proosim vas co pomaha na odreniny?? lebo som sa korculovala a spadla som a mam odreniny na oboch nohach este aj na rukach ... prosim poradte nieco co na to zabere .... pllls dost to boli :(((
Odreniny!
mozno sa to sem nehodi, ale skusim. moj ocino mal uraz a uz zopar tyzdnov je priputany na lozku, pustili ho domov, staram sa onho, je u mna. no a vsimli sme si, ze ma prelezaninu, lebo sa fakt ledva hybe, co s nou? ako ju riesit? napadlo mi, ze sa to lieci podobne ako odreniny.
mamarta2, tiez som doteraz nevedela o nicom, co by realne aj fungovalo na popaleniny. prislo mi to zbytocne, mala som taky nazor, ze sa to zahoji samo. ale ked si vie clovek dopomoct niecim, co to hojenie urychli, tak preco nie. su vselijake spreje podla mna, zatial som vyskusala teda len alfasilver a vyhovuje mi, tak ani nepotrebujem hladat dalej.
Mne tecuca voda teda na taketo veci osobne nestaci :D Mozno niekomu ano, ale ja potrebujem dokladne osetrenie :D Chcem sa toho zakazdym zbavit co najskor, ved s takou popaleninou sa neda normalne fungovat, aj ked je teda mensieho rozsahu, som hakliva na toto proste.
- radoslavka, co si jej odporucila na popaleninu? lebo ja osobne som sa este nestretla s niecim, co by na ne bolo dobre, odjakziva som bola v tom, ze pod studenu tecucu vodu a hotovo :D
Keity, presne, akoby som svoju maminu videla :D Nedavno sa popalila a hned na to mi volala, ci by som jej nedoniesla nieco, lebo ved ja mam toho tolko, ze by som celu dedinu mohla zasobit :D
Mircok s takymi ludmi je tazko komunikovat, ved vies ako sa hovori, starsiu generaciu nezmenis, maju predsa svoju hlavu :) Ked u mna mamina zbadala, co vsetko doma mam a realne aj pouzivam, tak bola zarazena, ze to ona ani v lekarni tolke nevidela :-D
keity tak ono to zase niekedy nie je na skodu, ked jej nove technologie nerobia problem, aspon ta v tomto az tak nepotrebuje :D no ale ide hlavne o tie lieky, lebo nasi su celkovo stara skola, rad by som im poradil aj nieco, co zabera mne a az tak neskodi, ale v tomto si nenechaju poradit ani jeden.
Tak ta moja je asi nejaky fenomen alebo co :D Lebo sa az prehnane obcas snazi kracat s dobou :D Vsetky mozne produkty, vychytavky, technologie musi mat.
jaskova a ake vychytavky mas napriklad namysli? :) tak myslim si, ze vsetky maminy su v tomto celkom rovnake :) kazda jedna chce pomoct, zaiste to nemyslia zle, len su naucene robit veci inak. nechapu, ze treba ist tak trosku s dobou :)
tak to je celkom prirodzene, ze sa stara :) ale tiez by som si asi nenechala vsetko. ja ked pred nou vytiahnem nejaku modernu vychytavku, ktoru este nevidela, tak uz ma reci, ze to mi aj tak nepomoze a ma svoju pravdu, ktorej sa drzi. starsiu generaciu proste nezmenis :)