Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Odreniny!

mircok

ved ja osobne by som ani nemohol poradit nieco, co nefunguje. a takisto nepouzivam a nerobim veci, pri ktorych sa citim neprijemne :D naco si zbytcne ublizovat este viac, ked uz ta samotna rana je neprijemna.

perla

Mircok, ano, zahojilo sa mi to dost rychlo, ten sprej je ucinny, tiez som skusila. Neviem, vacsinou, ked som si dala nieco v takychto pripadoch, tak mi to len podrazdilo pokozku, tentokrat som necitila vobec nic.

mircok

perla, ja som sa asi este zatial nepopalil tak, aby som si to musel nejakym sposobom osetrovat, to ti vobec nezavidim. aj sa ti to uz zahojilo?

perla

Ani ja nie som velky fanusik obvazov :D Mne to proste zavadzia. No a najhorsie je to pri takej popalenine. Nestava sa mi to casto, ale pred tyzdnom zrhuba som sa popalila na pekaci. To sa moze stat len mne, ze zabudnem, ze som ho nedavno vytiahla z rury. Vyzeralo to horsie, ako to v skutocnosti bolo, ale pri takej rane jednoducho nevydrzis len tak cakat a nechat ju prirodzene zahojit. A uz vobec nie je vhodne ju podla mna obviazat.

mircok

tiez ho pouzivam uz dlhsiu dobu. pri behu sa mi stane, ze obcas spadnem alebo sa niekde suchnem. ano aj mne, skusenemu sportovcovi :D a je to prakticke, kedze to netreba uz nijak obvazovat, len si ranu nastriekam a viac neriesim. obvazy u mna proste nefunguju :D neviem si ich ani upevnit tak, aby mi pri behu zakazdym nesklzol.

lucyda

Popáleninu som ja osobne zatiaľ ešte takú akútnu nemala, aby som to musela riešiť, ale manžel áno, nebol to pekný pohľad. Príjemne chladí, nemusíš sa báť, že by si si tým ešte viac podráždila pokožku, ako som už spomínala, je bezbolestný :) Používajú ho všetci členovia našej rodiny a tí najmenší by nezniesli, keby ich to po aplikovaní štípalo.

Van-ness

A je dobry aj na tie uz spominane popaleniny? Neviem si predstavit, ze si na to nieco nastriekam a potom budem trpiet dvojnasobne, predsalen su to haklive rany a uz same o sebe su neprijemne.

malekana

Lucyda to vobec neznie zle, tiez si myslim, ze taky sprej by mohol byt fajn, nakolko sa tej pokozky vobec nedotykas pri aplikacii. Take nieco vyuzijeme aj u nas doma, dlho som hladala nieco podobne.

lucyda

Ako som už spomínala, mne sa často stáva, že sa udriem a aj modriny sa mi veľmi ľahko robia. Na tie asi ešte nič nevymysleli, predpokladám :D No ale pred pár dňami sa u nás zastavila švagriná a ona je taká, že má na všetko niečo účinné. Odporučila mi Alfasilver, lebo som hľadala niečo, pri čom neumriem od bolesti, keď si to aplikujem na ranu. Isto sa zíde takým, čo majú dieťatko alebo sú jednoducho hákliví na akékoľvek nepríjemné pocity :D Ako napríklad ja.

Van-ness

Tak ono to nikdy nie je prijemne, ale samozrejme zalezi od typu rany. Mne je napriklad jedno, ja vydrzim kadeco. Hovorim si, ze ved som zvladla porod, zvladnem a vydrzim uz asi vsetko :D Ale popaleninu nie. Na to som vazne hakliva, to nedavam. Aj ked su len drobne.