proosim vas co pomaha na odreniny?? lebo som sa korculovala a spadla som a mam odreniny na oboch nohach este aj na rukach ... prosim poradte nieco co na to zabere .... pllls dost to boli :(((
Odreniny!
No netreba to s takymito vecami prehanat, to je jasne. Moze to mat zly dopad na pokozku.
no ja mam napriklad s tymto velky problem, ked si davam nieco, co mi tu pokozku vysusuje, tak potom mam problem vratit sa tam, kde som bola. ako aj s tymi dezinfekciami v case covidu. to bolo pre mna uplne strasne. neusatle popraskane ruky ci som natierala alebo nie. no proste cista hroza.
presne tak:) a neobsahuje ziadny alkohol, takze ti tu pokozku ani nijak nevysusuje, co je super podla mna.
z toho názvu mi tak nejak vychádza, že zrejme bude obsahovať striebro, čo istotne nie je na škodu, nakoľko sa v zdravotníctve používa úplne bežne:)
to si natieras alebo ako sa to pouziva? prepac za mozno hlupu otazku, ale fakt neviem:)
to je jasne, na toto je fajn Alfasilver. ja osobne si ho zvyknem davat ozaj na cokolvek, ci sa porezem, popalim alebo len niekde skrabnem, tak pre istotu nastriekam.
aj doma mame zauzivane, ze liecime kazdu bolacku. to proste musi byt:) aj keby nebolela, to je proste ritual.
Okrem toho, ze si asi velmi ani nepomozes, ked to nechas len tak napospas osudu:) Ja by som nevydrzal :D
no musis si jednoducho davat neustale na seba pozor:) ked si neosetris aj beznu malu ranu, ktora vyzera na prvy pohlad neskodne, tak sa z toho neskor moze vyklut problem.
tak viete ako sa to hovori - kto nic nerobi, tomu sa nic nestane :D pri sporte a vlastne akejkolvek fyzickej aktivite tu to riziko proste zakazdym je.