Odreniny!

dubsicka

no tak ono samozrejme aj zalezi, o ake zranenie ide:) ked si to vie clovek osetrit sam, tak to je pravdaze ten lepsi pripad ako skoncit niekde v nemocnici:)

idinka

No ono je uplne jedno, ako velmi fyzicky zdatny si, niektore veci neodhadnes a neovplyvnis :D Zranit sa vies uplne vsade za kazdych okolnosti, to je jasne.

romcok

No ja by som nieco take rozhodne potreboval, nakolko som bezec a aj ked behavam casto, stal sa mi nejedenkrat kadejaky uraz.

dubsicka

no je to vlastne mineralny prasok na baze ionizovaneho striebra, cize je liecivy. no a je vo forme spreja, cize sa nanasa uplne lahucko, len nastriekas postihnute miesto a je.

dubsicka

no ja si zvyknem davat na take tie drobne kadejake bolacky Alfasilver. akoze tiez som nevedela, ale ked uz mi to niekto poradil, tak som vyskusala a fajn. nechcelo sa mi vobec riesit predtym take veci, ked som sa porezala alebo co, dala som leukoplast a dovi :D

hedviga1884

no ja akoze obdivujem ludi, ktori sa porania a nechaju to tak napospas osudu :D na toto som asi prilis velky bojko. alebo len nie som flegmaticka proste :D

zuzinata

No s chlapmi je to tazko, co ti poviem :D Tiez to mam doma, oni proste maju svoju hlavu :D Ale tak ocividne aj uplne iny prah bolesti.

zimka

aj muž teraz prišiel z dielne aký doráňaný, tak som hneď vybehla ho ratovať, ale nechce ani za svet si dať s tým niečo robiť, lebo veď to sa mu zahojí samé a neviem čo. ja by som asi umrela od bolesti alebo ja neviem :D

idinka

Ja momentalne hladam taku, ktora sa vstrebe idealne co najrychlejsie, ale neviem, este som asi nevidela nieco podobne. Mne velmi vadia take tie mokre veci kadejake, gely ani nevravim.