proosim vas co pomaha na odreniny?? lebo som sa korculovala a spadla som a mam odreniny na oboch nohach este aj na rukach ... prosim poradte nieco co na to zabere .... pllls dost to boli :(((
Odreniny!
mna by skor zaujimalo, ze kde ho uchovavas? mal by byt niekde, kde je izbova teplota, chlad alebo to je jedno uplne? u nas nielen v kuchyni, ale tak pri mensich detoch je to take normalne by som povedala.
Darienka, kde si ho kupila? V nasej lekarni som ho asi nevidela. Ale mozno to bude len tym, ze som ho nehladala:)
tak ja ho zase vsade so sebou neberiem, ale mavam ho pekne na dosah ruky :D cize v nasej domacej lekarnicke. neviem ako u vas, ale u nas je to tak, ze vacsina urazov sa stane v kuchyni :D teraz nemam na mysli len nehody pocas varenia, ale tak celkovo. neviem, ci je ta nasa kuchyna prekliata alebo co, ale je to tak :D
vobec:) kazdy sme nejaky a kazdy mame take tie svoje "deformacie" :D su rozhodne aj horsie veci. kazdopadne si myslim, ze si len opatrna, tot vse:)
ano, on je takej normalnej velkosti, cize je v podstate spratny:) ja ho mavam napriklad v kabelke, cize si ho bravam vsade so sebou :D clovek nevie, co sa prihodi :D mozno to niekomu pripada moc, ale mne sa nezda :D
predstavovala som si to ovela vacsie, popravde, ale vyzera tak, ze sa zmesti ozaj vsade:)
rehacka no ved tiez som taka, ze velakrat neriesim a necham to ako to je, ale to bude aj tym, ze som nevedela doteraz, co je na to vhodne a dobre:) a ty si ho kde objavila?
jednoznacne to hojenie urychluje:) no povedz, kto sa nechce zbavit takychto veci rychlejsie, ked sa da:)
objavila som Alfasilver a odvtedy ho pouzivam na taketo veci. predtym som tiez nepouzivala nic, lebo ved naco, ale zistila som, ze predsalen je to lepsie nastriekat niecim ucinnym, rozhodne sa to hoji rychlejsie, a to sa ceni si myslim:)