proosim vas co pomaha na odreniny?? lebo som sa korculovala a spadla som a mam odreniny na oboch nohach este aj na rukach ... prosim poradte nieco co na to zabere .... pllls dost to boli :(((
Odreniny!
A co by si chcela este? Pripadne zvyknem bravat obvaz alebo naplast, cistu vodu mas po ruke vzdy, viac ti urcite netreba, neviem, co vsetko by si si chcela so sebou brat :D A pripadne este mas lekarnicku v aute, takze to je istotne dost.
Klaudi a stačí to? Nič iné netreba?:D
Klaudusinka netreba si to pred kazdym odjazdom privolavat :D
Ved to treba len takto prakticky vyriesit..Naco vymyslat tristo veci:)
- čo sa výletu týka, tak to maximálne hodím do tašky Alfasilver a vybavené:) ako inak by som sa na to mala pripravovať? jedine ak psychicky, lebo výlety s deťmi niekedy ozaj stoja za to :D :D
Nie každý je taký dôsledný a obozretný:) Nikde nie je napísané, že sa ti musí všade niečo udiať, ale bohužiaľ stáva sa to zvyčajne vtedy, keď to nečakáš a keď na to nie si dopredu pripravený.
Ale tak to nie je len o deťoch, ja som dospelá a takisto bez takýchto vecí na výlet neodídem.
No je to tak, ked s detmi, tak jedine s plnymi taskami a beriem vsetko rad radom, aj to, co si myslim, ze potrebovat nebudem :D A nakoniec sa ukaze, ze ano :D
- myslím si, že jeden jediný raz poslúži ako poučenie :D zabudla si si to vziať raz a už sa ti to proste nestane, lebo na to už budeš myslieť stále, takto to proste funguje.
Tam ale velmi improvizovat nevies, ked nemas nic so sebou by som povedala..