proosim vas co pomaha na odreniny?? lebo som sa korculovala a spadla som a mam odreniny na oboch nohach este aj na rukach ... prosim poradte nieco co na to zabere .... pllls dost to boli :(((
Odreniny!
ja osobne som s tymto zase celkom v pohode, nevadi mi, ked ma druhy clovek osetruje a uz vobec nie moja priatelka :) necham sa v pohode, len to musi byt bezbolestne, inak viem byt dost nevrly :D
Lucyda to ani nehovor, ved ani ja si neviem predstavit, ze mi niekto siaha na ranu. Vyslovene to neznasam, vsetko si osetrujem zasadne sama. Ani muzovi toto dokonca nedovolim.
Kajka294 no deti sú celkovo háklivé na rany, neviem si predstaviť dieťa, ktoré si dobrovoľne nechá siahať na ranu :) Naše deti v rodine sú v tomto hrozné, len sa priblížiš a už vrieskajú :D Neviem si predstaviť, čo by robili, keby im to oblepia alebo obviažú, to by som nechcela byť pri tom, ako im to dávajú dole :D
suhlasim, ja ako dieta som to takisto neznasal :) takze si viem predstavit, co preziva :D kazdopadne by bolo fajn nieco take si zaobstarat. nech teda ta pokozka trpi co najmenej, lebo je pravda, ze cim menej sa jej dotykas, tym lepsie sa aj tie rany hoja.
No, ten moj synovcek je taky vymyselnik a vazne sa mu tie rany nehojili dlho, dnes isiel prvykrat do skolky a uz bolo vsetko v poriadku :) Mast vtedy nechcel ani za svet, nedovolil mi, aby som sa tych miest dotykala rukou. Takze kvoli tomuto treba jednoznacne nieco, co sa aplikuje bez dotyku na postihnute miesto.
no ja napriklad toto riesim ozaj tak, ze sa musim zastavit v akutnych pripadoch v lekarni, kedze ja pri behu tasku ani nic podobne nenosim :D kazdopadne je to dost vtipna predstava.
U nas to je napriklad tak, ze si pocas kazdej aktivity radsej nieco na osetrenie vezmeme so sebou, neviem si totiz predstavit, ze by som sa v takom akutnom stave musela trepat este do lekarne :-D
Ano, ale kto nic nerobi, nic sa mu nestane, vsak? :D Ja tiez neviem sediet na zadku. Bicyklujeme v jednom kuse a uz neraz sa mi stalo, ze som sa pocas bicyklovacky musela zastavit v lekarni :D
sa mi paci, aki rekreacni sportovci sa tu zisli :D vsetci padaju, kazdy hlada nieco na odreniny. asi vazne bude nieco pravdy na tom co sa hovori - sportom k trvalej invalidite :D
Zatiaľ som nenašla nič také účinné. Keďže masť neprichádza do úvahy, studená voda nepomáha, tak už mi nenapadá nič iné :-D