proosim vas co pomaha na odreniny?? lebo som sa korculovala a spadla som a mam odreniny na oboch nohach este aj na rukach ... prosim poradte nieco co na to zabere .... pllls dost to boli :(((
Odreniny!
tiez ho pouzivam uz dlhsiu dobu. pri behu sa mi stane, ze obcas spadnem alebo sa niekde suchnem. ano aj mne, skusenemu sportovcovi :D a je to prakticke, kedze to netreba uz nijak obvazovat, len si ranu nastriekam a viac neriesim. obvazy u mna proste nefunguju :D neviem si ich ani upevnit tak, aby mi pri behu zakazdym nesklzol.
Popáleninu som ja osobne zatiaľ ešte takú akútnu nemala, aby som to musela riešiť, ale manžel áno, nebol to pekný pohľad. Príjemne chladí, nemusíš sa báť, že by si si tým ešte viac podráždila pokožku, ako som už spomínala, je bezbolestný :) Používajú ho všetci členovia našej rodiny a tí najmenší by nezniesli, keby ich to po aplikovaní štípalo.
A je dobry aj na tie uz spominane popaleniny? Neviem si predstavit, ze si na to nieco nastriekam a potom budem trpiet dvojnasobne, predsalen su to haklive rany a uz same o sebe su neprijemne.
Lucyda to vobec neznie zle, tiez si myslim, ze taky sprej by mohol byt fajn, nakolko sa tej pokozky vobec nedotykas pri aplikacii. Take nieco vyuzijeme aj u nas doma, dlho som hladala nieco podobne.
Ako som už spomínala, mne sa často stáva, že sa udriem a aj modriny sa mi veľmi ľahko robia. Na tie asi ešte nič nevymysleli, predpokladám :D No ale pred pár dňami sa u nás zastavila švagriná a ona je taká, že má na všetko niečo účinné. Odporučila mi Alfasilver, lebo som hľadala niečo, pri čom neumriem od bolesti, keď si to aplikujem na ranu. Isto sa zíde takým, čo majú dieťatko alebo sú jednoducho hákliví na akékoľvek nepríjemné pocity :D Ako napríklad ja.
Tak ono to nikdy nie je prijemne, ale samozrejme zalezi od typu rany. Mne je napriklad jedno, ja vydrzim kadeco. Hovorim si, ze ved som zvladla porod, zvladnem a vydrzim uz asi vsetko :D Ale popaleninu nie. Na to som vazne hakliva, to nedavam. Aj ked su len drobne.
ja osobne som s tymto zase celkom v pohode, nevadi mi, ked ma druhy clovek osetruje a uz vobec nie moja priatelka :) necham sa v pohode, len to musi byt bezbolestne, inak viem byt dost nevrly :D
Lucyda to ani nehovor, ved ani ja si neviem predstavit, ze mi niekto siaha na ranu. Vyslovene to neznasam, vsetko si osetrujem zasadne sama. Ani muzovi toto dokonca nedovolim.
Kajka294 no deti sú celkovo háklivé na rany, neviem si predstaviť dieťa, ktoré si dobrovoľne nechá siahať na ranu :) Naše deti v rodine sú v tomto hrozné, len sa priblížiš a už vrieskajú :D Neviem si predstaviť, čo by robili, keby im to oblepia alebo obviažú, to by som nechcela byť pri tom, ako im to dávajú dole :D
suhlasim, ja ako dieta som to takisto neznasal :) takze si viem predstavit, co preziva :D kazdopadne by bolo fajn nieco take si zaobstarat. nech teda ta pokozka trpi co najmenej, lebo je pravda, ze cim menej sa jej dotykas, tym lepsie sa aj tie rany hoja.