proosim vas co pomaha na odreniny?? lebo som sa korculovala a spadla som a mam odreniny na oboch nohach este aj na rukach ... prosim poradte nieco co na to zabere .... pllls dost to boli :(((
Odreniny!
Toho sa bat nemusis. Po nastriekani ti vznikne na povrchu taky jemnulinky povlak, ktory treba trocha oprasit a to je vsetko. Koza sa pod nim ukludni a rychlo nastane prosces hojenia. Zlozenie ti nema cim ublizit
hej hej malo by to byt tak tiez som sa po nom uz poobhliadla a nebolo tam pisane nic take, takze je to vhodne pre kazdeho aj pre tie male deticky, ak si teda narazala na to
a tento sprej je teda vhodny pre vsetkych , bez obmedzenia veku? pripadne ak je nejaka rana, kolko krat za den sa moze maximalne aplikovat
tak ono je to take normalne, z eleto je viacej urazove. koncatiny su odhalene, takze velmi lahko sa nieco stane a hlavne detom, kedze v lete byvaju vonku cely den a stvaraju vseliake hluposti
Pouzivame ho tiez a hlavne teraz v lete by som povedala, ze tak aj castejsie. Predsa len hlavne deti sa hoc kde oskru a jedno s druhym. Povedala by som, ze aplikacia ranu tak nejak ukludni, takze co to od bolesti pomoze ale ide hlavne o dezinfekciu a rychle hojenie
vidis to je celkom dobra otazka. mozno hej, kedze je to sprej, mal by ranu tak nejak aj schladit a tym ciastocne aj ulavit od bolesti. teda aspon tak si myslim
no ako čítam, tak tie čo ho máte vyzerá to tak že ste rady :D to je fakt taká pomôcka povedzme že vám aj uľaví od bolesti?
Harpera tak to je super :D To mozem chodit stale tak, a nevies ze za ako dlho to pomoze zahojit? :) Bia554 joj tak to je asi jasne ze nie z 20tich metrov striekas sprejom :D
harpera a tak to je asi bezne ked sa to aj z takej blizkosti hadam sa treba aj trafit :D to je zase myslim ze keby je to dalej tak aby ti to obstreklo danu ranu nie? :)
Svetla777 vies co takto, ked som sa popalila a strekla som ho zblizka tak ano zanechal ale to sa da oprasit a je to take jemne potom to miesto :) Malekana ano na rany, odreniny a mierne popaleniny :) Van-ness no smelo do toho, to ti skor pomoze dat do poriadku tie rany aj rychlejsie :)