Odreniny!

malekana

Ved prave, take nemehla ako my potrebujeme nieco ucinne a prakticke :) Ja si uz konecne musim zohnat nieco, co mi na tie moje nestastne odreniny zaberie rychlo a bezbolestne :D

lucyda

Malekana to ťa obvidujem :D Ja to mám zase opačne, v detstve som brázdila ulice našej dedinky na korčuliach a teraz by ma nikto nedonútil obuť si ich. Mne sa zase stáva v práci, že sa veľakrát udriem, som také nemehlo trošku. Ale rozhodne to nenechávam len tak zahojiť, trpela by som, mne sa rany hoja dlho.

malekana

Ja osobne mam s odreninami dost castu skusenost :D Ako decko som korcule nemala a teraz "na stare kolena" som sa na to dala :D Chcela som si splnit detsky sen, tak teraz korculujem. Respektive ucim sa, takze sa to bez padov nezaobide. Chranice som vylucila hned, s nimi by som uz ozaj vyzerala na trinast :D No ale tie rany mam niekedy aj cele tyzdne, ani na zadok si velakrat nemozem sadnut :D

mircok

vidis, ja som dospely a tiez nepouzivam masti. kedze som sportovec a stale nieco robim, v kazdom rocnom obdobi sa hybem, ci som naobliekany, ci nie, mast by sa mi nemala kedy vstrebat :D akurat tak do oblecenia a to moc efektivne asi nie je :)

Van-ness

Zalezi zrejme od typu osetrenia, ake zvolis. Su rozne spreje ci masti. Ale pri dietati by som asi mast nevolila, moze si ju zotriet pri pohybe, nestihne sa mu vstrebat a este aj vsetko umasti :) Ako stary je vlastne chlapcek? Nenapisala si to tam.

kajka294

Zdravim Vas, momentalne mam u seba synovceka na prazdninach, doteraz sa nam ziadna nehoda nestala, vsetko bolo v poriadku, ale vzal si so sebou novy bicykel, tak sme ho boli vcera odskusat. Spadol a cely je chudacik doudierany, boli ho vsetko, boji sa nan znova sadnut. Ako dlho sa hoja take odreniny?

svetlinka

to fakt? no tak to je super, lebo ako podla mna najhorsie na celom hojeni su potom taketo chrasty. to je fakt des sa ich potom zbavit

miskovicka69

no vidíš a na takéto niečo je striebro super. ono začne proces hojenia tak rýchlo, že sa nestihne takáto chrasta vôbec spraviť

Kamka_SL

Jasne. Ono to su take tie popaleniny, ktore vedia nasledne aj mokvat alebo sa na nich spravi taka ta nepekna chrasticka. A na to je striebro super, lebo nedovoli pokozke si spravit chrastu , zhoji sa to s nim aj bez nej