proosim vas co pomaha na odreniny?? lebo som sa korculovala a spadla som a mam odreniny na oboch nohach este aj na rukach ... prosim poradte nieco co na to zabere .... pllls dost to boli :(((
Odreniny!
Zlatikaa by si sa divila. Čo všetko si môžeš doma spôsobiť a ani o tom ešte možno nevieš :D Mne stačí, keď sa na chvíľu zatvorím vo svojej dielni a problém je na svete :D To je taká automatika, ani neviem ako a prídem k drobnému úrazu :D Ale teda zase je pravda, že veľakrát si to ani sám nevšimnem a pripomenú mi to deti alebo manželka tým, že sa ma spýtajú, z čoho toto zase mám :D
Fakt ze cokolvek, co ta zvykne boliet, stipat. Popalenina, porezanie, otlak, stipanec od hmyzu atd...
A to su rany ake? Takych ale vela nie je, no nie? :D
Na väčšinu rán určite áno. Teda takých, čo sa ti stanú doma a vieš si ich ošetriť sama bez strachu, že vykrvácaš :)
akoze na akukolvek ranu? ci to nie je vhodne pouzivat uplne vsade.
Súhlasím, je to skvelý hojič rán:)
Pre odreniny som vždy používal Alfasilver, hojí rýchlo a zmierňuje bolest, aj doporučuji nechať rany dychať bez preliepania.
Bolo obdobie, ked sa mi robili vkuse krvave otlaky na nohach, a to som si ani nekupovala nove topanky alebo co. Neviem, cim to bolo, ale potom to nejako prestalo...
a to mavas tak casto bolacky na nohach?
Nohu skryjem do topánky, ale tváriť sa, že to tam nie je, neviem :) Bolesť neoklameš.