Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Odreniny!

lujziara

Podľa mňa ten Alfasilver by na toto mohol byť fajn, je šetrný k pokožke, hojí rýchlo, neštípe. Asi len niečo takéto by som zvolila, čo sa proste len nastrieka na pokožku a nechá pôsobiť, aby sa zbytočne nedotýkalo tej kože.

dadulamil

Ako sa to potom rieši a ošetruje? Neviem si to ani predstaviť, veď to musí byť riadne citlivé a háklivé.

klaudusinka

- to bolo len zo žartu, pardon, ak sa to niekoho dotklo:) podľa ma sa hneď nemusí bežať k lekárovi, ak je to menšieho rozsahu. nestáva sa to asi úplne bežne, väčšinou asi pacientom, ktorí dlho ležia v nemocnici, majú nejaký dlhodobý vážnejší problém a musia fakt veľmi dlho ležať, potom je jasné, že sa to takto vyvŕbi, aj keď sa pacient polohuje.

Diarra6

Ja teda nie som odbornik, ale nie je toto taka vec, ktora by sa mala riesit s lekarom? Akoze by sa nemala liecit doma?

lompaska

ale to si asi nemyslela vazne, vsak? ved vo vacsine pripadov sa toto stava prave vtedy, ked je clovek imobilny, teda po nejakom uraze, chorobe a podobne. takze sa logicky, nevie pohybovat. vtedy sa to deje, je to celkom bezna vec v takomto pripade.

anetkaanett

logicky mi vychadza, ze obsahuje striebro. mozno ho pouzit aj na prelezaniny napriklad? pomoze to alebo to tym mozem este zhorsit?

lujziara

Možno aj imunitou, ale tak hlavne treba zvoliť také produkty, ktoré ti aj reálne napomáhajú k rýchlejšiemu hojeniu. Mne dosť v tomto vyhovuje Alfasilver, a to som už toho akože viac poskúšala, ale toto za mňa asi najlepšie.