proosim vas co pomaha na odreniny?? lebo som sa korculovala a spadla som a mam odreniny na oboch nohach este aj na rukach ... prosim poradte nieco co na to zabere .... pllls dost to boli :(((
Odreniny!
Tak prave preto treba ist v tomto pri detoch trochu jemnejsie:) Kazde dieta bolest znasa inak, ja ako mala som pretrpela fakt cokolvek, proste som zatala zuby a mohli so mnou robit, co sa im zachcelo :-D Moj syn teda toto po mne evidentne nema. :D
no vsak to je tak aj u deti, ze takpovediac uz dopredu vycitia, ze ich to bude boliet, tak odmietaju akukolvek formu osetrenia :D mam s tym skusenost, takze viem, co to obnasa :D
tak potom super:) tiez si myslim, ze je to ovela lepsi pripad, ked uz dopredu vies, ze pri osetrovani nebudes zomierat dvojnasobne, ale bude to vcelku prijemne :D to sa ceni :D
tak niektore vecicky su chladive a pritom nemusia byt uzitocne absolutne na nic :D takze to asi nebude zakladne kriterium toho, ci je to ozaj ucinne. ale ano, mas pravdu, hned je to osetrovanie prijemnejsie, ked to tak pekne chladi a nestipe :D to je jasne.
tak ten chladivy efekt je ozaj taky prijemny bonus, by som povedala :D pri kazdom produkte to tak nemas :D
ano, ano presne:) nastriekala som si ho na ruku, a teda bolo to dost studene :D ale nie tak neprijemne, ale tak fajn to chladilo:) tiez si myslim, ze v kuchyni sa moze stat komukolvek, ze sa popali, tiez sa snazim davat si pozor, ale tomu sa proste nevyhnes:) tak presne na taketo pripady je dobry.
jasne, to sa stane aj ostrielanemu kucharovi si myslim:) takze je to take nieco chladive asi predpokladam, vsak? dobre hovorim? :D
no toto mas normalne sprej, ktory vies pouzit jednaj na odreniny, rozne typy ran, skrabancov, takze ma to ozaj take vsestranne vyuzitie. uz som ho pouzila napriklad aj na popaleninu. lebo ved co sa budeme klamat, stane sa kazdemu jednemu v kuchyni pri vareni obcas.
ved jasne, to len lieky, ktore otvoris by si mala drzat v chlade. ako sa to vlastne pouziva? a na co vsetko si to viem dat?
kupila som si ho v piatok a teda nedavala som ho do chladnicky, vsak ani v lekarni ho nemaju v chlade, takze nevidim dovod, preco to takto uchovavat:)