Odreniny!

kajka294

No, ten moj synovcek je taky vymyselnik a vazne sa mu tie rany nehojili dlho, dnes isiel prvykrat do skolky a uz bolo vsetko v poriadku :) Mast vtedy nechcel ani za svet, nedovolil mi, aby som sa tych miest dotykala rukou. Takze kvoli tomuto treba jednoznacne nieco, co sa aplikuje bez dotyku na postihnute miesto.

mircok

no ja napriklad toto riesim ozaj tak, ze sa musim zastavit v akutnych pripadoch v lekarni, kedze ja pri behu tasku ani nic podobne nenosim :D kazdopadne je to dost vtipna predstava.

perla

U nas to je napriklad tak, ze si pocas kazdej aktivity radsej nieco na osetrenie vezmeme so sebou, neviem si totiz predstavit, ze by som sa v takom akutnom stave musela trepat este do lekarne :-D

Van-ness

Ano, ale kto nic nerobi, nic sa mu nestane, vsak? :D Ja tiez neviem sediet na zadku. Bicyklujeme v jednom kuse a uz neraz sa mi stalo, ze som sa pocas bicyklovacky musela zastavit v lekarni :D

mircok

sa mi paci, aki rekreacni sportovci sa tu zisli :D vsetci padaju, kazdy hlada nieco na odreniny. asi vazne bude nieco pravdy na tom co sa hovori - sportom k trvalej invalidite :D

lucyda

Zatiaľ som nenašla nič také účinné. Keďže masť neprichádza do úvahy, studená voda nepomáha, tak už mi nenapadá nič iné :-D

malekana

Ved prave, take nemehla ako my potrebujeme nieco ucinne a prakticke :) Ja si uz konecne musim zohnat nieco, co mi na tie moje nestastne odreniny zaberie rychlo a bezbolestne :D

lucyda

Malekana to ťa obvidujem :D Ja to mám zase opačne, v detstve som brázdila ulice našej dedinky na korčuliach a teraz by ma nikto nedonútil obuť si ich. Mne sa zase stáva v práci, že sa veľakrát udriem, som také nemehlo trošku. Ale rozhodne to nenechávam len tak zahojiť, trpela by som, mne sa rany hoja dlho.

malekana

Ja osobne mam s odreninami dost castu skusenost :D Ako decko som korcule nemala a teraz "na stare kolena" som sa na to dala :D Chcela som si splnit detsky sen, tak teraz korculujem. Respektive ucim sa, takze sa to bez padov nezaobide. Chranice som vylucila hned, s nimi by som uz ozaj vyzerala na trinast :D No ale tie rany mam niekedy aj cele tyzdne, ani na zadok si velakrat nemozem sadnut :D

mircok

vidis, ja som dospely a tiez nepouzivam masti. kedze som sportovec a stale nieco robim, v kazdom rocnom obdobi sa hybem, ci som naobliekany, ci nie, mast by sa mi nemala kedy vstrebat :D akurat tak do oblecenia a to moc efektivne asi nie je :)