proosim vas co pomaha na odreniny?? lebo som sa korculovala a spadla som a mam odreniny na oboch nohach este aj na rukach ... prosim poradte nieco co na to zabere .... pllls dost to boli :(((
Odreniny!
- priznám sa, že ja sa pýtam, len pokiaľ sa jedná o moje deti. inak veľmi nezvyknem riešiť a preháňať. ale tak každý sme iný, jasné. na to tie fóra predsa existujú.
Vela ludom je trapne sa pytat. Ale urcite lepsia alternativa ako urobit hlupost jednoznacne. Zdravie mame predsa len jedno.
to tak ale úplne nie je, nikto múdry z neba nespadol. tiež veľa vecí neviem a radšej sa poradím, než si nejako uškodím. či už v lekárni, s niekým známym alebo kľudne aj tu na fóre.
Kľudne by som poskúšal, čo je doma. Stačí čítať zloženie a vieš približne, čo na to dať a čo nie.
Tak a hlavne mamičky by veru nemali čítať nič také na internete :D Ja som si čítala len čo sa mňa týka a maximálne, čo sa môže stať, ak to nechám tak, toť vsio. :)
Kedysi boli urazy a pady na dennom poriadku a nerobilo sa z toho take halo ako sa robi dnes pri dnesnych detoch :)
to je pravda, netreba si čítať nič. netreba hneď robiť unáhlené závery.
Akoze nie vzdy je citat si kadeco po internete uplne dobre :D Velakrat to praveze spravi viac skody ako osohu, tiez to uz nerobievam, poucila som sa :D
Veď to práve ani nechcem, som si vedomá rizík. Neboj sa, prečítala som si toho už dosť...
Ja by som si veru netrufala nechat to len tak a riskovat, ze to prejde do niecoho horsieho.