Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Odreniny!

danuska22

dakujem za tip:) a to je len jeden druh? no akoze mne sa to stalo prvykrat. ja netvrdim, ze som nemehlo a padam stale.

merceelolo

no na take male rany je dobry alfasilver, ten sa mi osvedcil. rany mas zahojene rychlejsie a mozes pokracovat v behu hned :D akoze mna to nejak neobmedzuje, ale tak niekto moze byt citlivejsi vseobecne, tak moze pomoct.

anetkaanett

pady by ta mali praveze posilnit :D a zase si myslim, ze to nie su take rany, ktore by ta v pohybe nejakym sposobom obmedzovali. pokial si nevyvrtnes clenok napriklad.

danuska22

pravdaze neodradilo:) co by som to bola za bezca :D tebe ked sa stane uraz, tak sa prestanes hybat/cvicit nadobro?

merceelolo

presne tak, asfalt dava kolenam dost zabrat, malokto si to vsak uvedomuje, takze na toto pozor. tak hlavne, ze uz si zahojena :D aj si si dala od behu pauzu, ci pokracujes normalne a neodradilo ta to velmi? ;-) vsetko je mozne.

anetkaanett

jasne, ze sa to stane kazdemu. a vies co, uplne sa s tym viem stotoznit, nakolko som si len nedavno dokazala rozbit koleno na rovnej ceste :D zle som doslapla alebo co. odvtedy si davam uz velky pozor a hlavne - nebehavam uz po asfalte.

danuska22

ano, predstav si, ze behavam:) po asfalte mam vyslovene zakazane behavat kvoli kolenu. staci mala chvilka nepozornosti a potknes sa o cokolvek, v mojom pripade to bol konar. myslim, ze to sa moze stat ozaj komukolvek, aj skusenemu bezcovi.

merceelolo

ato sa ti ako podarilo, prosim ta? pri akomkolvek sporte sa uraz stane velmi rychlo, ale pri behu? este keby behas traily, tak okej. behas? :D

danuska22

ahojte, vcera som bola behat a tak celkom nestastne som spadla. doudierana som cela, poradte, co na to, aby sa to rychlejsie zahojilo.
aj vam sa bezne pri behu stava nejaky uraz,?