Odreniny!

anetkaanett

mame so starkou momentalne take patalie, ze je odkazana na nas a takmer sa nehybe. takze istotne budeme riesit aj taketo veci. ale radsej sa pytam teraz ako potom, ked bude mozno neskoro alebo si to nevsimneme.

shimuri

no zaklad je asi polohovanie, ale tak mozu sa vytvorit aj tak, co som pocula. aj ked sa telo spravne a pravidelne polohuje, sanca tam je.

Renculaa

Anetkaanett, my sme toto riešili u strýka a veru nie je to nič príjemné. Aspoň teda usudzujem z toho, ako mi to opisoval, ja osobnú skúsenosť teda nemám. A áno, lieči sa to dosť podobne.

lucyda

Tak je to 125ml, čo nie je úplne málo :) Vydrží to dosť dlho, samozrejme závisí od toho, ako často ho používaš, logicky. Ale nedávno som napríklad videla v lekárni aj úplne maličké balenie, to mohla byť nejaká 50-tka, si myslím. Niekomu by mohlo stačiť aj to.

Renculaa

Záleží, čo ťa trápi, napríklad na popáleniny, škrabance, štípance, rôzne odreniny, na tieto veci je veľmi účinný. Aj na rôzne iné rany, a to aj v prípade, že mokvajú.

lujziara

Lucyda, aké pekné vianočné pozadie :D Na čo všetko ho používaš? Neviem teda, že na čo je vhodný a pri čom je lepšie zase použiť napríklad radšej niečo iné.