Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Odreniny!

mircok

Darienka fuha, a to sa neda nejak macicka prevychovat? :D Macku som v zivote nemal, takze neviem nakolko je to realne, viem, ze to nie je pes, ale zaujima ma to :D Toto by som si od nej kazdopadne nenechal :D

keity

Darienka, tak aspon si nasla nieco, cim predides napriklad aj takemu zapaleniu, stat sa to moze rozhodne, to tiez netreba brat na lahku vahu a podcenit to:)

darienka

no ono je to sprej. my mame doma macku a pravidelne mi ustedruje kopu skrabancov :D a neviem si predstavit, ze by som si to nejako neosetrila, stipu ako blazon. takze aj na toto je fajn.

1mini2

Perla, no pojdem to pozriet rozhodne, lebo ako si tak o tom citam, tak je dobry na rozne veci, takze u nas sa istotne vyuzije.

tanickam14

Perla, jasne, to je super, ja momentalne fungujem len takto a uz celkom dlhu dobu :D Akoze ano, potraviny si nakupujem normalne v obchode, ale vsetko ostatne riesim proste cez internet pekne krasne z pohodlia domova.

perla

1mini2 Pravdaže kúpiš, videla som ho už kadetade :D Ale aj keby sa stalo, že naň nenatrafíš, tak sa dá v pohodke objednať z internetu.

1mini2

Perla a kde sa da kupit? Akoze kupim ho hocikde v ktorejkolvek lekarni? Lebo napriklad viem, ze v tej nasej minilekarnicke nie su k dostaniu velakrat ani take veci, ktore by som si myslela, ze tam musia mat :D

grilda05

Machiia, no myslim, ze modriny maju nieco docinenia so zlou zrazanlivostou, takze toto s tym velmi nesuvisi, ale podla mna na to existuje nejaka diagnoza :D

machiia

perla, ale co tak pocuvam, tak toto ma dost ludi aj v mojom okoli. to ale je podla mna nejak dane uz od narodenia. nema to nieco so zrazanlivostou krvi? ci to si mylim? to je pri modrinach, ci?