proosim vas co pomaha na odreniny?? lebo som sa korculovala a spadla som a mam odreniny na oboch nohach este aj na rukach ... prosim poradte nieco co na to zabere .... pllls dost to boli :(((
Odreniny!
Niekto nemá nič a dá sa tak fungovať :D Alebo teda poskromne a vystačí si.
menej je viac ako sa hovori :) netreba toho mat doma vela, len proste nech je to ucinne a efektivne.
Nemám toho veľa. Ozaj len základné veci, nakoľko som to nikdy nejako neriešila. Ale teda určite si veľmi rada nechám poradiť:)
a čo také na rany máš doma?
A kto by na to patlal 1000 vecí, keď to netreba a ani sa to neodporúča? Toľko toho doma zase ani nemám :D
a ved to vsetko aj tak nema clovek sancu vyuzit a spotrebovat. myslim akoze na jednu ranu vsetko naraz davat, to asi nie je uplne najstastnejsi napad.
Áno, poznám to :D A nemám to rada. Bežne sme takto fungovali so všetkým možným, ale už sa snažím minimalizovať všetko, čo sa len dá.
tak nie je veľa prípravkov, ktoré môžeš používať všeobecne na všetko, takže o to viac si cením, keď také niečo objavím :D je to praktickejšie ako mať 100 vecí v šuplíku a každú na niečo iné a vlastne ani nevieš, ktoré na čo slúži.
No pokiaľ je to také praktické a univerzálne, tak hej, netreba ani uvažovať a berieš ho automaticky do rúk :)
cokolvek, co prislo, nikdy som nejak nerozlisovala, co to je. stal sa mi uraz, hocikde - doma, vonku, pouzila som ho a dobre. niekedy nad tym netreba nejak velmi premyslat :D