Odreniny!

Van-ness

Zalezi zrejme od typu osetrenia, ake zvolis. Su rozne spreje ci masti. Ale pri dietati by som asi mast nevolila, moze si ju zotriet pri pohybe, nestihne sa mu vstrebat a este aj vsetko umasti :) Ako stary je vlastne chlapcek? Nenapisala si to tam.

kajka294

Zdravim Vas, momentalne mam u seba synovceka na prazdninach, doteraz sa nam ziadna nehoda nestala, vsetko bolo v poriadku, ale vzal si so sebou novy bicykel, tak sme ho boli vcera odskusat. Spadol a cely je chudacik doudierany, boli ho vsetko, boji sa nan znova sadnut. Ako dlho sa hoja take odreniny?

svetlinka

to fakt? no tak to je super, lebo ako podla mna najhorsie na celom hojeni su potom taketo chrasty. to je fakt des sa ich potom zbavit

miskovicka69

no vidíš a na takéto niečo je striebro super. ono začne proces hojenia tak rýchlo, že sa nestihne takáto chrasta vôbec spraviť

Kamka_SL

Jasne. Ono to su take tie popaleniny, ktore vedia nasledne aj mokvat alebo sa na nich spravi taka ta nepekna chrasticka. A na to je striebro super, lebo nedovoli pokozke si spravit chrastu , zhoji sa to s nim aj bez nej

smoula

ten sprej co ste tu spominali, napadlo ma, ci je vhodny aj na osetrenie takych tych popalenin napriklad od koberca. tym mojim detom sa totiz to taketo popaleninky podaria celkom casto

jaskova

tiez si to nejak neviem predstavit ale podla mna to neznie vobec zle a celkom ma to zaujalo, ze existuje aj nieco taketo. no je to vhodne aj pre uplne tie najmensie deticky

Sammy

Ale na spreji nema byt co neprijemne, ked sa to tak vezme. Aplikacia je velmi lahka a napriklad deti to maju radi. Clovek sa im rany zbytocne nedotyka, co je tiez podla mna fajn

bronimira

A tak teraz je doba taka, ze kazdy si vie podla mna najst rozne pripravky presne podla toho ako mu vyhovuju. Ja zas napriklad ak viem, ze mi nieco rychlo pomoze, tak vydrzim aj keby mi to nemalo byt moc prijemne