proosim vas co pomaha na odreniny?? lebo som sa korculovala a spadla som a mam odreniny na oboch nohach este aj na rukach ... prosim poradte nieco co na to zabere .... pllls dost to boli :(((
Odreniny!
Tak pochybujem, ze zakazdym, ked sa hraju na ihrisku, tak pridu domov dobite.
Naco to chces pouzivat konkretne, zuzinata? Ja ho sice doma nemam, ale u maminy je. To sa jej pri vnucencoch veru zide, ked ich strazi :-D Hned vedla nasich velke ihrisko, viac netreba asi hovorit :-D
Nasu miestnu, ja jej nazov ani neviem :D A dakujem, objednala som, tak som zvedava. Verim, ze pomoze.
a co mate u vas za lekaren? videla som ho asi vsade. a ano, kludne si ho objednaj z internetu, vsak aj tak sa da. aj ked teda si priplatis daco za postovne, ale tak to uz je najmenej.
Mala som kadeco doma na odreniny, ale taketo nieco este nie. U nas v lekarni ho ale nemaju, aspon som ho tam nevidela. Da sa objednat?
Tak ja davam vela veci do chladnicky, aj ked sa to vyslovene v navode nepise. Ale tak jasne, nie vsetko vydrzi pri teplote, ktora sa neodporuca. Treba citat.
Tak toto som ešte nepočula, popravde, aby sa sprej musel uchovávať v chladničke, však to nie je sirup proti kašľu, aby to malo tendenciu pokaziť sa pri izbovej teplote.
netreba ho mat v chladnicke? mala som uz taky pripravok, ktory musel byt vyslovene v chlade.
Nie je na predpis, to istotne nie, videla som ho aj u nas v lekarni. A to, ze nieco obsahuje striebro, neznamena, ze si to nevies kupit navolno:-) Ale je ozaj ucinny.
Nie je to na predpis, ked to obsahuje striebro?