Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Odreniny!

huchla

vobec:) kazdy sme nejaky a kazdy mame take tie svoje "deformacie" :D su rozhodne aj horsie veci. kazdopadne si myslim, ze si len opatrna, tot vse:)

rehacka

ano, on je takej normalnej velkosti, cize je v podstate spratny:) ja ho mavam napriklad v kabelke, cize si ho bravam vsade so sebou :D clovek nevie, co sa prihodi :D mozno to niekomu pripada moc, ale mne sa nezda :D

darienka

ja ho mam tiez, a teda mozem len odporucat. velakrat ked sa mi stane nejaky uraz, tak som sa tak naucila po nom siahat automaticky, nech si to rovno aj dezinfikujem a zaroven aj dopomozem urychlit hojenie.

huchla

rehacka no ved tiez som taka, ze velakrat neriesim a necham to ako to je, ale to bude aj tym, ze som nevedela doteraz, co je na to vhodne a dobre:) a ty si ho kde objavila?

rehacka

objavila som Alfasilver a odvtedy ho pouzivam na taketo veci. predtym som tiez nepouzivala nic, lebo ved naco, ale zistila som, ze predsalen je to lepsie nastriekat niecim ucinnym, rozhodne sa to hoji rychlejsie, a to sa ceni si myslim:)

darienka

no inak tiez sledujem, ze uplne kazdy to nerobi :D ale cim dalej tym viac si vsimam, ze velakrat sa pouzivaju kadejake prostriedky a pripravky aj na take veci, ktore by som ja osobne absolutne neriesila :D ale tak to je v ramci vole daneho cloveka si myslim :D

iviccia

ako si osetrujete odreniny? a je to vobec potrebne? neviem, este som sa nad tymto tak nezamyslala, neriesila som to tak:)