proosim vas co pomaha na odreniny?? lebo som sa korculovala a spadla som a mam odreniny na oboch nohach este aj na rukach ... prosim poradte nieco co na to zabere .... pllls dost to boli :(((
Odreniny!
no tak ono samozrejme aj zalezi, o ake zranenie ide:) ked si to vie clovek osetrit sam, tak to je pravdaze ten lepsi pripad ako skoncit niekde v nemocnici:)
No ono je uplne jedno, ako velmi fyzicky zdatny si, niektore veci neodhadnes a neovplyvnis :D Zranit sa vies uplne vsade za kazdych okolnosti, to je jasne.
No ja by som nieco take rozhodne potreboval, nakolko som bezec a aj ked behavam casto, stal sa mi nejedenkrat kadejaky uraz.
no je to vlastne mineralny prasok na baze ionizovaneho striebra, cize je liecivy. no a je vo forme spreja, cize sa nanasa uplne lahucko, len nastriekas postihnute miesto a je.
A to je co za pripravok, prosim ta? Ako sa to nanasa?
no ja si zvyknem davat na take tie drobne kadejake bolacky Alfasilver. akoze tiez som nevedela, ale ked uz mi to niekto poradil, tak som vyskusala a fajn. nechcelo sa mi vobec riesit predtym take veci, ked som sa porezala alebo co, dala som leukoplast a dovi :D
no ja akoze obdivujem ludi, ktori sa porania a nechaju to tak napospas osudu :D na toto som asi prilis velky bojko. alebo len nie som flegmaticka proste :D
No s chlapmi je to tazko, co ti poviem :D Tiez to mam doma, oni proste maju svoju hlavu :D Ale tak ocividne aj uplne iny prah bolesti.
aj muž teraz prišiel z dielne aký doráňaný, tak som hneď vybehla ho ratovať, ale nechce ani za svet si dať s tým niečo robiť, lebo veď to sa mu zahojí samé a neviem čo. ja by som asi umrela od bolesti alebo ja neviem :D
Ja momentalne hladam taku, ktora sa vstrebe idealne co najrychlejsie, ale neviem, este som asi nevidela nieco podobne. Mne velmi vadia take tie mokre veci kadejake, gely ani nevravim.