Odreniny!

Renculaa

No mne sa ešte nestalo, že by som v lekárni napríklad na ten Alfasilver nenatrafila. Kupujem len ten, čo sa teda rán týka, viem, že ho v prípade potreby (keď sa mi zase minie), viem dokúpiť hocikde.

lucyda

Záleží aj kde pozeráš. Ja už ozaj niekedy len v internetových lekárňach nakupujem, lebo tiež bývam veľakrát sklamaná, že tam proste nenájdem, čo potrebujem, keď idem takto do kamennej prevádzky.

nechalicka

len ci aj v lekarni daco najdes, niekde maju akoze strasne slaby vyber, len zakladne veci, lieky a dost. ani teplomer som u nas naposledy nezohnala :D

Renculaa

No veď a práve preto je asi vhodné používať niečo, čo už tú dezinfekciu rovno obsahuje, takže to nemusíš riešiť zvlášť, také praktické riešenia sú najlepšie.

lucyda

Tak nejde len o dezinfekciu, aj keď áno, aj to je jeho výhodou, ale tak celkovo najrýchlejšie hojí rany by som povedala. Aspoň teda z toho, čo som už stihla poskúšať.

shimuri

akoze pokial si to zdravotny stav nevyzaduje, tak si len toto nastriekas takmer na cokolvek a dobre bude. pri vaznych stavoch je jasne, ze treba radsej zast k tomu lekarovi, ale na taketo veci je to super prostriedok.