Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Odreniny!

zlatikaa

Ja som ho pouzila v tych prvych dnoch, ked je pokozka zacervenana a podrazdena, v takom stave mi to prislo fajn, nakolko sa rychlo aplikuje, nedrazdi a pokozka sa pekne upokojila. Cize za mna kludne mozes, celkovo sa mi to s nim rychlejsie zahojilo.

mardziosa

používala som ho na kadečo, ale na toto ešte nie. vieš si to ale dohľadať, našlo mi, že sa používa aj na to.

hanuschka

Toto je asi troska iny pripad, ale ano, chapem, co tym chces povedat. Pokial niekomu nevadi, ze ho to bude trapit o cosi dlhsie, tak nemusi pouzivat nic, to je samozrejmost.

semario

Ja si pomáham keď tak tým Alfasilverom, čo som spomínal. Inak mám tiež pocit, že kedysi to bolo celkovo s tým "samohojením" oveľa lepšie. Prirodzene sa mi rany zahojili veľmi rýchlo.

Diarra6

Zlatikaa, to asi kludne moze byt, pretoze to vnimam aj na sebe. V poslednej dobe sa mi tak zhorsila imunita a tak celkovo mam problem s hojenim vo vseobecnosti.

zlatikaa

Kazdemu sa to hoji inac, a to aj vtedy, ked clovek robi vsetko spravne. Ja osobne si nemyslim, ze to ma nejaky suvis so zrazanlivostou. Velku ulohu tu ale podla mna zohrava aj samotna imunita, aj bakterie, lebo staci mala infekcia a hojenie sa dokaze velmi spomalit.