proosim vas co pomaha na odreniny?? lebo som sa korculovala a spadla som a mam odreniny na oboch nohach este aj na rukach ... prosim poradte nieco co na to zabere .... pllls dost to boli :(((
Odreniny!
Pri Alfasilveri to ani nie je potrebne, lebo sa ti tam vytvori taky ochranny film na pokozke, nemusis zaliepat nicim. Keby ho doma nemam a dam si napriklad len nejaku obyc dezinfekciu, tak asi prelepim, ale takto nedavam nic.
tak niekedy netreba, záleží od závažnosti prípadu. ale tiež väčšinou ani nič nedávam.
- agava, áno stačí, samozrejme. a veľakrát ani nepreliepam, proste nič.
Obozretnost je na mieste, ale zase netreba prehanat a zbytocne stresovat, ale riesit veci s chladnou hlavou.
Hej, to len vyjdes von a moze ti tam nafukat bordel. Ja som v tomto strasne obozretna...
no niekedy musíš aj zaimprovizovať :) nie je to vždy ideálne, ale tak prídeš domov a ošetríš poriadne. hlavne, aby sa tam počas pobytu vonku nič nedostalo.
A co by si chcela este? Pripadne zvyknem bravat obvaz alebo naplast, cistu vodu mas po ruke vzdy, viac ti urcite netreba, neviem, co vsetko by si si chcela so sebou brat :D A pripadne este mas lekarnicku v aute, takze to je istotne dost.
Klaudi a stačí to? Nič iné netreba?:D
Klaudusinka netreba si to pred kazdym odjazdom privolavat :D
Ved to treba len takto prakticky vyriesit..Naco vymyslat tristo veci:)