proosim vas co pomaha na odreniny?? lebo som sa korculovala a spadla som a mam odreniny na oboch nohach este aj na rukach ... prosim poradte nieco co na to zabere .... pllls dost to boli :(((
Odreniny!
no ja si teda z detstva nepamatam fakt ze nic :D len take zablesky a utrzky mam nejake :D ale tak ja osobne som bola z tych, ktore travili viac casu doma pri knizkach ako sa flakali po vonku:)
no veru, co sa tohto tyka, tak ja osobne (a myslim si, ze viaceri z nas) mam taku skusenost, ze tie dezinfekcie stipali ako fras :D pravdepodobne budem mat z toho traumu dokonca zivota :D ja mam fakt len malo spomienok z detstva, co mna celkom aj mrzi, ale tieto veci ci pamatam - rozbite kolena, oranzova dezinfekcia, ktoru uz ked som len zbadala, tak mi isli oci z jamok von od strachu :D
Jasne, ved teraz uz je ovela vacsi vyber ako kedysi, uz to nerobia ani na rovnakej baze tieto veci, takze ani pri detoch nemusis mat obavu, ze budu trpiet tak ako my kedysi :D
tak ale to zalezi od typu, aky pouzivas, zase netreba hadzat vsetko do jedneho vreca :) len preto, ze sa ti nieco neosvedci, neznamena to, ze vsetko ostatne z rovnakej kategorie musi byt na rovnakej urovni :D su dezinfekcie, ktore vobec nestipu napriklad, si predstav:)
no akoze vsetky dezinfekcie, co som doteraz ja osobne mala, tak cista katastrofa. to clovek trpi, len ked si predstavi, ako si to dava na postihnute miesto, nieto este realne si to aj dat :D
takze ono je to v podstate aj taka dezinfekcia? som myslela, ze to len vytvori akoby nejaky kvazi film a ten ti to nejakym sposobom hoji. ale teda nevedela som, ze zaroven aj dezinfikuje.
mna by skor zaujimalo, ze kde ho uchovavas? mal by byt niekde, kde je izbova teplota, chlad alebo to je jedno uplne? u nas nielen v kuchyni, ale tak pri mensich detoch je to take normalne by som povedala.
Darienka, kde si ho kupila? V nasej lekarni som ho asi nevidela. Ale mozno to bude len tym, ze som ho nehladala:)
tak ja ho zase vsade so sebou neberiem, ale mavam ho pekne na dosah ruky :D cize v nasej domacej lekarnicke. neviem ako u vas, ale u nas je to tak, ze vacsina urazov sa stane v kuchyni :D teraz nemam na mysli len nehody pocas varenia, ale tak celkovo. neviem, ci je ta nasa kuchyna prekliata alebo co, ale je to tak :D
vobec:) kazdy sme nejaky a kazdy mame take tie svoje "deformacie" :D su rozhodne aj horsie veci. kazdopadne si myslim, ze si len opatrna, tot vse:)