proosim vas co pomaha na odreniny?? lebo som sa korculovala a spadla som a mam odreniny na oboch nohach este aj na rukach ... prosim poradte nieco co na to zabere .... pllls dost to boli :(((
Odreniny!
No to je fakt nebezpecne, ale vsak ti ludia sa zbadaju, ked budu mat tak 40+.
Veľakrát si ani neuvedomujeme, aká je tá koža pre nás dôležitá:) Takisto aj to opekanie sa na slnku...Niektorí ľudia extrém.
to je jedno, ako to vnímaš, o pokožku sa musíš starať v akomkoľvek veku. a pokiaľ sa dá, tak čo najšetrnejšie.
no ved ja som presne taka ista. neviem, cim to je :-) ci to je ozaj len tym vekom, ze sa clovek takto zmeni, netusim :D
mne sa tá háklivosť začala prejavovať akosi po 30tke až :-) predtým mi bolo jedno, ale teraz už si fakt musím dávať pozor aj na zloženie čohokoľvek, čo používam, čo sa pokožky týka. nie je to jednoduché veľakrát :D
tiež som ho kúpil práve preto, som zjavne háklivejší, než som si myslel :D
no dospely clovek asi znesie viac, to prezijes, ale co tie deti.
ja sa skor pozeram na to, na aky typ rany je pripravok urceny a ci zbytocne nevysusuje pokozku. hlavne ked ide o odreniny alebo drobne poranenia, kde sa to hoji niekolko dni, je podla mna prijemnejsie pouzivat nieco, co tu kozu este viac nedrazdi.
presne. podla mna si vela ludi ani neuvedomuje, ze dnes uz su aj dezinfekcie, ktore su setrnejsie k pokozke a pritom splnia svoj ucel. clovek nemusi mat pocit, ze mu ide od bolesti odpadnut ruka, aby to fungovalo.:D