Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Odreniny!

romcok

No ja by som nieco take rozhodne potreboval, nakolko som bezec a aj ked behavam casto, stal sa mi nejedenkrat kadejaky uraz.

dubsicka

no je to vlastne mineralny prasok na baze ionizovaneho striebra, cize je liecivy. no a je vo forme spreja, cize sa nanasa uplne lahucko, len nastriekas postihnute miesto a je.

dubsicka

no ja si zvyknem davat na take tie drobne kadejake bolacky Alfasilver. akoze tiez som nevedela, ale ked uz mi to niekto poradil, tak som vyskusala a fajn. nechcelo sa mi vobec riesit predtym take veci, ked som sa porezala alebo co, dala som leukoplast a dovi :D

hedviga1884

no ja akoze obdivujem ludi, ktori sa porania a nechaju to tak napospas osudu :D na toto som asi prilis velky bojko. alebo len nie som flegmaticka proste :D

zuzinata

No s chlapmi je to tazko, co ti poviem :D Tiez to mam doma, oni proste maju svoju hlavu :D Ale tak ocividne aj uplne iny prah bolesti.

zimka

aj muž teraz prišiel z dielne aký doráňaný, tak som hneď vybehla ho ratovať, ale nechce ani za svet si dať s tým niečo robiť, lebo veď to sa mu zahojí samé a neviem čo. ja by som asi umrela od bolesti alebo ja neviem :D

idinka

Ja momentalne hladam taku, ktora sa vstrebe idealne co najrychlejsie, ale neviem, este som asi nevidela nieco podobne. Mne velmi vadia take tie mokre veci kadejake, gely ani nevravim.

zuzinata

Vy si davate volaco na odreniny? Ja napriklad dezinfekciu absolutne nepouzivam, neviem, nemam to vo zvyku. Pouzivala som jedine, ked bol covid :D