Odreniny!

zimka

ja to už akosi tiež veľmi neriešim. skôr doprajem deťom tú starostlivosť ako sebe :D ale hej, keby mám nejaký ekzém, tak by som veci asi najskôr prediskutovala s kožným lekárom.

Sammy

To mozem potvrdit, ja uz si to davam takmer na kazdy kozny problem :D Ani neviem, co to je, ale siahnem automaticky po nom a osvedcil sa kazdy raz :D

gimbaska

no ja sa priznam, mne suche teplo nepomaha ani na tie krize, mi pride, ze uz som voci tomu imunna. co sa ale tych odrenin tyka, tak tam ti taktiez nepomoze, vyskusaj napriklad Alfasilver, ten je na to skvely.

slivca

myslim si, ze to tak myslene nebolo :) suche teplo je urcene mozno na bolest krizov, sije a podobne. istotne nie na odreniny a podobne rany, to by si si velmi nepomohla :D

Janamicha123

Tak akoze ked som doma, tak ma to az tak nestve, to mi je viacmenej jedno, ale inak som tiez skor za tie "suchsie" varianty.

Domka24

Silvinecek, tak samozrejme záleží, čo preferuješ, čo je tebe lepšie používať. Ale ak ti môžem teda osobne poradiť, tak ani jedno z tohto :D Mne dosť vadia "mokré" veci a celkovo, keď musím čakať, kým sa niečo vstrebe/uschne.