proosim vas co pomaha na odreniny?? lebo som sa korculovala a spadla som a mam odreniny na oboch nohach este aj na rukach ... prosim poradte nieco co na to zabere .... pllls dost to boli :(((
Odreniny!
Ja momentalne hladam taku, ktora sa vstrebe idealne co najrychlejsie, ale neviem, este som asi nevidela nieco podobne. Mne velmi vadia take tie mokre veci kadejake, gely ani nevravim.
Vy si davate volaco na odreniny? Ja napriklad dezinfekciu absolutne nepouzivam, neviem, nemam to vo zvyku. Pouzivala som jedine, ked bol covid :D
vsak ale nevydrzis daco, ked treba? :D ved nie si mala predsa, nie?:)
No ja teda som odjakziva taka, ze nezvyknem proste pouzivat dezinfekciu na rany. Mam akosi zafixovane, ze to bude stipat ako fras a jednoducho staci vycistit, zalepit a je.
no len na toto inak vela ludi zabuda, potom vznikaju kadejake infekcie, zapaly a podobne. a velakrat uplne zbytocne.
tak dezinfikovat treba samozrejme kazdu jednu ranu, aby sa ti do nej nedostala spina ci bakterie. ked je rana otvorena, tak logicky je nachylna na taketo veci.
na odreniny som si doteraz nedavala absolutne nic. zaklad bola zakazdym dezinfekcia, ale to tiez podla mna uplne kazdy nerobi. pri detoch je to ine, to dezinfikujem automaticky, seba az tak moc neriesim. a takisto sa mi to ani tak casto nestava.
No ja osobne som napriklad skor za take veci, ktore staci naniest raz a je vybavene. Potom uz sa mi to nechce, zabudam, neriesim :D Leniva som v tomto totalne.
Nurse87 a to sa ako nanasa, prosim ta? Nie je to nic komplikovane hej? Akoze netreba to nejak specialne mazat 3x za den alebo co.
tak asi zalezi, ako velmi je to dieta nemotorne alebo co :D lebo mne pride, ze u nas sa vkuse nieco deje, a to sa mi staci otocit fakt ze na chvilu a uz musim riesit veci :D