proosim vas co pomaha na odreniny?? lebo som sa korculovala a spadla som a mam odreniny na oboch nohach este aj na rukach ... prosim poradte nieco co na to zabere .... pllls dost to boli :(((
Odreniny!
keity tak ono to zase niekedy nie je na skodu, ked jej nove technologie nerobia problem, aspon ta v tomto az tak nepotrebuje :D no ale ide hlavne o tie lieky, lebo nasi su celkovo stara skola, rad by som im poradil aj nieco, co zabera mne a az tak neskodi, ale v tomto si nenechaju poradit ani jeden.
Tak ta moja je asi nejaky fenomen alebo co :D Lebo sa az prehnane obcas snazi kracat s dobou :D Vsetky mozne produkty, vychytavky, technologie musi mat.
jaskova a ake vychytavky mas napriklad namysli? :) tak myslim si, ze vsetky maminy su v tomto celkom rovnake :) kazda jedna chce pomoct, zaiste to nemyslia zle, len su naucene robit veci inak. nechapu, ze treba ist tak trosku s dobou :)
tak to je celkom prirodzene, ze sa stara :) ale tiez by som si asi nenechala vsetko. ja ked pred nou vytiahnem nejaku modernu vychytavku, ktoru este nevidela, tak uz ma reci, ze to mi aj tak nepomoze a ma svoju pravdu, ktorej sa drzi. starsiu generaciu proste nezmenis :)
mircok ja to takisto vidim aj na mojej mamine, snazi sa neustale radit vo vsetkom. akoze ja jej to nemam za zle, ale vsetky maminy by si mali uvedomit, ze treba nechat priestor vo vychove aj nam. rodicia su na to, aby vychovavali, stari rodicia na to, aby rozmaznavali. to je moja teoria :D
tak mne take veci jednoducho napadaju pri spomienkach z minulosti. akoze ano, mal som stastne a pekne detstvo, ale niektore veci by som uz v dnesnej dobe urobil, pravdaze, inak ako moji rodicia. tak celkovo doba pokrocila, vsetko je ine, takze to je podla mna celkom normalne a zdrave uvazovanie :)
to som veru tiez prekvapena, nepoznam chlapa, ktory by takto rozmyslal :) co sa tohto tyka, u nas doma to funguje tak, ze uz su nauceni, ze aj ked to boli, tak musia nieco vydrzat, aby sa im rana co najskor zahojila. ale tak ja uz mam vacsie deti, uz si take drobne ranky velakrat vedia osetrit aj same :)
Tak teda klobuk dole pred takymto nazorom :) Vela chlapov totiz neuvazuje nad vychovou svojich deti, ked este ani nie su narodene :) Kazdopadne suhlasim, netreba deti vylakat tym, ze vsetko, co hoji, musi aj realne boliet.
no ak ja budem mat raz deti, tak som si isty, ze takymto stylom to robit nebudem. myslim, ze kazdy z nas ma podobne traumatizujuce zazitky z detstva :D presne tomu by som sa chcel v buducnosti vyhnut.
ja napriklad zase kludne pretrpim aj nejaku tu bolest, ved my zeny sme predsa zvyknute :slightly_smiling_face: to skor pri tych detoch je horsie, snazime sa im davat nieco, co ich tolko nevytrapi. ako kedysi mi mamina zvykla davat cokolvek na ranu, co nasla, nehladela na to, ci ma to bude stipat ci nie, proste to vydrzis a hotovo :D