Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Odreniny!

zaricitka

no ja mam napriklad s tymto velky problem, ked si davam nieco, co mi tu pokozku vysusuje, tak potom mam problem vratit sa tam, kde som bola. ako aj s tymi dezinfekciami v case covidu. to bolo pre mna uplne strasne. neusatle popraskane ruky ci som natierala alebo nie. no proste cista hroza.

zdeni_richta

z toho názvu mi tak nejak vychádza, že zrejme bude obsahovať striebro, čo istotne nie je na škodu, nakoľko sa v zdravotníctve používa úplne bežne:)

gimbaska

to je jasne, na toto je fajn Alfasilver. ja osobne si ho zvyknem davat ozaj na cokolvek, ci sa porezem, popalim alebo len niekde skrabnem, tak pre istotu nastriekam.

hedviga1884

aj doma mame zauzivane, ze liecime kazdu bolacku. to proste musi byt:) aj keby nebolela, to je proste ritual.

rehacka

no musis si jednoducho davat neustale na seba pozor:) ked si neosetris aj beznu malu ranu, ktora vyzera na prvy pohlad neskodne, tak sa z toho neskor moze vyklut problem.

mistrik58

tak viete ako sa to hovori - kto nic nerobi, tomu sa nic nestane :D pri sporte a vlastne akejkolvek fyzickej aktivite tu to riziko proste zakazdym je.