proosim vas co pomaha na odreniny?? lebo som sa korculovala a spadla som a mam odreniny na oboch nohach este aj na rukach ... prosim poradte nieco co na to zabere .... pllls dost to boli :(((
Odreniny!
Ale na spreji nema byt co neprijemne, ked sa to tak vezme. Aplikacia je velmi lahka a napriklad deti to maju radi. Clovek sa im rany zbytocne nedotyka, co je tiez podla mna fajn
A tak teraz je doba taka, ze kazdy si vie podla mna najst rozne pripravky presne podla toho ako mu vyhovuju. Ja zas napriklad ak viem, ze mi nieco rychlo pomoze, tak vydrzim aj keby mi to nemalo byt moc prijemne
a tak preco nie, podla mna to je jedno. kazde ma svoje vyhody no ja nemam rada napriklad take tie gely. ten pocit, ze mi nieco mokreho ostane na pokozke, to ako teda aspon ja moc nemusim
to je nejaka novinka alebo? mna by vlastne zaujimalo, v com je taky sprej lepsie, nez nejaky tekuty pripravok. ci sa dokaze napriklad vsiaknut do pokozky tak isto dobre
Jasné, kľudne môžeš previazať celú vrstvu
ked ste tu pisali, ze vznikne na pokozke taky poprasok, tan potom treba oprasit alebo ak sa bude napriklad rana prevazovat, previazat to aj s nim
Nie nema preco, ako jasne, rana ti po naneseni neostane mokra, no o to aj ide, ale ze by si sa mala bat nejakeho podrazdenia, tak to nie. Striebro je ucinne v ramci samotnej dezinfekcie ale priaznivo posobi najma na hojenie
Ked vravis, ze na rane vznikne taky sprejovy povlak, nevysusi to teda tu ranu moc? Ako o takomto spreji pocujem po prvy krat, ale celkom ma to zaujalo, kedze ako ste uz pisali, odreniny sa velmi lahko pritrafia
Toho sa bat nemusis. Po nastriekani ti vznikne na povrchu taky jemnulinky povlak, ktory treba trocha oprasit a to je vsetko. Koza sa pod nim ukludni a rychlo nastane prosces hojenia. Zlozenie ti nema cim ublizit
hej hej malo by to byt tak tiez som sa po nom uz poobhliadla a nebolo tam pisane nic take, takze je to vhodne pre kazdeho aj pre tie male deticky, ak si teda narazala na to