze potrebovat nebudem :D A nakoniec sa ukaze, ze ano :D
- myslím si, že jeden jediný raz poslúži ako poučenie :D zabudla si si to vziať raz a už sa ti to proste nestane, lebo na to už budeš myslieť stále, takto to proste funguje.
Tam ale velmi improvizovat nevies, ked nemas nic so sebou by som povedala..
Hmmm, kto nemá deti, nikdy nebude vedieť, aké to je :D Ja som už koľkokrát aj na výlete riešila takéto veci a veľmi som ľutovala, že som si nevzala niečo so sebou. Ale tak je pravda, že fakt ti to nenapadne, až kým sa ti niečo podobné nestane.