Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Odreniny!

huchla

mna by skor zaujimalo, ze kde ho uchovavas? mal by byt niekde, kde je izbova teplota, chlad alebo to je jedno uplne? u nas nielen v kuchyni, ale tak pri mensich detoch je to take normalne by som povedala.

Diarra6

Darienka, kde si ho kupila? V nasej lekarni som ho asi nevidela. Ale mozno to bude len tym, ze som ho nehladala:)

darienka

tak ja ho zase vsade so sebou neberiem, ale mavam ho pekne na dosah ruky :D cize v nasej domacej lekarnicke. neviem ako u vas, ale u nas je to tak, ze vacsina urazov sa stane v kuchyni :D teraz nemam na mysli len nehody pocas varenia, ale tak celkovo. neviem, ci je ta nasa kuchyna prekliata alebo co, ale je to tak :D

huchla

vobec:) kazdy sme nejaky a kazdy mame take tie svoje "deformacie" :D su rozhodne aj horsie veci. kazdopadne si myslim, ze si len opatrna, tot vse:)

rehacka

ano, on je takej normalnej velkosti, cize je v podstate spratny:) ja ho mavam napriklad v kabelke, cize si ho bravam vsade so sebou :D clovek nevie, co sa prihodi :D mozno to niekomu pripada moc, ale mne sa nezda :D

darienka

ja ho mam tiez, a teda mozem len odporucat. velakrat ked sa mi stane nejaky uraz, tak som sa tak naucila po nom siahat automaticky, nech si to rovno aj dezinfikujem a zaroven aj dopomozem urychlit hojenie.

huchla

rehacka no ved tiez som taka, ze velakrat neriesim a necham to ako to je, ale to bude aj tym, ze som nevedela doteraz, co je na to vhodne a dobre:) a ty si ho kde objavila?

rehacka

objavila som Alfasilver a odvtedy ho pouzivam na taketo veci. predtym som tiez nepouzivala nic, lebo ved naco, ale zistila som, ze predsalen je to lepsie nastriekat niecim ucinnym, rozhodne sa to hoji rychlejsie, a to sa ceni si myslim:)