proosim vas co pomaha na odreniny?? lebo som sa korculovala a spadla som a mam odreniny na oboch nohach este aj na rukach ... prosim poradte nieco co na to zabere .... pllls dost to boli :(((
Odreniny!
a ako to nosi pri sebe? kde? to by sa mi asi nechcelo, vsak to ti musi aj zavadzat, ked utekas, nie?
no ja veru mam kamarata, ktory nosi taku tu klasicku prvu pomoc aj pocas behu so sebou. clovek ozaj nevie, co sa stane, treba predvidat, nie je to na skodu:)
no ano, kazdy jeden sportovec sa uz stretol s niecim podobnym, to je predsa jasne :D s tym sa musi pri akejkolvek fyzickej aktivite ratat.
Je mi ľúto, že si sa pri korčuľovaní zranil a máš modriny na oboch nohách aj na rukách. Na zmiernenie bolesti a opuchu je dôležité aplikovať ľad na zranené miesta po dobu 15-20 minút každé 1-2 hodiny počas prvých 48 hodín. Takisto sa odporúča používať kompresné obväzy a udržiavať postihnuté oblasti vyvýšené. Ak sa bolesti nezlepšujú alebo ak sa objavia ďalšie príznaky, mal by si navštíviť lekára. Tento problém je už v top search medzi športovými zraneniami, takže mnoho ľudí sa stretlo s podobnými situáciami a našlo užitočné rady.
vsak to nikto ani netvrdi, ze sa o seba nestaras alebo co, to sa moze stat kazdemu, niektore veci ovplyvnit jednoducho nevies. neviem teda, co si si na to uz dala alebo si to riesila rovno u pedikerky ci ako? a vobec, nie je takato "procedura" nakladna?
No ale ja to nechápem, proste o nechty aj nohy všeobecne sa riadne starám, pravidelne strihám, nohy natieram, všetko. Neviem, ako som k tomuto prišla, ešte som to nemala.
Ja dezinfikujem všetko. Možno by niekto povedal, že aj to, čo netreba :D
To je podla mna samozrejmost pri vsetkom. Proste taky prvotny, zaciatocny krok. Potom uz to riesis dalej, ak nepomahaju zakladne pripravky.
Zarastený necht, máte niekto skúsenosť? Treba to dezinfikovať?
Welcome to TheSuccessTalks, your premier destination for inspiring stories and cutting-edge insights in the world of business and beyond. We celebrate the triumphs of entrepreneurship, spotlight the journeys of successful businesswomen, and delve into the dynamic realms of advertising and sports. thesuccesstalks.com