Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Odreniny!

darienka

no inak tiez sledujem, ze uplne kazdy to nerobi :D ale cim dalej tym viac si vsimam, ze velakrat sa pouzivaju kadejake prostriedky a pripravky aj na take veci, ktore by som ja osobne absolutne neriesila :D ale tak to je v ramci vole daneho cloveka si myslim :D

iviccia

ako si osetrujete odreniny? a je to vobec potrebne? neviem, este som sa nad tymto tak nezamyslala, neriesila som to tak:)

gimbaska

tak vsetko sa jednoznacne zdedit neda, keby sa dalo vyberat a navolit si vlastnosti, ktore chces, aby po tebe tvoje dieta zdedilo, tak by to bolo uplne idealne :D ale ked tak zalovim v pamati, tak tiez som nebola z tych nebojacnych v detstve :D bala som sa kadecoho, teraz ma uz len tak nieco veru nepolozi, vydrzim asi vsetko :D

keity

Tak prave preto treba ist v tomto pri detoch trochu jemnejsie:) Kazde dieta bolest znasa inak, ja ako mala som pretrpela fakt cokolvek, proste som zatala zuby a mohli so mnou robit, co sa im zachcelo :-D Moj syn teda toto po mne evidentne nema. :D

blanika15

no vsak to je tak aj u deti, ze takpovediac uz dopredu vycitia, ze ich to bude boliet, tak odmietaju akukolvek formu osetrenia :D mam s tym skusenost, takze viem, co to obnasa :D

gimbaska

tak potom super:) tiez si myslim, ze je to ovela lepsi pripad, ked uz dopredu vies, ze pri osetrovani nebudes zomierat dvojnasobne, ale bude to vcelku prijemne :D to sa ceni :D

darienka

tak niektore vecicky su chladive a pritom nemusia byt uzitocne absolutne na nic :D takze to asi nebude zakladne kriterium toho, ci je to ozaj ucinne. ale ano, mas pravdu, hned je to osetrovanie prijemnejsie, ked to tak pekne chladi a nestipe :D to je jasne.

blanika15

ano, ano presne:) nastriekala som si ho na ruku, a teda bolo to dost studene :D ale nie tak neprijemne, ale tak fajn to chladilo:) tiez si myslim, ze v kuchyni sa moze stat komukolvek, ze sa popali, tiez sa snazim davat si pozor, ale tomu sa proste nevyhnes:) tak presne na taketo pripady je dobry.