proosim vas co pomaha na odreniny?? lebo som sa korculovala a spadla som a mam odreniny na oboch nohach este aj na rukach ... prosim poradte nieco co na to zabere .... pllls dost to boli :(((
Odreniny!
Mircok mi nieco hovor o tom :D Doma na zahrade ked clovek chce aj co to porobit a dat ju do poriadku, idem fakt domov s tym ze kde mam skrabanec alebo volaco podobne :D
alexaja tak ono je to asi bezna sucast zivota ale predsa len je ok asi pokial sa to hned ta poriesit, ci uz ked sa clovek neprijemne oskrie napriklad alebo popali.
moču sa nebojte, ten sa použíéva od pradávna a úspešne-opýtajte sa rodičov,aLEBO DEDKA -BA´BKY
miskovicka69 nie nie len sa pytam :) lebo ved asi kazda moze mat to svoje co skusa na to, ale tak nieco overene by bolo mozno fajn :) alexaja asi tak :D
na odreniny a porezanie je najlepší liek svoj moč-skús ho
kajana to sa len pýtaš alebo máš aj konkrétne niečo že čo fakt pomáha? :) lebo to by aj mňa zaujímalo :)
inak to by aj mna zaujimalo :) lebo teda mam predstavu, ze ok nejaka ta odrenina alebo proste bolacka, ludovo povedane a nieco si na nu dam a bude dobre :) lebo ako u mna je to tak, ze ak sa niekde buchnem zakon schvalnosti, stale zakazdym do toho isteho miesta a dlho sa mi to potom hoji.
kajka294 no a mas aj nieco take overene, ze co by na to mohlo pomoct? akoze ci aj babske recepty alebo aj z lekarni hocico :)
ale tak jasne, ze zrejme opalenie nepomoze ale tak tmavsie nohy menej vidiet modriny a taketo vies ako :D ale jasne, tiez by nebolo na zahodenie mozno nieco mat take po ruke, co by pomohlo to riesit, ze aj ked sa mi nieco udeje napriklad pred svadbou a teraz co ako budem vyzerat :) chapeme sa
crocinka no len skoda ze to tak nefunguje :D to treba podporit volacim to hojenie. svetlinka a ty si na to aj teda nieco davas, alebo ako si na tom, ked sa oskries alebo teda mas nejaku modrinu odreninu?