Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Odreniny!

kmina

Áno, poznám to :D A nemám to rada. Bežne sme takto fungovali so všetkým možným, ale už sa snažím minimalizovať všetko, čo sa len dá.

mardziosa

tak nie je veľa prípravkov, ktoré môžeš používať všeobecne na všetko, takže o to viac si cením, keď také niečo objavím :D je to praktickejšie ako mať 100 vecí v šuplíku a každú na niečo iné a vlastne ani nevieš, ktoré na čo slúži.

kmina

No pokiaľ je to také praktické a univerzálne, tak hej, netreba ani uvažovať a berieš ho automaticky do rúk :)

alanitka

cokolvek, co prislo, nikdy som nejak nerozlisovala, co to je. stal sa mi uraz, hocikde - doma, vonku, pouzila som ho a dobre. niekedy nad tym netreba nejak velmi premyslat :D

kmina

Alanitka, dávala si sem Alfasilver. Používaš ho napríklad aj na také háklivejšie ranky alebo len povrchové veci skôr?

alanitka

najhorsie je, ze vela ludi berie starostlivost o pokozku ako nieco povrchne, ale pritom je to nas najvacsi organ a denne dostava zabrat. slnko, stres, prostredie, absolutne vsetko sa na nej podpisuje.

Lucie Strosova

Poskytujeme pôžičky záujemcom, ktorí hľadajú pôžičku v dobrej viere. Potrebujete vážne naliehavú pôžičku? Potom ste na správnom mieste. Poskytujeme podnikateľské pôžičky, osobné pôžičky, kontaktujte nás so žiadosťou o pôžičku, aby sme splnili vaše požiadavky a vyriešili finančné problémy. E-mail:

luciestrosova80@gmail.com

Renculaa

Veľakrát si ani neuvedomujeme, aká je tá koža pre nás dôležitá:) Takisto aj to opekanie sa na slnku...Niektorí ľudia extrém.