Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Odreniny!

blanika15

no, domaci milacikovia to tak ani nemyslia a predsa stale ublizuju :D treba pravidelne strihat drapky, lebo to inak nebude :) aj ked zase je pravda, ze nie kazde zvieratko si to uplne necha, ale tak istotne je to potrebne.

darienka

tiez si myslim, aj ten najmensi skrabanec sa ti moze zapalit, to je jasne. aj take sa mi uz stalo, no prijemne to nebolo:) tak preto takato prevencia.

dudinka57

my mame tiez macku, ale toto mne teda nerobi :D raz by to skusila :D no ale tiez si myslim, ze nie je dobre to nechat len tak, vsetko, kazdu jednu radu treba osetrit, aj toto je prakticky rana, takze by sa v tom nemali robit rozdiely jednoznacne.

mircok

Darienka fuha, a to sa neda nejak macicka prevychovat? :D Macku som v zivote nemal, takze neviem nakolko je to realne, viem, ze to nie je pes, ale zaujima ma to :D Toto by som si od nej kazdopadne nenechal :D

keity

Darienka, tak aspon si nasla nieco, cim predides napriklad aj takemu zapaleniu, stat sa to moze rozhodne, to tiez netreba brat na lahku vahu a podcenit to:)

darienka

no ono je to sprej. my mame doma macku a pravidelne mi ustedruje kopu skrabancov :D a neviem si predstavit, ze by som si to nejako neosetrila, stipu ako blazon. takze aj na toto je fajn.

1mini2

Perla, no pojdem to pozriet rozhodne, lebo ako si tak o tom citam, tak je dobry na rozne veci, takze u nas sa istotne vyuzije.

tanickam14

Perla, jasne, to je super, ja momentalne fungujem len takto a uz celkom dlhu dobu :D Akoze ano, potraviny si nakupujem normalne v obchode, ale vsetko ostatne riesim proste cez internet pekne krasne z pohodlia domova.

perla

1mini2 Pravdaže kúpiš, videla som ho už kadetade :D Ale aj keby sa stalo, že naň nenatrafíš, tak sa dá v pohodke objednať z internetu.