proosim vas co pomaha na odreniny?? lebo som sa korculovala a spadla som a mam odreniny na oboch nohach este aj na rukach ... prosim poradte nieco co na to zabere .... pllls dost to boli :(((
Odreniny!
vobec:) kazdy sme nejaky a kazdy mame take tie svoje "deformacie" :D su rozhodne aj horsie veci. kazdopadne si myslim, ze si len opatrna, tot vse:)
ano, on je takej normalnej velkosti, cize je v podstate spratny:) ja ho mavam napriklad v kabelke, cize si ho bravam vsade so sebou :D clovek nevie, co sa prihodi :D mozno to niekomu pripada moc, ale mne sa nezda :D
predstavovala som si to ovela vacsie, popravde, ale vyzera tak, ze sa zmesti ozaj vsade:)
rehacka no ved tiez som taka, ze velakrat neriesim a necham to ako to je, ale to bude aj tym, ze som nevedela doteraz, co je na to vhodne a dobre:) a ty si ho kde objavila?
jednoznacne to hojenie urychluje:) no povedz, kto sa nechce zbavit takychto veci rychlejsie, ked sa da:)
objavila som Alfasilver a odvtedy ho pouzivam na taketo veci. predtym som tiez nepouzivala nic, lebo ved naco, ale zistila som, ze predsalen je to lepsie nastriekat niecim ucinnym, rozhodne sa to hoji rychlejsie, a to sa ceni si myslim:)
no vsak presne ako som aj pisala, ja napriklad som vobec nevedela, ze nieco ucinne na odreniny vobec existuje.
no inak tiez sledujem, ze uplne kazdy to nerobi :D ale cim dalej tym viac si vsimam, ze velakrat sa pouzivaju kadejake prostriedky a pripravky aj na take veci, ktore by som ja osobne absolutne neriesila :D ale tak to je v ramci vole daneho cloveka si myslim :D
ako si osetrujete odreniny? a je to vobec potrebne? neviem, este som sa nad tymto tak nezamyslala, neriesila som to tak:)