Odreniny!

pisticka

mircok ja to takisto vidim aj na mojej mamine, snazi sa neustale radit vo vsetkom. akoze ja jej to nemam za zle, ale vsetky maminy by si mali uvedomit, ze treba nechat priestor vo vychove aj nam. rodicia su na to, aby vychovavali, stari rodicia na to, aby rozmaznavali. to je moja teoria :D

mircok

tak mne take veci jednoducho napadaju pri spomienkach z minulosti. akoze ano, mal som stastne a pekne detstvo, ale niektore veci by som uz v dnesnej dobe urobil, pravdaze, inak ako moji rodicia. tak celkovo doba pokrocila, vsetko je ine, takze to je podla mna celkom normalne a zdrave uvazovanie :)

jaskova

to som veru tiez prekvapena, nepoznam chlapa, ktory by takto rozmyslal :) co sa tohto tyka, u nas doma to funguje tak, ze uz su nauceni, ze aj ked to boli, tak musia nieco vydrzat, aby sa im rana co najskor zahojila. ale tak ja uz mam vacsie deti, uz si take drobne ranky velakrat vedia osetrit aj same :)

perla

Tak teda klobuk dole pred takymto nazorom :) Vela chlapov totiz neuvazuje nad vychovou svojich deti, ked este ani nie su narodene :) Kazdopadne suhlasim, netreba deti vylakat tym, ze vsetko, co hoji, musi aj realne boliet.

mircok

no ak ja budem mat raz deti, tak som si isty, ze takymto stylom to robit nebudem. myslim, ze kazdy z nas ma podobne traumatizujuce zazitky z detstva :D presne tomu by som sa chcel v buducnosti vyhnut.

jaskova

ja napriklad zase kludne pretrpim aj nejaku tu bolest, ved my zeny sme predsa zvyknute :slightly_smiling_face: to skor pri tych detoch je horsie, snazime sa im davat nieco, co ich tolko nevytrapi. ako kedysi mi mamina zvykla davat cokolvek na ranu, co nasla, nehladela na to, ci ma to bude stipat ci nie, proste to vydrzis a hotovo :D

mircok

ved ja osobne by som ani nemohol poradit nieco, co nefunguje. a takisto nepouzivam a nerobim veci, pri ktorych sa citim neprijemne :D naco si zbytcne ublizovat este viac, ked uz ta samotna rana je neprijemna.

perla

Mircok, ano, zahojilo sa mi to dost rychlo, ten sprej je ucinny, tiez som skusila. Neviem, vacsinou, ked som si dala nieco v takychto pripadoch, tak mi to len podrazdilo pokozku, tentokrat som necitila vobec nic.

mircok

perla, ja som sa asi este zatial nepopalil tak, aby som si to musel nejakym sposobom osetrovat, to ti vobec nezavidim. aj sa ti to uz zahojilo?

perla

Ani ja nie som velky fanusik obvazov :D Mne to proste zavadzia. No a najhorsie je to pri takej popalenine. Nestava sa mi to casto, ale pred tyzdnom zrhuba som sa popalila na pekaci. To sa moze stat len mne, ze zabudnem, ze som ho nedavno vytiahla z rury. Vyzeralo to horsie, ako to v skutocnosti bolo, ale pri takej rane jednoducho nevydrzis len tak cakat a nechat ju prirodzene zahojit. A uz vobec nie je vhodne ju podla mna obviazat.