Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Odreniny!

lompaska

no ved aj to je viac, nez dost :D niekto si nedava nic a zije. tym nechcem samozrejme povedat, ze je to tak spravne:)

Renculaa

Ako ja si tiež dávam Alfasilver na kadečo, môže to byť kľudne aj malý škrabanec :D Ale to je tak všetko, čo preto spravím, úplne to stačí si myslím. Teda zahojí sa to vždy rýchlo.

semario

Chápem, ale tak sú ľudia, čo si potrpia na takúto prípadnú kontrolu alebo prehnane riešia každý záder či škrabanec. Len som chcel poradiť.

lompaska

tak zalezi asi ako male mas dieta, ja uz toto pri desatrocnom napriklad riesit absolutne nepotrebujem. uz ho beriem vo vela veciach ako dospelaka.

stracenka

Tak to je jasné, pri deťoch je to úplne niečo iné :D Všetko možné na to napatlať, len aby dobre bolo a aby to splnilu svoj účel aspoň naoko :D

lompaska

tiez si myslim, ze zalezi na velkosti a type rany. ked je rana hlbsia alebo sa zda, ze sa to trochu zanasa, tak trocha starostlivosti neuskodi. ale kludne aj ked mam len malu odreninu ci skrabanec, tak idem, riesim. dcerka prisla vcera s rozbitym kolenom, to tiez nie je len tak predsa:) to treba riesit akutne a okamzite. to keby necham len tak, tak by mi ani neverila, ze sa to vobec niekedy zahoji :D

strakino

vsetko by sa po case zahojilo same. otazka vsak znie, ci tomu chces troska pomoct alebo nie. niekto take veci neriesi, mna osobne stve, ked si na to nic nedam a len tak cakam a potom sa mi to hoji aj mesiac. ale tak kazdy sme iny samozrejme.