proosim vas co pomaha na odreniny?? lebo som sa korculovala a spadla som a mam odreniny na oboch nohach este aj na rukach ... prosim poradte nieco co na to zabere .... pllls dost to boli :(((
Odreniny!
dakujem za tip:) a to je len jeden druh? no akoze mne sa to stalo prvykrat. ja netvrdim, ze som nemehlo a padam stale.
no na take male rany je dobry alfasilver, ten sa mi osvedcil. rany mas zahojene rychlejsie a mozes pokracovat v behu hned :D akoze mna to nejak neobmedzuje, ale tak niekto moze byt citlivejsi vseobecne, tak moze pomoct.
pady by ta mali praveze posilnit :D a zase si myslim, ze to nie su take rany, ktore by ta v pohybe nejakym sposobom obmedzovali. pokial si nevyvrtnes clenok napriklad.
pravdaze neodradilo:) co by som to bola za bezca :D tebe ked sa stane uraz, tak sa prestanes hybat/cvicit nadobro?
presne tak, asfalt dava kolenam dost zabrat, malokto si to vsak uvedomuje, takze na toto pozor. tak hlavne, ze uz si zahojena :D aj si si dala od behu pauzu, ci pokracujes normalne a neodradilo ta to velmi? ;-) vsetko je mozne.
Tak beh po asfalte je všeobecne dosť risk aj čo sa kolien týka.
jasne, ze sa to stane kazdemu. a vies co, uplne sa s tym viem stotoznit, nakolko som si len nedavno dokazala rozbit koleno na rovnej ceste :D zle som doslapla alebo co. odvtedy si davam uz velky pozor a hlavne - nebehavam uz po asfalte.
ano, predstav si, ze behavam:) po asfalte mam vyslovene zakazane behavat kvoli kolenu. staci mala chvilka nepozornosti a potknes sa o cokolvek, v mojom pripade to bol konar. myslim, ze to sa moze stat ozaj komukolvek, aj skusenemu bezcovi.
ato sa ti ako podarilo, prosim ta? pri akomkolvek sporte sa uraz stane velmi rychlo, ale pri behu? este keby behas traily, tak okej. behas? :D
ahojte, vcera som bola behat a tak celkom nestastne som spadla. doudierana som cela, poradte, co na to, aby sa to rychlejsie zahojilo.
aj vam sa bezne pri behu stava nejaky uraz,?