proosim vas co pomaha na odreniny?? lebo som sa korculovala a spadla som a mam odreniny na oboch nohach este aj na rukach ... prosim poradte nieco co na to zabere .... pllls dost to boli :(((
Odreniny!
harpera aj to nejako chladi alebo zanechava to aj nejaky povlak na kozi? ze proste nastriekam si dane miesto a teraz treba cakat bud kym sa to vsiakne alebo to treba po case zotriet?
jaskova ved uplne jednoducho, nastriekas a sledujes ako to funguje :) ako tu viacere pisali ze to pomaha rychlejsie hojit rany tak to tym zlozenim posobi :)
no a to ste ako na to prisli, ze vam nejaku oskreninu alebo teda odreninu ako pisete nieco pomoze rychlejsie zahojit, to potom ako funguje?
smoula vsak? tiez by som si to skor tak predstavila, ze sa oskriem a toto ked si nastriekam tak za par dni je po tom :D ale to asi sa aj mylim ci? :)
A ako to vlastne vyzera? Ked tak mozte fotku pridat nech si predstavim, lebo ved radsej takto po osobnej skusenosti, lebo ci by som aj spravne nasla ak by som na webe hladala :)
svetlinka prosim ta a co konkretne? :) to by ma zaujimalo :) lebo presne v tomto som taka nesikovna ze vecne si uz mozno aj hojacu ranu rozdrazdim :)
smoula a co konkretne myslis tym, ze ci je nieco kde by sa nemal pouzivat? :) ved jednoducho oskrenina, odrenina, mozno mierna popalenina mozes kludne striekat :) ci dieta alebo dospely.
@harpera prosim ta a to je na take skor ze oskriem sa alebo nieco na taky styl alebo? :) reku ci je aj take nieco pri com by sa nemal pouzivat co sa koze tyka :)
Miskovicka69 to je na take odreniny :) Pomaha hojit a tak sa "starat" o taketo bolave miesta to nazvem :) Tak vydrzi ti tolko, alebo teda podla toho kolko ho budes pouzivat ako casto :D