Odreniny!

kotros

no len na toto inak vela ludi zabuda, potom vznikaju kadejake infekcie, zapaly a podobne. a velakrat uplne zbytocne.

terria15

tak dezinfikovat treba samozrejme kazdu jednu ranu, aby sa ti do nej nedostala spina ci bakterie. ked je rana otvorena, tak logicky je nachylna na taketo veci.

modrizitka

na odreniny som si doteraz nedavala absolutne nic. zaklad bola zakazdym dezinfekcia, ale to tiez podla mna uplne kazdy nerobi. pri detoch je to ine, to dezinfikujem automaticky, seba az tak moc neriesim. a takisto sa mi to ani tak casto nestava.

bronimira

No ja osobne som napriklad skor za take veci, ktore staci naniest raz a je vybavene. Potom uz sa mi to nechce, zabudam, neriesim :D Leniva som v tomto totalne.

idinka

Nurse87 a to sa ako nanasa, prosim ta? Nie je to nic komplikovane hej? Akoze netreba to nejak specialne mazat 3x za den alebo co.

terria15

tak asi zalezi, ako velmi je to dieta nemotorne alebo co :D lebo mne pride, ze u nas sa vkuse nieco deje, a to sa mi staci otocit fakt ze na chvilu a uz musim riesit veci :D

Diarra6

Presne tak, deticky maju asi vyhradene svoje produkty, ktore su pre ne vhodne:) Myslim, ze od nejakych 3 rokov sa moze pouzivat pri detoch. To je podla mna celkom ok, ked zvazis, ze mensim sa tych urazov stava asi pomenej.

kotros

od kolkych rokov ho mozu pouzivat aj deticky? lebo asi uplne od malinka na taku jemnu pokozku to nie je dobre, ci? aspon tak to teda byva pri vacsine produktov.

nurse87

no tak ja si toho napodiv pamatam zo svojho detstva celkom dost, a to aj taketo veci zrovna :D
iviccia, pravdu mas, predtym boli podla mna len take, teraz uz je na trhu ozaj kadeco, ja napriklad pouzivam Alfasilver, ten je bezbolestny, takze za mna fajn. kazdemu vyhovuje nieco ine, mne sa forma spreja osvedcila asi najviac.