Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Odreniny!

hanuschka

No tak vseobecne som to myslela :) Ano, aj taketo veci, proste musis byt aj ty fyzicky fit, aby si sa dokazala riadne postarat, inak to nejde. To som si uz uvedomila.

kikca1988

A co take mas na mysli? Akoze ked ma boli hlava, tiez neviem s tym uplne na 100% fungovat, ale to ma kazdy inak by som povedala.

hanuschka

Tiez som taka bola velakrat, ze mi bolo jedno takmer vsetko, co sa mojej osoby tykalo, ale tak ked nie je v pohode mama, tak nie su ani deti, no nie?

lompaska

ja zbytocnosti neriesim. ak to teda nie je take vazne, tak sa tym nezaoberam. pri detoch to je ine, jasne. ale co sa tyka mojej osoby, na to cas velmi nie je :D

semario

Vieš čo, každý človek je v tomto asi iný a každý to inak prežíva. Tiež keby sa mi stalo niečo vážne, tak by som asi reagoval inak ako bežne. Možno by som bol aj v šoku, to je asi normálne.

hanuschka

Niekomu je to mozno jedno a neriesi. Vacsinou su to vsak asi chlapi, ale tak aj tam su vynimky, lebo poznam aj takeho, co riesi kazdu jednu hlupost a s kazdou jednou malickostou aj ide k doktorovi. Fakt ludia su rozni :)