Odreniny!

perla

Tak mne sa v tomto Alfasilver osvedčil. Nemám rada, keď mám nejaké ranky na koži dlhodobo. A keďže mne sa celkovo všetko akosi dlhšie hojí, tak je to pre mňa veľká pomoc. Máte to aj vy tak, že sa neviete veľakrát dlhšiu dobu zbaviť aj obyčajnej odreniny či to len ja mám takú špeciálnu kožu? :D

mircok

tanickam14 ale tak zase si myslim, ze ju nechces mat ktovieakodlho. ked ju osetris, skratis aj dlzku hojenia, a to uz za to stoji, no nie?

perla

Grilda05, myslím, že túto výhodu ocenia viacerí a najmä teda mamičky s deťmi, keďže zrovna tie sú také háklivé na rany:) Zíde sa mať niečo také bezbolestné po ruke jednoznačne.

grilda05

Mircok, presne, myslim si, ze vsetky deti mali predtym taketo spomienky :D Dnes uz take nieco ani nevidam. Nebudes sa predsa dobrovolne tyrat, ked vies, ze existuje aj nieco bezbolestne. Alfasilver je v tomto fajn, lebo ozaj nic necitis, ked si ho nastriekas na ranu.

mircok

ano, presne viem o ktorej hovoris :D myslim si, ze s tou mal skusenosti uplne kazdy, ked bol maly :D hovori sa, ze dobre spomienky sa ti z pamati vymazu rychlo, ale tie zle pretrvaju. no a ked toto je jedna z tych horsich, takze na to proste nezabudnes :D rozbite kolena, osetrujuca mama, dezinfekcia, ktora to cele rozdrazdila a isiel som si od bolesti oci vyocit :D to je ono :D

machiia

perla, tak zhorsit sa to asi nezhorsi, ale tak je to neprijemne jednoznacne. a celkovo aj ta samotna predstava nejakej tej stiplavej dezinfekcie mna osobne desi :D taka ta oranzova (nepamatam si presny nazov), z detstva mi utkvela v pamati :D

perla

Tanickam14 tiež som taká, že radšej proste ruky preč od toho, nech sa to hojí samo a hotovo :D Neviem, či je to úplne správny prístup, ale mám zakaždým taký strach, že si to ešte zhorším alebo čo.

tanickam14

Jaskova, uff, ja veru neviem, ci by som vedela sa toho vobec dotykat, na taketo veci som hakliva riadne. Dost co ta popalenina boli sama o sebe, nie tak este potom si to nejak osetrovat. Au.

jaskova

ja napriklad kvitujem to, ze realne si viem nieco dat aj ked sa popalim, lebo doteraz som to napriklad zakazdym riesila len studenou vodou a povedzme si narovinu - to ti utisi bolest len na chvilocku.

machiia

tanickam14 ja si to takisto nedokazem ani predstavit, ale tak, zial, osud si nevyberame, proste sa snazime zvladnut to, co nam pride do cesty.