proosim vas co pomaha na odreniny?? lebo som sa korculovala a spadla som a mam odreniny na oboch nohach este aj na rukach ... prosim poradte nieco co na to zabere .... pllls dost to boli :(((
Odreniny!
Podla mna s vaznymi poraneniami sa nepasujes sama doma, ale ides rovno smer lekar. Asi by som si netrufala osetrovat sa sama, ak by som mala pocit, ze je to vazne zranenie. Toto mas na bezne osetrenie, bezne drobne rany a poranenia.
aj na take vaznejsie poranenie si ho uz pouzila?
Mne vyhovuje Alfasilver, nakoľko ten mi nespôsobuje na koži nič. A tiež to mám tak všelijako, nerobí mi veru všetko dobre.
ver mi, ze kazdemu nie. keby mas taku pokozku so sklonom k ekzemom a podobnym koznym neduhom, tak by si vedela, ze na to ozaj nemozes dat cokolvek.
poznam ludi, ktori co sa tyka takychto vyrobkov, tak nedoveruju nicomu, ved aj nasi su za to, ze len prirodne veci treba uzivat a pouzivat, ale pride mi to ako fakt zastaraly nazor. ta starsia generacia sa proste nezaprie. a to vidim velakrat, ze sa trapi s kadecim ovela dlhsie ako ked si kupi nieco z lekarne.
Vsak a ked si potrebujes nejaku ranu natriet, tak ani to nevydrzis? To by sa ti skor ulavilo a zahojilo, nie?
zuzulienka, ja masticky vobec nemozem pouzivat, hned sa zo vsetkeho vyhadzem, tak som od toho uplne upustila a prestala kupovat.
Na odreté kolená, trhlinky ale aj drobné popáleniny je pre mňa ozaj najlepším pomocníkom táto živicová mastička repolar.sk - pomáha aby sa ranky hojili pekne bez zápalu a celkom rýchlo
Bol som v lekarni, aby mi teda poradili, ze ci je na to dobre si davat nejaky obklad alebo co, ale ani tam mi nevedeli povedat :D Fenistil mi nepomaha.
toto ja veru zasadne nerobim :D snazim sa to vydrzat ako viem, len sa proste neskriabat :D vsetko je to v hlave, to je moja teoria, toho sa drzim. :D
vsak mas kadeco na upokojenie pokozky, ked svrbi, tak preco to nevyriesit takto, ked sa da? ak by sa skriabalo tvoje dieta, tiez mu das prednasku o tom, preco to nema robit :D