Odreniny!

darienka

no toto mas normalne sprej, ktory vies pouzit jednaj na odreniny, rozne typy ran, skrabancov, takze ma to ozaj take vsestranne vyuzitie. uz som ho pouzila napriklad aj na popaleninu. lebo ved co sa budeme klamat, stane sa kazdemu jednemu v kuchyni pri vareni obcas.

nechalicka

ved jasne, to len lieky, ktore otvoris by si mala drzat v chlade. ako sa to vlastne pouziva? a na co vsetko si to viem dat?

blanika15

kupila som si ho v piatok a teda nedavala som ho do chladnicky, vsak ani v lekarni ho nemaju v chlade, takze nevidim dovod, preco to takto uchovavat:)

stanka292

akoze fakt nikde nie je napisane ani iste, ze kazdy skrabanec sa ti musi realne aj zapalit, to vobec nie, ale tak preventivne by som si na to asi nieco dala. ja mam napriklad doma Alfasilver pre taketo pripady. casto ho pouzivam, tak ho mam proste po ruke, ked treba.

nechalicka

my mame doma psa aj macku, ale teda neviem, doteraz som na skrabance nepouzivala nic, neprislo mi to take akutne. aj je nieco take, co sa na take veci dava?

blanika15

tak podla mna toto absolutne nikto neriesi, myslim majitelia domacich milacikov:) vsetky macky skriabu a niektore aj narocky :D psy to naschval nerobia, ale tiez sa stane. tomu sa clovek nevyhne pri akomkolvek zvierati, ktore ma pazury :D

1mini2

Tak ako si clovek nauci, tak ma :D To je ako s detmi. Ale kazdopadne si tiez myslim, ze to netreba len tak nechat, ked sa to zapali, moze to mat vazne nasledky.

grilda05

No tak to je uplne jedno, ci si to necha alebo nie:) Je to potrebne a je potrebne to aj robit pravidelne. Inak to skodi jednoznacne aj panovi, ale rovnako aj tomu zvieratku. A tie skrabance au, to velakrat vie aj dost zaboliet :D

blanika15

no, domaci milacikovia to tak ani nemyslia a predsa stale ublizuju :D treba pravidelne strihat drapky, lebo to inak nebude :) aj ked zase je pravda, ze nie kazde zvieratko si to uplne necha, ale tak istotne je to potrebne.